|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 10:56 09. Sep 2010 |
|
|
Ale je divný že to dělá zrovna LEL, ten by měl mít efekt instant... možná napiš jaký další efekty jsi v tu chvíli měl...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Tashara
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 13:56 09. Sep 2010 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Cerstve logly, takze zadne predchozi lektvary ani kouzla a zase hlaska conflict 27. Jeste dodavam subrasa hakavarn, i kdyz to asi nema zadny vliv na lektvary,ale jen pro jistotu 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 14:16 09. Sep 2010 |
|
|
Dělá to i někomu jinému?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Tashara
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 00:41 10. Sep 2010 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Jeste dodam, ze lektvar me sice healne, ale jen za 24HP , jestli je top v poradku, ze healuje jen tak malo, pak cert vem nejakou hlasku.
Edit: lektvar FA - conflict : 54,58 jinak funguje normalne
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 14:34 10. Sep 2010 |
|
|
Pokud te lektvar healne tak funguje... ten coflict znamena ze ti zrusi nejaky efekt ktery mas na sobe... je to udelany proto aby se nektery efekty vylucovaly (obvykle se jedna bud o stejne fekty ruzneho typu (ocarovani zbrane ohnem by melo zrusit ocarovani jinym elementem) neo o vysi stupne (greater spell mantle zrusi spell mantle).
A kolik byti mel ten jednoduchy lektvar lecit? V originale leci tusim 1k8+1-5...
|
|
Top |
|
Tashara
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 00:44 14. Sep 2010 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Mno pokud li leci 20 ocekaval, bych u lel ktery je slozitejsi vic nez 24,ale to neni podstatne, zajimave je, ze cerstve logly bez kouzel a lektvaru mi heal rusi jakesi jine ucinky, ktere nemam? Ale jak rikam, neni to podstatne, je to jen hlaska v logu,za razilo me to u toho lektvaru lel a nevedel jsem jestli ma lecit za tak malo nebo je to kvuli tomu konfliktu.
|
|
Top |
|
Urlraen
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 08:44 14. Sep 2010 |
|
|
LEL léčí víc než 24. Má rozpětí, které se levelem alchymisty zvyšuje. Já tu mám poznamenáno 16 - 40. Stejně tak LI léčí zpočátku jen 4 životy pevně, od 4. úrovně alchymisty léčí pevně 20. Z toho vyplívá, že LI se ze začátku bude používat nejvíc. To rušení je asi jen zapomenutej konflikt. U toho lektvaru si toho prostě nevšímej.
_________________ Urlraen Zau'ndar - Vůdce klanu Zau'ndar.
Hladový pes loví nejlíp. Drowí mysl
|
|
Top |
|
Awadar
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 12:34 14. Sep 2010 |
|
|
Prosím může někdo zpracovaným bylinám sebrat ten přívlastek “kradené“ - opravdu je dost nepříjemné, když Vás někdo zabije, okrade a uřízne hlavu – ale přijít při to ještě o víc jak 90% bylin(nevím proč mě jich pár zbylo) je k nas...í !!!
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 13:24 14. Sep 2010 |
|
|
To si myslim že je v pořádku... bud rád, že ti nesebere zbraň a nevybere cely inv Holt si dávej pozor kam kdy chodis
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Glumišek
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 13:39 14. Sep 2010 |
|
|
zachy wrote: To si myslim že je v pořádku... bud rád, že ti nesebere zbraň a nevybere cely inv Holt si dávej pozor kam kdy chodis Jsem rád že hovoříš k věci a jsi takovým znalcem systému Thalie stejně tak jako záměrů jejich tvůrců a správců.
_________________ Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 19:26 14. Sep 2010 |
|
|
Awadar wrote: Prosím může někdo zpracovaným bylinám sebrat ten přívlastek “kradené“ - opravdu je dost nepříjemné, když Vás někdo zabije, okrade a uřízne hlavu – ale přijít při to ještě o víc jak 90% bylin(nevím proč mě jich pár zbylo) je k nas...í !!! nadhodím toto téma v teamu, přijde mi divné že o bylinky přijít někdo může a o 100 prutů, 20 kamenů duše a X dalšího nemůže... Craft je dle mě craft, a nemá nic společného s CvC... uvidíme na odezvu, tak nebo tak to chápu, třeba to zapřičiní změnu...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 19:28 14. Sep 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ten stolen flag je tam z duvodu, aby ty byliny neslo prodavat. Musim promyslet, jestli by sel odstranit.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Glumišek
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 06:58 15. Sep 2010 |
|
|
kucik wrote: Ten stolen flag je tam z duvodu, aby ty byliny neslo prodavat. Musim promyslet, jestli by sel odstranit. Děkujeme moc za příslib, opravdu si toho vážím, ono to opravdu naštve, obzvláště když se začínajícímu alchymistovi na první pokusy skládá celá skupina a pak místo radosti z nějakých poznatků ti zůstanou jen oči pro pláč po ztrátě několika set bylin, které druhové sbírali několik dnů až týdnů.
_________________ Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 10:03 15. Sep 2010 |
|
|
kucik wrote: Ten stolen flag je tam z duvodu, aby ty byliny neslo prodavat. Musim promyslet, jestli by sel odstranit. Proč tam nedáš zápletku?
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 12:45 15. Sep 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Možná by zápletka stačila, nicméně i se zápletkou to jde prodat za 1gp, což bylina za zlatku není zas tak málo.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|