|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Legition
|
Post subject: Re: Krejci - update Posted: 09:44 23. Dec 2011 |
|
|
KDyžtak, čekám na PM asi tak za 6 dnů jedu na hory bet nootboku, a budu u něj zase až na nový rok...
_________________ Legitiona Gothartová - mladá naivní eflka jejiž osud je zřejmě spečetěn, neboť jí dlouho nikdo neviděl...
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Krejci - update Posted: 16:27 18. Feb 2012 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Dnes mi několikrát za sebou vykopnul server ze hry a přišel jsem o rozdělaný výrobec cca. ve třetině.Prostě zmizel,není ani v invu ani v krejčovském stavu.Mohl by mi někdo později nahradit prosím jeho cenu,když DM,které je ve hře nemá čas mi to prostě hodit do invu v podobě peněz? leg.kůže smaragd 10k louh legenda 10k přisada 160k
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Krejci - update Posted: 22:11 13. Jul 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Mohl by pak někdo mrknout na krejčovské výrobky. Podle toho co jsem viděl já i další hráči, tak u nich mizí po čase, nebo se vůbec neobjevuje onen popisek se jménem výrobce a lvlem.
_________________ .
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Krejci - update Posted: 23:56 13. Jul 2012 |
|
|
Nalkanar wrote: Mohl by pak někdo mrknout na krejčovské výrobky. Podle toho co jsem viděl já i další hráči, tak u nich mizí po čase, nebo se vůbec neobjevuje onen popisek se jménem výrobce a lvlem. Není možný aby to jen tak z ničeho nic zmizelo. Buď kvůli trezoru nebo perzistentnímu obchodníkovi.
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Krejci - update Posted: 00:29 14. Jul 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
No mám dva výrobky od dvouch krejčích, které jsem kupoval přímo od nich. Do trezoru jsem je nikdy nedával. Jediné co mě ještě napadlo je to, že došlo ke změnám v craftu. Ale mám v trezoru třeba staré pláty vyrobené před posledními změnami a ty pláty mají pořád napsané výrobce a lvl.
*pokrčí rameny*
_________________ .
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: Krejci - update Posted: 07:06 14. Jul 2012 |
|
|
Mně se to taky stalo, několikrát. Jednak, pokud měním barvu nebo střih u barvíře. Někdy popisek zůstane, jindy zmizí. Může zmizet z mých vlastních výrobků stejně jako od těch, co jsem koupila od jiných.
Ale stalo se mi to dokonce i u opasku který jsem sama šila a měla ho na sobě stále, pokud nepočítám, že mi párkrát spadl při smrti do inventáře, protože v něm byla regenerace. Kdy přesně popisek zmizel nevím, protože jsem se na něj znovu dívala jenom náhodou.
Svůj vlastní výrobek, u kterého zmizel popisek, nemohu ani ocenit u krejčího v dílnách, napíše mi, že na stolku nevidí nic k ocenění.
Olwen
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|