|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Miky
|
Post subject: Re: Na foru po pádu serveru Posted: 21:56 13. Mar 2009 |
|
|
melvik wrote: hmm ani jedno to nebude Asi ne, ale ruku do ohně bych za to nedal. Kdysi to už spadlo, když jsem zrovna přecházel lokaci. Co vím, padá to hlavně když se někdo chce nalogovat - taky načítání lokace...
|
|
Top |
|
Corollus
|
Post subject: Re: Na foru po pádu serveru Posted: 22:09 13. Mar 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
to znovu spadlo? snazil som sa prihlasit , vidim ze posledny restart 20,59 a ja stale visim v zozname prihlasenych.... a pritom tam nie som...
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Na foru po pádu serveru Posted: 08:08 14. Mar 2009 |
|
|
Dáte pak prosím vědět, jak to dopadlo s tou půjčenou mašinou...? A pokud to bude dělat problémy dál, navrhuji sbírku na novou mašinku, třeba takovou co navrhoval Kučik.... pokud chybi 6 tisic, tak to není zas tolik aby sme s tim něco neudělali ne?
RE: Nomis... Nomisku, poptám se jak dopadl můj monitor z Opavy, to byla tuším 27 palcová mrcha, zabírala půl stolu a vážila víc jak já, ale jestli by ti to s craftem pomohlo.....
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Na foru po pádu serveru Posted: 08:35 14. Mar 2009 |
|
|
mmmm, tak jsem se připojil k Thalii a koukám jak puk, včera spadl servr a přišel jsem o cca 1500 expu, Neithan mi je nasledne vratil ( za což ještě jednou děkuji ) a hrál jsem dál, s trpasličím bráchou jsme si udělali výlet do prahvozdu na kůže kde jsem (byť jsem valil oči) vydělal kolem 5000expu... dokupy mi to dalo level, ktery jsem si hned s potěšením v karathe naučil a zaplatil, a abych dovršil den snů, tak jsem u platnéře narazil konečně na adamantinový pláty co jsem tam hledal asi tejden a díky zmíněné výpravě došetřil potřebnou čístku....
A dnes se objevím v lokaci ve ktere jsem se ani neodlogl, bez expu a bez plátů.... netuším co se děje.... Netuší někdo co se stalo?
EDIT: a bez poníka!
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: Na foru po pádu serveru Posted: 15:21 14. Mar 2009 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
No jak to tak čtu už si nemyslim, že sem na tom tak špatně  aspoň co se týče těch normálních xp. Já sem na tom takhle 4300 krevčovství 3500 brusičství nějakejch 500 normálních a taky 36k zlata za leštidla na kameny který byli ještě na pultíku a už vybroušený. S tim novym kraftem je tohle ztráta možná 2 a půl hodiny hry. Což docela štve i přes neustálý ukládání duší bytosti + sem ještě spal po dělání těch kamenů. Nějak to ukládání vůbec nejde.
_________________ DM
|
|
Top |
|
Gorrgorroth
|
Post subject: Re: Na foru po pádu serveru Posted: 21:52 14. Mar 2009 |
|
Joined: 13:11 23. Oct 2008 Posts: 348 Location: Rožnov p. R.
|
Gorrgorroth wrote: spadlo to... s tím souhlasím
_________________ DM-Gorrgorroth- NEEXISTUJÍCÍ
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Na foru po pádu serveru Posted: 21:54 14. Mar 2009 |
|
|
Gorrgorroth wrote: Gorrgorroth wrote: spadlo to... s tím souhlasím Už zase 
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Na foru po pádu serveru Posted: 21:58 14. Mar 2009 |
|
|
pár minut před devátou.... aaa ŽUCH SERVER!, takže dnes do třetice! to je den! Slevání: cca 3 hodiny práce v kelu ( spíš víc ), expy v dupě ( nevím ani kolik tisíc.... ), suroviny v dupě, normal expy v dupě, snad aspoň teď poník trefí domů....  A to sem si eště říkal hurá, vše mi vrátili a třikrát za den se ještě nestalo aby to žuchlo, a ono žuchlo.... EDIT: řešení existuje, rozbijte počítač a kupte si na tržnici tetris.... tam sice kostičky "padají", ale vy jim to aspon moc často nezazlíváte.... (že já kretén jeden naivní se neodlogl v tartenu, proč sem chtěl dnes ty bronzový prstýnky dodělat, proč? *mlátí se notebookem do hlavy* )
Last edited by Bahnak on 22:02 14. Mar 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Na foru po pádu serveru Posted: 21:58 14. Mar 2009 |
|
|
Kucíkovo zkušební server je už v Plzni, tak snad se tam brzo šoupne.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Na foru po pádu serveru Posted: 22:10 14. Mar 2009 |
|
|
Zkušební servr už je tam? a nespadlo to kvůli toho?
Kučík: a k čemu je tenhle kabel? PAN X: nevím, vyškubni to, to k ničemu není... Kučík: mmmm, vypadá to jako normální zdroják a vede do "kejsu"... PAN X: nevede, to je jinej..... Kučík: *vytrhává, a následně se ozve známý zvuk oznamující, že elektřiny by se v tomto počítači nedohledal ani paleontolog PAN X: hups! Kučík: hups! PAN X: *poškrábe se na hlavě* mnooo, co už....
(jen fórek, je mi jasný že to s tím nemá nic společnýho...)
(aspoň doufám)
|
|
Top |
|
--Bragner--
|
Post subject: Re: Na foru po pádu serveru Posted: 01:31 15. Mar 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Chci jen poprosit 14.3.09 jsem diky padu (nekdy v dopolednich hodinach) prisel o nejake expy, mam to doma napsane. 15.3. snad lognu do hry vecer, tak jsem chtel jen poprosit zda by mi mohla vznikla skoda byti nahrazena. Predem dekuji
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Na foru po pádu serveru Posted: 11:01 15. Mar 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
jaara servery prohodí jakmile ho pustí do serverovny. Až budu mít chvilku, tak udělám ukládání expů, zlata a podobných věcí do databáze, ať se to pořád nemusí řešit.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: Na foru po pádu serveru Posted: 18:07 30. Mar 2009 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
Chtěl sem se zeptat jestli když po pádu a následný smrti uprostřed něčeho je třeba čekat na DM v podsvětí a nebo se může člověk oživit a ztrátu hlásit zpětně, páč třeba teďka tam nikdo není. Samozřejmě třeba doložit to screenem.
_________________ DM
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: Na foru po pádu serveru Posted: 03:12 31. Mar 2009 |
|
|
Nějak nám to vytuhlo, každou minutu restart a načítání je stále na 0% 
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Na foru po pádu serveru Posted: 03:32 31. Mar 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
hmmm taky koukam asi to chvili potrva.........
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|