Tak , abych taky něco k tomu dodal. Včera jsem se se svou postavou vracel z Karathy , a na co to nenarazím ...

Po načtení přechodu u ivorského hřbitova na mě bafla vyvolaná obluda , a nebýt invisu , tak už čichám kytičky.Popojel jsem tedy na koni o kousek dál , a vyvolal svého sumonna. Chvíli se tam spolu pobíjeli , ale ten nepřátelský měl značnou převahu , mojemu sumonnu tedy ubíhaly postupně HP dolů. Potom sem vedl mě oběvil Morbiel , a zapojil se taky do šarvátky se sumonnem.vyvolaný slaad a archon měli co dělat s nepřátelským sumonnem , i když sem jim vypomáhal kouzly a Morbiel, který stál vedle mě, a lukem pomáhal taky . Potom se na nás obluda vrhla , a začala házet sražení . Já s koněm popojel dále , a Morbiel se snažil vstát , a utéci. jenže to se mu nepovedlo , a obluda ho sejmula. Morbielovi ubíhaly HP do podsvětí , a já na poslední kouzlo sejmul potvoru a okamžitě jel k Morbielovi . tak tak jsem stihl použít lékarničku , a ještě ho postavit na nohy . Tímhle bych chtěl jen podotknout , že vyvolaný sumonn u Ivorského hřbitova , byl pevný tak , že s ním měl problém 15 mage a 15 klerik .... Potom natož skupinka lowíku co jdou do kobky ... Chtěl bych požádat dotyčného ,ať si tohodle sumonna jde povolávt někde do krynu , a ne před hradby ivory .... díky

Každopádně, jak tak koukám, stává se to dost často, nenapadlo vás, že se vám tam toulá nějakej površan hajzlík a dělá to IC naschvál? teror Ivory a okolí...