Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 18:26 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 109 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Author Message
 Post subject: Re: nulové poklady
PostPosted: 21:46 08. May 2009 
Bůh
 Profile

Pořádně sem to celé bečet protože každym příspěvkem sem vypěnil trochu víc :) ..

Nějaká hranice je stanovena, protože Thalie je pořád RP server, ano, každý si tu může dělat své a nejsou tu tak drsné podmínky.. ale je to RP server! Limit byl stanoven, doted do něj nikdo nevrazil, já myslim že funguje správně a zastavil hráče, kteří tu spíš jen creepěj.. te limit je tu na vás, a já vidim jeho správnou funkčnost, zní to možná zle ale je to tak.. pokud dorazíš na limit, měl by ses spíš zamyslet nad svou hrou, než žádat o zvýšení...

Artefakty jsou na Thalii artefakty.. neni to udělané tak že dorazíš na 25 lvl a složíš artefakt.. ale že se jednou za čas nějaké postavě tohle podaří, je to artefakt, každej to mít nebude.. jen bych možná pouvažoval nad zvednutí jejich síly .. ta katana se mi taky nezdála nic moc na to, jak blbě se hledá. Taky mě napadlo že ke každé zbrani napíšu příběh, aby to něco znamenalo a nebyl to jen nějakej item kdo ví od kad.

Taky mě trochu fascinuje jak někdo, kdo tu je pár měsíců je hrozně chytrej a ví mnoho o Thalii :D .. opakuju se ale pro jistotu

Thalie je RP server, toleruje se každého hra ale pořád to má svoje hranice, to co tu žádáte už je mimo pravidla serveru... do limitu nikdo ještě nevrazil a chvíli se ani nevědělo, jesli vůbec ještě je, podle mě funguje správně..

Jinak to že nevidite od Q nic zajímavého a žeč nemá smysl je chodit, dokud máte itemi z craftu a tak... to je dost smutný, kdysy se Q chodili jen z radosti z Q.. ted už za to někdo pořád čeká a vůbec si s tim nedokažou hráči vyhrát.. mimochode toho ogra mám a plánuju s nim něco.. a další, pokud jenom lítáte po Thalii a RP je minimální, nebo nechodíte s družinou, DM si vás málo všimne

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 22:29 08. May 2009 
Urozený
 Profile

Ano, jsem ten špatnej co si rád zacreepuje a rád si kupuje věci a craftí, jsem proto špatnej, že nechodím na Quest že nepatřim do žádný frakce a jak se psalo, DM nebude dělat Q pro jednoho člověka... Já za celou dobu hraní jsem nedostal jedinou pozvánku na jakej koliv, Quest, tak co bych se někam vnucoval, to já nedělám, chceš něco zařiď si... Jen mi připadá divný, že když teda mob slíbí pomoc, tak nepřijde, když třeba umíráš u alchymisty dejme tomu... Neni to tak že bych zavrhoval Quest, ale po pravdě nevim co od Questu očekávat a RP snad taky něco hraju, pokud né, tak existuje Pm a mlžete mi to hned ve hře napsat, rád se něčemu naučim, nebo odívám kde dělám chybu... protože mě to připadá, že pokud nenapíšu za den alespoň 50x *text* tak jsem automaticky out :)
Děkuji.

(PvP, PvE, mob, atd. jsou termíny z MORPG tak mě napadlo, že to bude všem jasný o co jde)

Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 23:32 08. May 2009 
Měšťan
 Profile

innfra wrote:
protože mě to připadá, že pokud nenapíšu za den alespoň 50x *text* tak jsem automaticky out :)

:) ...Pokud napíšeš něco alespoň 2x za minutu, tak za hodinu napíšeš něco 120x, za tři hodiny je to 360x nějaká zpráva, pokud z toho alespoň každá šestá bude obsahovat hvězdičku, tak budeš mít za 3 hodiny 60 zpráv s hvězdičkama :) ....takže buď průměrně píšeš míň než 2 zprávy za minutu, nebo hvězdičky píšeš v každý 8. zprávě a víc. (pokud napíšeš za celej den míň než 50 hvězdiček) :)
.. Pokud budu počítat celej den, tak napíšeš 1 zprávu za minutu, hraješ 8 hodin, každá desátá zpráva budou hvězdičky a napíšeš jich za celej den 48... to vychází ne? ;)

EDIT: čísly= počet zpráv za minutu * 60 (převod na hodiny) * počet hodin / počtem zpráv, ve kterých se vyskytne jedna hvězdička (1 hvězdička z 10 zpráv celkem, tak vydělím 10)

Last edited by George on 23:37 08. May 2009, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 23:36 08. May 2009 
Urozený
 Profile

8 hodin, no to jsi mě urazil... ráno vstanu a večer teprve vypínám, pokud nejdu do hospody/školy a přítelka mi dala kopačky, takžezbejvá už jen úklid a vysvětlovábní ctrl+c a ctrl+v mamce, když otevře tento počítač a nedej bůh někam zabloudí a che něco kopírovat...

