|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 15:16 03. May 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
jenže vy máte pořád top věci, jak řiká Kucik, jedny ze silnějších předmětů na serveru, jen se sníženou silou pro novej koncept.. ted stále budou lidi x času šetřit na své nové předměty, a ty budou mít sílu vaših předmětů, které jste koupili za pakatel na jednom místě při změně
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 15:23 03. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Taktez by mne zajimalo jestli to musi delat jen rejty nebo muzei nekdo jinej pac v infu je psano kontaktovat dm...neni urcone ktere:( kdyz by teda musel bejt u toho rejty poprosil bych aby pisnul treba pm kdy bude mit cas a ja se dle toho zaridim
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 17:57 03. May 2010 |
|
|
Myslim, že u toho musí být Rejty.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 18:03 03. May 2010 |
|
|
já za sebe říkám, že nevyměňuju, protože se v tom systému nevyznám,co vyměnit a co nevyměnit...
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 18:05 03. May 2010 |
|
|
efu_redo wrote: Myslim, že u toho musí být Rejty. Tak jinak. Nemyslím, vím, že to bylo někde řečeno. Takže se asi obrať na Rejtyho. On to kontroluje, co kdyby bylo nějaké to DM nečestné, když už mají všude ty špehy. 
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 18:08 03. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
co mi ještě nesedí je důvod, proč pro plechovky jsou přidané dovednosti k předmětům a dexterům ne...příklad helma má + X AC + Y výcvik...atd....když už má všechno srážení tak proč zvýhodňovat silové buildy, které stejně mají díky síly vyšší výcvik..tohle prostě nechápu a dost mi to vadí... a ještě prosím, znovu se zeptám, proč nemůže být na kapuci stejně jako na helmě odražení? Přijde mi opravdu škoda, že monk prakticky nepotřebuje žádnou kapuci a helmu... třeba s výcvikem helma by byla fajn, když všechno sráží, vždyť bez bonusu na odolnost je okamžitě mrtvá (po prvním sražení) jinak neremcám, že Nuliteth na svém levlu skoro nezvládne 3 tygry v prahvozdě, že je tedy takto oslabena, jen je to rozporuplné, chudák se svým DMG a počtem životů je v porovnání se stavem před opravdu k smíchu...asi to tak má být, monky tady prostě v lásce vedení nemá 
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 18:15 03. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
furt mas SR, imunity a rychlost
me se ty zmeny nakonec libej kdyz si to vezmu podle rovnice:
mag sunda fightera, fighter sunda mnicha, mnich sunda maga
_________________ nwn
|
|
Top |
|
Cairon
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 18:22 03. May 2010 |
|
|
Sveneld wrote: furt mas SR, imunity a rychlost
mag sunda fightera, fighter sunda mnicha, mnich sunda maga A zloděje zmlátěj všichni tři 
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 18:29 03. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Sveneld wrote: furt mas SR, imunity a rychlost
mag sunda fightera, fighter sunda mnicha, mnich sunda maga jak může mnich sundat mága? stačí, když bude mít kamenku a odolej elementům...s rukavicemi, které mají přídatné DMG 1d6 oheň (žádné vylepšení)..a ano, fighterovi stačí dát srážení, hodit si na něj 20 a mnich je KO  nu což, Nulieth je v důchodu, moc už nikam chodit nebude, možná Kryn, jako za starých časů, ten by měla ještě zvládat  ano, má SR, imky atd, ale jsou ji naprd, když chcípne po prvním sražení 
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 18:40 03. May 2010 |
|
|
Cairon wrote: Sveneld wrote: furt mas SR, imunity a rychlost
mag sunda fightera, fighter sunda mnicha, mnich sunda maga A zloděje zmlátěj všichni tři  To není fér. I zloděj má právo žít a být silný jako ostatní. Lobuju za epické itemy pro zloděje. Je to vážně nefér a je to diskriminace  Mám zloděje a chci aby byl silný a zvládl všechno jako ostatní charaktery. Nechci být jen přicmrndávač, co chodí v partě a otevírá zámky a sundavá pasti. Všechny povolání by měly být vyladěné a to jak statama, tak výbavou. A to by měla být hlavní priorita týmu. Nepřijde vám to hloupé? Proč jsou takhle omezení hráči, co hrají zloděje? Jaký dung sám vymlátím a kde budu mít dost XP??? Je to hnus, taková diskriminace Sry za OT.
|
|
Top |
|
Lynx23
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 19:00 03. May 2010 |
|
|
no, kdo je mág/zaklínač nebo bojovník s devastem, je celkem vpoho si myslím
když shrnu toho mnicha tak plusy jsou: imka na jed, rychlost, SR, možnost boostnout oc (ikdyž to ted oproti bojovníkovi asi nebude moc), více útoků minusy: nemožnost kombinace s dalším povoláním, zřejmě zatím nic dobrého na hlavu, nižší ab, nižší dmg, rukavice nejsou ekvivalentní zbraním (takže kamy)
celkem ted mnichům nezávidím
a ten zloděj to má taky těžký. s odpastovaním, odemykaním a zakernakum je to holt postava do party (ted víc než předtím)
_________________ paladin Daladan
Last edited by Lynx23 on 19:01 03. May 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 19:01 03. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
černý vlk wrote: Sveneld wrote: furt mas SR, imunity a rychlost
mag sunda fightera, fighter sunda mnicha, mnich sunda maga jak může mnich sundat mága? stačí, když bude mít kamenku a odolej elementům...s rukavicemi, které mají přídatné DMG 1d6 oheň (žádné vylepšení)..a ano, fighterovi stačí dát srážení, hodit si na něj 20 a mnich je KO  nu což, Nulieth je v důchodu, moc už nikam chodit nebude, možná Kryn, jako za starých časů, ten by měla ještě zvládat  ano, má SR, imky atd, ale jsou ji naprd, když chcípne po prvním sražení  pokud vim tak ty rukavice tam meli +5kovy, s tim prorazis vse, na nejakou kamenku nebo predtuchu si stezovat nemusis
_________________ nwn
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 19:01 03. May 2010 |
|
|
Lynx23 wrote: a ten zloděj to má taky těžký. s odpastovaním, odemykaním a zakernakum je to holt postava do party (ted víc než předtím) A o tom to je. Když budu chtít hrát sám, zahraju si singl.
|
|
Top |
|
Lynx23
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 19:28 03. May 2010 |
|
|
efu_redo wrote: Lynx23 wrote: a ten zloděj to má taky těžký. s odpastovaním, odemykaním a zakernakum je to holt postava do party (ted víc než předtím) A o tom to je. Když budu chtít hrát sám, zahraju si singl. Takhle bych to nezjednodušil, protože někdo muže chtít hrát s více lidma, rád s nima něco podniknout a přesto mít možnost volby a nebýt přiliš závislý na ostatních. Jen jsem konstatoval, že zloděj závislý na ostatních je (což je ale akceptovatelný a neni to žádná novinka). Na druhou stranu v některých případech jsou zas ostatní závislí na zloději.
_________________ paladin Daladan
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 20:05 03. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Sveneld wrote: pokud vim tak ty rukavice tam meli +5kovy, s tim prorazis vse, na nejakou kamenku nebo predtuchu si stezovat nemusis mluvil jsem o vylepšení..vylepšení zbraní dává i DMG, což ty rukavice nedávají..takže i když prorazíš, skoro nic neuděláš  , elementy ti pohltí a mág bude mít robu, která pohlcuje +10 / 5 třeba, takže dáš krásných 1-20 -5, což je krása  ale dost o monkovi, nechť upadne v zapomění 
|
|
Top |
|