Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 01:34 26. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 136 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Next
Author Message
 Post subject: Re: povrch.... partička imbecilních charakterů????!!!
PostPosted: 22:26 18. May 2009 
Rytíř
 Profile

Parodie je nejlepší!!!

Zato zaplatíš Balboo! :twisted:

Člen Virtuálního Páru

Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!

Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!

PostPosted: 22:33 18. May 2009 
Rytíř
 Profile

*docte topic*
Jeanesi ty si zase ozralej urcite :mrgreen:

btw: vzdycky te rada podporim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo

PostPosted: 23:09 18. May 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
to Jeans : ty sproste slova a narazky si mohl vynechat. Takhel si jen koledujes o BAN na forum za vulgaritu.

Ale k tematu:
Podle me jeans prehani. Mam rad zlaky a vzdycky mit budu.. a jako zlak se musis smirit s tim, ez nikdo z "hodnych" nehraje podle tvych predstav. Tak to proste je. Budto to prekousnes, nebo si budes u kazdeho prepadu rikat, ze ti lidi jsou nemozni :?

Maj svoje historie, o kterych nevis z poheldu zlaka nic....
Ale je fakt, ze by postavy "hodnych" meli obecne vice spolupracovat. Dost lidi nechape, ze kdyz je kolem 5 lidi a pisou *naliva mu chlast do pusy* ze asi se nejni moc cemu branit a musi to prijmout jako fakt....

A zakladni problem, ze se nekdo nepokloni drowske knezce? Vzit bic a zbicovat ho do bezvedomi. Ozivit a zbicovat do bezvedomi a ozivit..... dokud se proste nepokloni no.. ne mu uriznout hlavu. To je pak moc rychle a neuvedomi si, co proved.

PostPosted: 23:17 18. May 2009 
Šlechtic
 Profile

Ja sa tiez musim zlakov zastat... nezazil som tych prepadov nejak vela ale nestazujem si.
Bolo to v celku zabavne.
A co sa tyka toho hrdinstva... ja neviem ale i fanatik ked ledva stoji na nohach a ma kudlu na krku tak by si mal uvedomit ze uz sa konci sranda a ide mu asi o zivot.
Ked som sa stratol v boji s Arkenvirovcami... teraz uz presne neviem s ktorymi... doslo k boju a jedneho sme zajali... ked som mu prilozil kukru na krk tiez prestal vyskakovat a spravil co som povedal.
Vtedy som hral s Korinou Webber WM na kukri.

A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.

PostPosted: 23:35 18. May 2009 
Velmistr
 Profile

Jj je pravda, že niektorí sa spamätajú ... ale keď niekto ochotne položí kľudne i život, aby našiel lepší kov, alebo kameň - ako je to v prípade Kory ... a ver že si pritom od tamojších beštií užije bolesti v boji viac ako dosť ... myslíš, že sa zľakne nejakých drowov, ktorým sa kľudne prechádza temer denne popod nos? Skôr sa teší na to, že možno stihne aspoň jedného odrovnať, kým oni odrovnajú ju ;DDD
Ale to je len tento konkrétny prípad .. zase mať inú postavu s iným charakterom, tak by určite urobila hocičo, len aby vyviazla v poriadku - samozrejme hocičo okrem vyzlečenia sa a nechania sa dobrovoľne znásilniť, to by šlo proti mne samej ;D

to Vugdisblabla ... huu už sa teším na najbližšie stretnutie, dáme znova fight jeden na jedného ;D to bude ale pecka!

a ešte ku zlounom - keď už sa hovorí o správaní sa dobrých - o ich odlogovávaní sa a hraní imbecilne .... chcela by som len poprosiť zlounou, keď už tak chcú hrať dobré RP, nech si do arény, kde mučia dobrákov, nekupujú lístky - myslím že určite nie je RP, že nedokáže dobrý zabiť zlouna ani keby mu 100x zaťal niečím do hlavy - toto mi skôr pripadá chrapúnske ;))) keď už mučenie, tak na život a na smrť nie len pre dobrákov ale aj pre zlounou.

PostPosted: 23:36 18. May 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

pro všechny kdo se nejmenuji JEANES: nečtěte to, není to k tematu, nebot tema existuje jen v jeho vzteklé hlavě

nechtěl jsem se vubec vyjadrovat... presto...:
to JEANES:
bla bla bla...o veliky zloune, mrzí me že každy povrchnan, ktereho jsi tady za dva roky potkal, nehral presne to co bys chtel....bla bla bla... hluboce se omlouvame, dokonce i my kterí hrajeme trpaslíky, kteří mají sve RP pravidla.... bla bla bla... ani nevíš jak me mrzí, že ti bylo tak moc ublíženo... bla bla bla ... prosím, až budeš ve hře napiš mi do tellu kde a kdy mam byt uprostřed lokace svazany v kozelci, budu poctivě hrat knučícího a škemrajícího trpaslíka, budu si vymýšlet duvody proč me maš nechat naživu a budu se prosebně třít o tvé nohy a olizovat ti kotníky... bla bla bla... napiš nám číslo sveho bankovního učtu, každý povrchnan ti jako kompenzaci za sve NEOMLUVITELNE chovani pošle všechny sve penize a bude te nasledujicich pet let odprošovat a v pravidelnych srazech na křižovatce u karathy te budeme všichni čekat, poctive počkame až nas pobiješ do bezvedomi a budeme dlouhe hodiny škemrat v krvi o život... bla bla bla

boha, človíčku, zamysli se nad sebou, když už jsi sprosty, neomaleny a drzy, piš to alespon do tellu a to lidem kterych se to tyka. Viš prd a opíráš se o něj...

