|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Daanri
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 21:21 18. May 2009 |
|
|
hh no vidis ja som aj zabudol ze to ja na webe popisane...kto si to ma vsetko pamatat No tak tam su presne popisane tie gildy, staci mozno skopirovat ten zoznam a doplnit k tomu len jednotlive DMka niekde sem na forum alebo mozno aj priamo na ten web, nech je v tom jasnom. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 22:20 18. May 2009 |
|
|
Dík, už jsem to trochu pročet, ještě si pokecám s někým o tej guildě a možná se konečnš rozhoupu někam vstoupit... 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 07:02 19. May 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Pokud chceš tak o guildach trochu vím, tak dyštak moje icq je 432 205 828
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 12:49 19. May 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Nové gildy by mohlo být možné založit.. ale musí to mít nápad, hlavu a patu, musí to zapadat do světa.. nějaké "ochránce vesmíru" tu podporovat nebudem 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 00:04 26. May 2009 |
|
|
Nechápu, kam někteří lidé chodí pro podklady svých tvrzení, docela by mě to zajímalo, to že si někdo něco přečte a udělá si záver je jeho věc, fórum není hodnocení, není to recenze, není to nic z čeho by se mělo usuzovat o tom jak je kvalitní hra na servru, to že má většina servrů fórum zaspamovaný je běžný, tady se to dá ustát, nedej bože pak spravovat fórum L2 nebo WOW, kde se dnes a denně hádaj pěstičky s kytičkama a alíci s horďákama...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 01:12 26. May 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
o WoW foru ani nemluv, neivm jak oficu ale na jinejch serverech, kde se dohaduje 10x víc lidí než tady.. to z pravidla nečtu až na důležité oznámení.. v tom se nedá vyznat, zlatá Thalie
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 08:10 26. May 2009 |
|
|
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 10:20 26. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
A jelikož se tu už neprobírá nic z první stránky, poputuje to do koše.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|