|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Kiri
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 15:33 28. Apr 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Co znamena SPAMER?
EDIT: AAAAAAAMMMMMMEEEEEEENNNNNNNNň
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 14:16 03. May 2009 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
No jestli se to nebude překrývat s october festem na který se chystám určitě dorazím.
C.B
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 14:06 07. Aug 2009 |
|
|
Tak myslím, že je načase to tu trochu oživiť  ako to teda vyzerá? kde bude, čo bude, ako bude, za koľko bude? 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 14:12 07. Aug 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
No jasně. Vyhlašte něco a dorazíme.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 18:08 07. Aug 2009 |
|
|
Akurat dnes som si dojednaval prehliadku chat.  Buduci tyzden ich idem obzriet a maju mi poslat ceny. Zatial mam vybrate asi 2 chaty. Oblast chat sa nachadza v okoli obce Terchova, ktora je vzdialena od Žiliny asi cca 25km. Co sa tyka dopravy podla poctu ucastnikov a podla sposobu dopravy viem zabezpeci zo stanice (autobusovej alebo vlakovej) zo Žiliny odvoz ci uz autami (budu k dispozicii asi 2-3 auta), pripadne ak bude vacsi pocet ucastnikov mikrobus priamo na chatu a zas spat. Co sa tyka stravy a pitneho rezimu, podla zaujmu sa bude varit gulas, pripadne prasiatko a bude k dispozicii aj grill. Na pitie viem zabezpecit sudy piva Čierna hora. Cokolvek ine podla poziadaviek ucastnikov, alebo kazdy nech si prinesie naco ma chut. Co sa tyka programu tak podla financii je v okoli Terchovej paintball, terenne stvorkolky, jazda na konoch, pripadne aquapark. Priamo na chate bude mozno k dispozicii biliard a stolny futbalek. V okoli Techovej sa nachadzaju nadherne turisticke oblasti, ale tam moc neposluzim. Pripadne mozme usporiadat vylet do Žiliny. Co sa tyka terminu tak pravdepodobne na konci septembra (9 mesiac). Dalsie informacie budem priebezne doplnat. Zaujimal by ma ale isty pocet ucastnikov a dlzka pobytu. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 18:47 07. Aug 2009 |
|
|
Ja a Neithan ked sa nic nepototo, tak prideme. A vyzveme postupne vsetkych vo fotbalku, takze si to rovno rezervujem  . A ten paintball by tiez nemusel byt na skodu 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 19:01 07. Aug 2009 |
|
|
Inak ja sa pridávam .. a ešte dobrá správa, naše dievčatko je ukážkové a kľudne ju môžeme nechať u svokrovcov ... takže v pohode môže byť aj stan 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 19:15 07. Aug 2009 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 19:25 07. Aug 2009 |
|
|
No termin sa moze upresnit. Ten koniec septembra je orientacny. Predpoklad je urcite minimalne cez vikend a cely vikend od piatku do nedele, v pripade zaujmu aj dlhsie.
Co sa tyka stanov, tak sa bojim v tom termine pocasia, aby sme sa niekde neclapkali v stanoch, predsa len ta chata je istejsia.
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 23:31 07. Aug 2009 |
|
|
Pravda, pokiaľ sa vychytá zle počasie, jednoznačne chata .. pričom dajú sa zohnať aj vo fakt dobrej sume ... pokiaľ by sa vychytalo babie leto, tak by to reku nebol problém aj len v spacákoch spať 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 15:07 08. Aug 2009 |
|
|
Njn ale moc dopredu nebudeme vediet ako ma byt a hlavne nie 2 mesiace vopred a pak na poslednu chvilu zhanat schopnu chatu je dost o drzku. 
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 19:31 08. Aug 2009 |
|
|
Ja samozrejme dorazim aj keby traktory padali Teraz sice hravam len malo ale z chaty ma nevyhodite ze? Ci?
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 07:32 09. Aug 2009 |
|
|
Prometheus wrote: Ja samozrejme dorazim aj keby traktory padali Teraz sice hravam len malo ale z chaty ma nevyhodite ze? Ci? Ze vahas vole 
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 15:10 10. Aug 2009 |
|
|
pokud to nebude 18. - 20. tak bych se pokusil přijet...ale jako dycky - nic neslibuju tak daleko dopředu
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Sraz na SR Posted: 15:18 10. Aug 2009 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|