A teď vážně: je mi líto že ve svých 24 letech dokážeš jen arogantně a jednostranně kolem sebe prskat urážky a necíleně urážet lidi, o kterých nevíš ani jak (a to i ve hře) vypadají...
Proto si svůj zcela IMBECILNÍ název příště odpusť a zamysli se nad svym IMBECILNIM chováním.

PostPosted: 23:42 18. May 2009 
Šlechtic
 Profile

ale no tak neblbnite.... *utira mu penu u huby a hladi krvy podlite oci*
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PostPosted: 23:45 18. May 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

*odsadne si s pukancami z prednej rady aby ho nahodou nepofrkala krv a s usmevom na tvari pozoruje arenu co sa bude diat* :roll:

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

PostPosted: 23:49 18. May 2009 
Velmistr
 Profile

Bahnak ... ty si zabodoval :mrgreen: máš u mňa 10 percentnú zľavu na všetky moje výrobky

*v pozadí sa ozýva hromový potlesk a burácavé prevolávanie na slávu*

PostPosted: 23:50 18. May 2009 
Měšťan
 Profile

Posledni dobou se na foru bavim vic jak ve hre....bohuzel.

PostPosted: 23:50 18. May 2009 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

jachyra wrote:
chcela by som len poprosiť zlounou, keď už tak chcú hrať dobré RP, nech si do arény, kde mučia dobrákov, nekupujú lístky - myslím že určite nie je RP, že nedokáže dobrý zabiť zlouna ani keby mu 100x zaťal niečím do hlavy - toto mi skôr pripadá chrapúnske ;))) keď už mučenie, tak na život a na smrť nie len pre dobrákov ale aj pre zlounou.

co se ti natom nezda ? v arene sou osetrovatele kdyz si koupis listek ...myslim ze kdyz bys chtela zabit drowa v arene tak se mu budou hned venovat a proste tam nezdechne... to je to samy jako nahore ...drow je hrozba a zadnou prvni pomoc by nedostal tzn... klidne by ho tam nechali vykrvacet 8)

to jen pro ujasneni zas nebo to nekdo vidi jinac s tou arenou ? :mrgreen:

Erik The Viking

Last edited by Lord_Berserk on 23:58 18. May 2009, edited 1 time in total.

PostPosted: 23:57 18. May 2009 
Šlechtic
 Profile

*strhne ho mexicka vlna*

Pozrime sa na to z trochu ineho uhla...
Tu sa spoliehame na to ze po tom ako ta dorazia tak pri najhorsom prejdes cez rohateho a pokracujes si dalej. Chcem povedat ze chyba skutocny strach zo smrti co je samozrejme z pohladu hraca logicke ale z pohladu danej postavy ( hrac je totalne zazrany a preziva to spolu so svojou postavou) myslim ze strach zo smrti je na mieste.
Napriklad ak ta zenie myslienka na pomstu... ked ta zabiju tak sa nepomstis.Ale postavicka zase ozije a hra dalej a dalej mysli na pomstu.
Pochopili ste to? Ja hej :mrgreen: Len neviem ci som to neprekombinoval :mrgreen:

PostPosted: 23:59 18. May 2009 
Velmistr
 Profile

to Bersi: no inu to je pravda .. ale ako sa dá rozhodnúť, či sa tomu drowovi rovno neodtne hlava, kde by reku mastičky asi nič nepomohli :mrgreen: alebo je len zranený - v tomto prípade máš samozrejme pravdu, to unávam :roll:

hehe keby tam drow v aréne dostal devastom do hlavy, myslím že by to asik nerozdýchal ani s celým zástupom liečitelov a tak či tak by ho museli oživiť a teda prišiel by aj on o nejaké tie malé xp (malá útecha pre povrchňana, ale predsa ;P)

Ale to by už bolo príliš veľa pravidiel naraz a porovnávaní a len by vznikali hádky, takže:

ospravedlňujem sa a beriem späť s tými lístkami ;D a s tým nožom pri krku .. ehm ... ako sa dá priložiť nôž ku krku, keď je človek v plných plátoch a má rytiersku helmu? Ako pichnúť ho cez priezor, alebo zospodu rovno do mozgu ... to hej .... ale ku krku ostrím? ;)))))))) toho sa fakt potom postava nenaľaká :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to Prometeus: plnááá pravda .... keby Koru zabili, tak by už nikdy nemala šancu nájsť meteor a kuť z neho :mrgreen:

PostPosted: 00:02 19. May 2009 
Šlechtic
 Profile

ehm.... :? no tak... nejak.... asi....

PostPosted: 00:23 19. May 2009 
Urozený
 Profile

jachyra wrote:
to Vugdisblabla ... huu už sa teším na najbližšie stretnutie, dáme znova fight jeden na jedného ;D to bude ale pecka!

Být tebou, tak tohle nedělám, vím o čem mluvím i tariel má z něj nahnáno, teda ještě o tom neví, ale až ho potká, tak to pozná a bude hnědo v kalhotech...
Myslím to smrtelně vážně...

Edit: Hmm, tak tohle mělo letět do PM, já si říkal že jsem něco jinak zmačknul :?

Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!

Last edited by innfra on 00:46 19. May 2009, edited 1 time in total.

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 136 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]