|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 20:58 11. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
aster3 wrote: ale celkove postoj lidi na vsech modulech je takovy ze nez aby neco resili (treba ten problem se strazemi a paladinovym konem) tak si reknou "radsi to odebereme" a je pokoj
Bych nerekl. Rejpete se v tom akorat vy, vysilujete tu kvuli tomu a pritom nikdo, kdo tu o tom keca, to delat stejne nebude 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 21:02 11. May 2009 |
|
|
Paladin je v hrobkach kral... Paladina nemozes porovnavat s WM, to je uplne ina parketa.
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
aster3
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 21:07 11. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Krata wrote: Aster3: To už se řešilo jenom si do toho znova píchnul tak se to opět vytáhlo.. jinak srovnávat koně a pasti mi přijde jako blbost. Jenze ty srovnavas kone s bytosti kterou povolava paladin. To ze je to kun je jen graficke znazorneni te bytosti ktera slouzi jako jista prestiz pro paladina. Paladin ma byt vazenym bojovnikem. Kun mu zveda prestiz. Taky se to da brat ze paladin jakozto bozi bojovnik ziskava od sveho boha jakousi moznost (krom posileni) si take privolat na pomoc bytost (kone) ktereho ma jako odmenu za to ze slouzi svemu bohu. Zaroven je hodne omezen presvedcenim. Tak proc mu nedoprat aspon tu vazenost kterou mu ten kun dava. Sam vidis jak se hraci vyjadruji ze paladin kdyz se nemicha tak ty savy nic moc a navic to omezeni presvedcenim taky nic moc a jeste mu seberem kone at je jeste vic nic moc. Z ultimatniho buildu (pri mixovani) delate uplnyho outsidera.
_________________ Podporte nový projekt
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 21:08 11. May 2009 |
|
|
Daanri wrote: innfra wrote: ale jo, já si rejpnu do vosího hnízda, když jsem pročítal ten riding skill, tak kdo ho nemá vybranej, tak by správně neměl na koně ani šáhnout, tak se přiznejte kdo ho má vybranej  To je taky v planu neboj.  Hmm tak to dopadne jako s trezorem bance... nemůžu tam dát skoro nic, protože craft Bude stačit 1 bod ? nebo tam budou rychlosti podle počtu bodů v ridu... až to přijde prodám koně...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
aster3
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 21:09 11. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Prometheus wrote: Paladin je v hrobkach kral... Paladina nemozes porovnavat s WM, to je uplne ina parketa. v hrobkach ... ale porovnej paladina a war/wm vsude jinde 
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 21:11 11. May 2009 |
|
|
Prometheus wrote: Paladin je v hrobkach kral... Paladina nemozes porovnavat s WM, to je uplne ina parketa. Kralem je clerda  Jinak, obecne, ja nerikal ze je to udelane dobre, jen jsem upozornoval jak to funguje v D&D + ze se kone normalne v boji pouzivali. Kdyz snizite ceny, resp. zavedete bojove kone tak tim TEN SUPER UBER NASLAPANEJ FEAT "vyrusite"...  i kdyz mne osobne to neprijde nejak extra silne. To, ze PHOTTER je proti cemukoliv, co je silnejsi jak zlodej je zname uz od dob pocatku demony, a1 a posleze alhambrie. Jakmile se ma neco omezit zlodejum, tak to ale zacne kvicet jak pichlej cunik (hehehe nedalo mi to, abych si to nevypujcil  ) 
_________________ running man...
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 21:12 11. May 2009 |
|
|
Hele a proč mu to neponechat, ale nechat paladina splnit quest pro svého boha co vy na to ? nebo mu snížit tu cenu po Q třeba na 20 K
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
aster3
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 21:12 11. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
kucik wrote: aster3 wrote: ale celkove postoj lidi na vsech modulech je takovy ze nez aby neco resili (treba ten problem se strazemi a paladinovym konem) tak si reknou "radsi to odebereme" a je pokoj
Bych nerekl. Rejpete se v tom akorat vy, vysilujete tu kvuli tomu a pritom nikdo, kdo tu o tom keca, to delat stejne nebude  jo ale prijde mi komicky ze se proste nastini bug a ono vedeni na to rekne neco jako "nereste to - odebereme to a bude klid" 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 21:20 11. May 2009 |
|
|
Hele kdyby vedeni reklo "nereste to - odebereme to", tak ten topic po druhom prispevku, kde napiseme toto zamkneme a nerozoberame to tu na 5 strankach.