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 23:39 08. May 2009 
Měšťan
 Profile

innfra wrote:
vysvětlovábní ctrl+c a ctrl+v mamce, když otevře tento počítač a nedej bůh někam zabloudí a che něco kopírovat...

No dyť jo... nenamlouvej mi, že dokážeš vysvětlit mamce ctrl+c, ctrl+v a ještě v ten samej den hrát 8 hodin... :D

EDIT: jo jo, vidím.. jsem OT pardon :)

Reply with quote  

PostPosted: 00:10 09. May 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

innfra wrote:
Ano, jsem ten špatnej co si rád zacreepuje a rád si kupuje věci a craftí, jsem proto špatnej, že nechodím na Quest že nepatřim do žádný frakce a jak se psalo, DM nebude dělat Q pro jednoho člověka...

To si zasa prekrucas co tu bolo povedane. A DM bude robit Q aj pre jedneho cloveka, sam som ich spravil tak vela, ale DM nebude robit Q pre cloveka, ktoreho by mal nahanat cez 10 lokacii nez by stihol vobec nieco napisat. Pokym to nevidis z DM pohladu chapem, ze je to tazke pochopit, ale zamysli sa, ake zabavne je pre DM lognut k hracovi a nez stihnes cokolvek napisat tak hrac je zas o lokaciu vedla a tak stale dokola. Nedajboze pred neho hodis vopred nejaku potvoru a nez stihnes za tu potvoru nieco napisat tak hrac pribehne, zabije ju a nez sa z nej teleportnes zasa von tak hrac je uz zas v dalsej lokacii.
True story.

Já za celou dobu hraní jsem nedostal jedinou pozvánku na jakej koliv, Quest, tak co bych se někam vnucoval, to já nedělám, chceš něco zařiď si...

Ako by si si predstavoval pozvanku na Q? Ked evidentne prehliadas IC novinky (ktore su samy o sebe pozvankou na Q pre kazdeho) tak co si predstavujes? Ze logne DM do hry a napise ti: "zdar, zajdem nekam? udelal bych ti Q ...." ?

... protože mě to připadá, že pokud nenapíšu za den alespoň 50x *text* tak jsem automaticky out :)
Děkuji.

Keby si mal tak rad RP ako vsade statocne pises tak nenapises takuto blbost a vedel by si, ze RP nie je len o hvezdickovani...

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

PostPosted: 00:10 09. May 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

innfra wrote:
Já za celou dobu hraní jsem nedostal jedinou pozvánku na jakej koliv, Quest, tak co bych se někam vnucoval, to já nedělám, chceš něco zařiď si...

Pozvánky ke Questům najdeš v sekci IC novinky, kdo chce a má zájem se něčeho chytit stačí ten zájem projevit, třeba psaním do družiny. Pokud máš štěstí a DM je ve hře rádo si s tebou zablbne. DM udělá Quest i jednotlivci, pokud se snaží. Takhle jsem jednou díky IC Novinkám dostal na Quest s nemrtvejma zvířatama a to bez nějakejch PM. Prostě jsem vyrazil sám zjistit o co jde a potkal skupinu co vedlo DM.
Navíc Questy si hráči mohou vymýšlet sami. A jen DM požádat třeba o asistenci.
Pokud zájem není pak zbývá creepení a dílna :)
Možná trochu mimo topic tahle zpráva :)

Reply with quote  

PostPosted: 00:13 09. May 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

ked uz sa chcete hadat tak si aspon precitajte co pisu ostatny :roll:

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

PostPosted: 00:15 09. May 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

...len doplnim, lebo to asi stale dost hracom unika, ze ak sa niekomu nieco v IC novinkach pozdava a chcel by sa toho Q zucastnit, staci napisat danemu DMku PM spravu a dohodnut sa s nim kedy a kde, netreba to skusat naslepo pisanim do druziny...

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

PostPosted: 00:20 09. May 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Neithan1 wrote:

A nechces toho privela? :roll: ... eL-Ou-eL ...

