|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Re: Popis postavy, přemíra hvězdičkování Posted: 20:34 07. Dec 2009 |
|
|
ne, naslouchání slouží k tomu abys odhalil plížící se bytosti. aspoň nevim o tom, že by bonusovalo naslouchací vzdálenost, ale kdo ví co je všechno v mechanice NWN zakomponovaný, můžu se plést...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Popis postavy, přemíra hvězdičkování Posted: 20:52 07. Dec 2009 |
|
|
Ale pokud naslouchám a hledám po sluchu plážící se bytost, tak přeci naslouchám mnohem slabším zvukům, z čehož vyplívá že běžnej šepot pro takovouto postavu by neměl být problém. V nwn jedna jsem se neplížil a nevim jestli s tím někdo kalkuloval, ale ve dvojce hned v rujnách se dá naslouchat za dveřma a neni na to zapotřebí moc vysoký číslo a pak dál se dá v opuštěné trpasličí pevnosti se naslouchá třem zlobrům, což už je těžší, ale nakonec následuje i kalkulace s hide... takže si myslím, že by to neměl být problém, když má postava vysoký naslouchání. 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Popis postavy, přemíra hvězdičkování Posted: 21:01 07. Dec 2009 |
|
|
No, vtip je v tom, že pokud postava použije whisper a ty ho zaslechneš, máš právo reagovat, to je celý... nevim jestli ho zaslechcneš líp nebo ne.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|