EDIT: Ale asi mas pravdu, zacneme to takto praktizovat a bude pokoj.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
aster3
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 21:32 11. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Daanri wrote: Hele kdyby vedeni reklo "nereste to - odebereme to", tak ten topic po druhom prispevku, kde napiseme toto zamkneme a nerozoberame to tu na 5 strankach.
EDIT: Ale asi mas pravdu, zacneme to takto praktizovat a bude pokoj. nebolo by od veci keby ste sa zaoberali odbugovanim servera (napr teraz som skysol ingame v bugu nad ktorym sa mi pretacaju panenky) a neriesili co odobrat 
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 21:39 11. May 2009 |
|
|
aster3 wrote: Daanri wrote: Hele kdyby vedeni reklo "nereste to - odebereme to", tak ten topic po druhom prispevku, kde napiseme toto zamkneme a nerozoberame to tu na 5 strankach.
EDIT: Ale asi mas pravdu, zacneme to takto praktizovat a bude pokoj. nebolo by od veci keby ste sa zaoberali odbugovanim servera (napr teraz som skysol ingame v bugu nad ktorym sa mi pretacaju panenky) a neriesili co odobrat  hele klid jo? Myslis, ze je sranda vest server a delat ve volnym case tyhle veci?
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 21:39 11. May 2009 |
|
|
Quote: nebolo by od veci keby ste sa zaoberali odbugovanim servera (napr teraz som skysol ingame v bugu nad ktorym sa mi pretacaju panenky) a neriesili co odobrat Ked si taky mudry a chces nam diktovat co mame robit, tak nech sa paci mozes zacat robit a uvidime ako ti to pojde. Takych s kopou reci je tu dostatok, ale niekto co aj nieco udela, tak takych je uz pomenej. Jak sa vravi kopec reci, ale skutek utek.
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
aster3
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 21:42 11. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Daanri wrote: Quote: nebolo by od veci keby ste sa zaoberali odbugovanim servera (napr teraz som skysol ingame v bugu nad ktorym sa mi pretacaju panenky) a neriesili co odobrat Ked si taky mudry a chces nam diktovat co mame robit, tak nech sa paci mozes zacat robit a uvidime ako ti to pojde. Takych s kopou reci je tu dostatok, ale niekto co aj nieco udela, tak takych je uz pomenej. Jak sa vravi kopec reci, ale skutek utek. berem to z nadhladom. a ked si dobre precitas co pisem tak nepridavam robotu ale hovorim aby ste to nehali. teda neprerabali toho paladinskeho kona. jedine co som chcel aby sa straze nevyhrazali ked z neho zosadnem.
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 21:46 11. May 2009 |
|
|
aster3: no, mozna to beres s nadhledem, ale rozhodne to nedavas najevo dost dobrym zpusobem. Ja ackoliv taky nechci, aby se neco zase rusilo/omezovalo, tak se musim vuci stylu psani "radsi tu netrapte a venujte se bugum, neb je to vase povinnost" ohradit, vyzniva to prinejmensim agresivne. obecne.. kdyz neceho chcete dosahnout, tak hledejte argumenty proc to tak udelat (nebo nedelat) + pripadne zkuste druhe strane dat nejaky jiny pohled na danou vec, ale rozhodne nema smysl se tu navazet do lidi, kteri vlastne "behaji" tenhle server.. akorat tim vznika zla krev a jeste se dani lide zatvrdi! 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 21:52 11. May 2009 |
|
|
S nadhladom to urcite neberes, ten nadhlad na cely setting Thalie ti bohuzial chyba a teda ani nevidis, preco je divne aby mal niekto nesmrtelneho kona zadarmo na nizkom lvl, ked ostatny si ho musia kupovat za drahe peniaze, co docielia az na vyssich lvl. Toto nastavenie ma nejaky dovod a nie je tam len tak zo srandy.
Jedine naco si hned vystartoval je zas nake omezovanie/orezavanie. Pokial si precitas moj prispevok vyssie tak v nom pisem riesenie ako docielit nake vyrovnanie prave cez naky item, ktory by paladin musel mat aby toho kona mohol privolavat a ked mu zomrie musel by zohnat ten item znova aby ho privolal spat.
A pokial ide o nake orezavanie povolani, tak myslim, ze sa snazime pre vsetky povolania dosiahnut maximalneho vyrovania, co vsak v NWN mozne nie je a nikdy mozne ani nebude, ale aspon sa pokusame zamedzit totalnym "prasarnam", ktore niektori hraci dokazu vytvorit a z toho dovodu nikdy nebude mozne multiclassovat paladina alebo mnicha.
|
|
Top |
|