Reply with quote  

PostPosted: 00:21 09. May 2009 
Měšťan
 Profile

innfra wrote:
Ano, jsem ten špatnej co si rád zacreepuje a rád si kupuje věci a craftí, jsem proto špatnej, že nechodím na Quest že nepatřim do žádný frakce a jak se psalo, DM nebude dělat Q pro jednoho člověka... Já za celou dobu hraní jsem nedostal jedinou pozvánku na jakej koliv, Quest, tak co bych se někam vnucoval, to já nedělám, chceš něco zařiď si... Jen mi připadá divný, že když teda mob slíbí pomoc, tak nepřijde, když třeba umíráš u alchymisty dejme tomu... Neni to tak že bych zavrhoval Quest, ale po pravdě nevim co od Questu očekávat a RP snad taky něco hraju, pokud né, tak existuje Pm a mlžete mi to hned ve hře napsat, rád se něčemu naučim, nebo odívám kde dělám chybu... protože mě to připadá, že pokud nenapíšu za den alespoň 50x *text* tak jsem automaticky out :)
Děkuji.

(PvP, PvE, mob, atd. jsou termíny z MORPG tak mě napadlo, že to bude všem jasný o co jde)

*krouti hlavou* co na to rict, radsi nic. :(

Reply with quote  

PostPosted: 00:29 09. May 2009 
Urozený
 Profile

Marvin wrote:
innfra wrote:
Ano, jsem ten špatnej co si rád zacreepuje a rád si kupuje věci a craftí, jsem proto špatnej, že nechodím na Quest že nepatřim do žádný frakce a jak se psalo, DM nebude dělat Q pro jednoho člověka...

To si zasa prekrucas co tu bolo povedane. A DM bude robit Q aj pre jedneho cloveka, sam som ich spravil tak vela, ale DM nebude robit Q pre cloveka, ktoreho by mal nahanat cez 10 lokacii nez by stihol vobec nieco napisat. Pokym to nevidis z DM pohladu chapem, ze je to tazke pochopit, ale zamysli sa, ake zabavne je pre DM lognut k hracovi a nez stihnes cokolvek napisat tak hrac je zas o lokaciu vedla a tak stale dokola. Nedajboze pred neho hodis vopred nejaku potvoru a nez stihnes za tu potvoru nieco napisat tak hrac pribehne, zabije ju a nez sa z nej teleportnes zasa von tak hrac je uz zas v dalsej lokacii.
True story.

Vybil jsem ti někdy celou lokaci, bez toho aby jsi stihnul napsat z moba třeba "hmm" ?(hmm moby většinou nepíšou, nesetkal jsem se stím, takže neni problém začít hmm, pak už je to na hráči jestli mu sepne nebo ne...)

Ako by si si predstavoval pozvanku na Q? Ked evidentne prehliadas IC novinky (ktore su samy o sebe pozvankou na Q pre kazdeho) tak co si predstavujes? Ze logne DM do hry a napise ti: "zdar, zajdem nekam? udelal bych ti Q ...." ?

V Ic novince najdu vždycky že nějaká skupinka nebo někdo něco zabil... pokud jsem to pochopil, tak už to tam neni a nemá smysl se tam vydávat...

... protože mě to připadá, že pokud nenapíšu za den alespoň 50x *text* tak jsem automaticky out :)
Děkuji.

Keby si mal tak rad RP ako vsade statocne pises tak nenapises takuto blbost a vedel by si, ze RP nie je len o hvezdickovani...

psal jsem někde že tak skvěle ovládám RP? Ne pokud to tak vyznělo tak se omlouvám, ale tohle bylo myšleno ironicky... narážka na to že když někdo nepíše pořád ** tak prostě neni tady in

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 01:22 09. May 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

innfra wrote:
Marvin wrote:

psal jsem někde že tak skvěle ovládám RP?

Teraz uz ale vazne, bez srandy. Citas co pisem? Pretoze si nie som vedomy toho, ze by som povedal, ze pises "ze tak skvele ovladas RP hru".
innfra / strana 3, odstavec 13 wrote:
.... mě se RP líbí ...

Marvin wrote:
Keby si mal tak rad RP ako vsade statocne pises

O tom, ze mas rad RP pises vo viac topicoch, ktore z dovodu lenivosti a zbytocnosti nebudem hladat

A k tomu vybijaniu. Bolo to pisane vseobecne, k vysvetleniu ako sa hraci dostanu, resp. nedostanu ku Q. Ale to by si musel citat co pisem :(

VAROVANIE: Nasledujuce riadky nie su SPAM! Opakujem. Nasledujuce riadky nie su SPAM! Jedna sa len o ukazku IC noviniek pre vyvratenie tvrdenia:
innfra wrote:
V Ic novince najdu vždycky že nějaká skupinka nebo někdo něco zabil... pokud jsem to pochopil, tak už to tam neni a nemá smysl se tam vydávat..

