|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 21:36 07. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Tak jo, někdy dáme fight.. stačí mi 5x NPC Gordul 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 21:37 07. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 22:48 03. May 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Mě vyšlo teda... chaotic good elf bard a hned zaním chaotic good elf ranger  Asi pro mou lásku v cestování, pití, srandu, kempování, lásku k přírodě a konečně literaturu 
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 17:17 15. Aug 2009 |
|
|
V reálu nějaký prapodivný build válečníka - čaroděje - mnicha. Lawfull neutral az lawfull good.
Podle testu lawfull good human fighter.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Ajax the Great
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 17:17 16. Aug 2009 |
|
|
Mno tak podle testu....Lawful good dwarf paladin....souhlasí to až na toho trpaslíka, radši člověk 
_________________ Artorius Meynolds
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 17:23 16. Aug 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
co máš proti trpaslikum? Budeš mít pupek, budeš nade vše milovat pivo, budeš mít pořádnej, fešnej chlapskej vous 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 18:18 16. Aug 2009 |
|
|
Na druhej pokus ... Chaotic Evil Dwarf barbarian
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 19:59 16. Aug 2009 |
|
 |
Pomocník |
|
|
vyslo mi: přesvědčení: zmateně dobrý rasa: člověk povolání: bard jinak půlroka jsem měl -4 a barbara -6 
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 20:46 16. Aug 2009 |
|
|
;DDD no tak ako na tomto som sa fakt musela zasmiať, čo mi vyšlo:
Chaotic Good Human Fighter
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
MaSo
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 22:59 16. Aug 2009 |
|
|
Tak já sem : Chaotic Good Human Barbarians tim bych se dokazal aji smiřit....až na toho barbara....myslim že sem spiš vic takovy společensky(jak mi řika horoskop podle znameni mam sklony k exibisionismu  ) což ostatně dokazuje povolani ktere kolisa jen těsně za barbarem....bard....jinak se stejnym počtem bodu mi vyšel ještě trpajzlik....to bych si taky nechal líbit 
_________________ Peace & Love
Helm z rodu Hornů zvaný ,,Lovec" - Starý alkoholik, lovec veterán, všude a přitom nikde.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 08:54 17. Aug 2009 |
|
|
Nooo a třetí pokus, to zrovna včera když sem byl pěkně naštvanej...
Chaotic Evil Human Black Guard
Člen Virtuálního Páru
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 10:13 17. Aug 2009 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
Heh, tak jsem si taky zkusil. Chaotic Neutral Elf Cleric/Ranger Chaotic Neutral characters are unstable, and frequently insane. Tahle věta se mi fakt zalíbila Takovej kněz mixlej s rangerem by mohlo i sedět. Ale ve světě PB by se asi moc nechytal 
_________________ DM
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 11:04 17. Aug 2009 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Tak s tímhle bych se i stotožnil True Neutral Half-Elf Mage Fighter
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 13:20 17. Aug 2009 |
|
|
Mě vyšlo přesně co jsem čekal. Chaotic Neutral Elf Bard Sice to tam tíhlo i k pravé neutralitě, ale ten chaos tam byl stejně. Možná je to ovlivněné tím, že teď hraju Chaoticky neutrální elfku a druidku. Dík je to krásný test.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 13:57 17. Aug 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Divný. Pokaždý Neutral Evil Human Barbarian 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|