IC novinky wrote:

Uhyn zvierat

V poslednej dobe dochadza v Dorenskom hvozde k velkemu uhynu zvierat. Vacsinov ide o lovnu zver ako su jelene, ale prichadza k uhynu i diviakov, zajacov, hrabosov a inej drobnej zvery.
Druidi su nestastni a nevedia si s tymto rady, mali teraz plno prace s obnovou lesa po nedavnom poziare a teraz prisla dalsia rana.
Jeden putnik, ktory lesom prechadzal rozpraval, ze videl zomrete zvierata hlavne v okoli propasti. Co je vsak podivne, je to, ze vraj zvierata boli v noci opat v pohybe. Neboli zive, ale chodili. Putnik, rozpravajuci tento pribeh bol vydeseny na smrt.

Napriek tomu, ze sa to zda byt ako bachorka, su druidi opatrni a uz poziadali o pomoc i Ochrancov Usvitu a hraniciarov z Dornova utociste.

Hraniciar Dorn sa nechal pocut, ze s podobnym pripadom sa uz stretol nedavno, ked mu v lovisti vo velkom zomeriali medvedi. Vtedy islo o umyselnu nakazu tekutinou neznameho povodu, vyrabanu orcim samanom. Vyriesit tuto ulohu dostala mlada hraniciarka, ista Liana Coldarrow, ktora orka vypatrala a zastavila tak sirenie nakazy. Zvysok odovzdala druidom, ktori vsak doteraz neprisli na to ako vyrobit ucinnu protilatku.
Dorn ma z tohto dovodu vazne podozrenie, ze sa jedna o rovnaku nakazu a preto vysiela na pomoco druidom tu istu hraniciarku ako poslal v tom case do lovist.

____________________________________________________________________________________________________________________________
Mrtvý lovec

Dnes ráno byl nalezen přivázaný lovec k rozcestníku mezi Katathou a Ivory. Byl již mrtev. Příčina smrti byla nejspíš velká ztráta krve z čerstvě odříznuté nohy. Oděv byl zakrvácený a potrhaný. Na hrudi měl vyžezané písmeno "A".
Lidé v okolí si začínají šuškat, že brzo asi přijde další vlna řádění ve stylu půlorka Berserka.
_____________________________________________________________________________________________________________________________
*na nastěnce v pevnosti*

Isilská posádka varuje!

Zvědové z Isilské tvrzi varují! V horách byly viděny potyčky mezi orky a obry, snažte se těmto incidentům vyhnout. ,,Zatím sme se do těchto potyček a šarvátek nepletli, ale za poslední dva dny sou obě strany vzteklejší a agresivnější, pokud to takhle půjde dál, objasníme o co přesně jde a zavedem potřebná opatření,, , nechal se slyšet velitel Isilské posádky.

*pečeť pánů z isilu*

Samozrejme, su tam aj oznamenia o splnenych ukoloch ale i "navody a lakadla" pre nove dobrodruzstva.

Reply with quote  

PostPosted: 01:24 09. May 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Marvin wrote:
Neithan1 wrote:

A nechces toho privela? :roll: ... eL-Ou-eL ...

jojo, uberiem trochu.. :(

btw k tvojmu dotazu infra, ci niekto z nas skusal za moba napisat hmm.. jo skusal som.. nejake dalsie napady ?

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

PostPosted: 01:38 09. May 2009 
Urozený
 Profile

Jo tak to sry, no jsem to moc nečetl a jsem utahanej z tripu(ne z tý omamný látky ne, myšleno výletu)
No asi bude problém hele někde u mě mezi monitorem a židlý, jinak to asi nevidim :)
BTW toho mrtvýho lovce jsem četl(ostatně jako všechny Ic novinky), ale nenapadlo mě že se tam mám celej den potloukat, abych tam třeba potkal Q, a myslím že zrovna když jsem to četl tak jsem běhal přes rozcestí pro surky... nikoho jsem nepotkal, jako obvykle :)
jo a asi mi budeš muset teda definovat co je to pojem RP, mě se zdá že kdo nechodí v partě a neplní Q tak je prostě hozenej mimo a má smůlu...

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 109 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]