|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Derken-
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 21:01 30. Nov 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Hledal jsem v tu chvíli lektvar a tak nějak jsem počítal, že si útočník udrží draka. Screen jsem fakt nestíhal dělat. On vlastně celý boj byl z mého pohledu dost zajímavý, kdy jsem nalogoval po pádu internetu a místo mé party tam stálo stádo povrchňanů, dal jsem si aspon základní buff, tančil mezi 30 pasti vlastních lidí, protože v tom bordelu jsem neměl družinu, nemohl svou družinu boostit a pak jsem dojel na draka v timestopu.
Jsem alespoň rád, že protistrana uznala chybu.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 21:26 30. Nov 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
*kývne* no a teď by mě zajímalo proč ten bláznivej šaman pouštních psů pálil ohnivý koule po povrchňánovi místo po drowovi?:D
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 23:44 30. Nov 2011 |
|
|
Koninho87 wrote: *kývne* no a teď by mě zajímalo proč ten bláznivej šaman pouštních psů pálil ohnivý koule po povrchňánovi místo po drowovi?:D Protože nesnáší všechny stejně,možná povrchňany víc.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 07:08 01. Dec 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Koninho87 wrote: *kývne* no a teď by mě zajímalo proč ten bláznivej šaman pouštních psů pálil ohnivý koule po povrchňánovi místo po drowovi?:D pálil je po té bláznivé mnišce...probíhala kolem tebe zrovna
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 09:00 01. Dec 2011 |
|
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 09:21 01. Dec 2011 |
|
|
davidsoft wrote: Můj názor je takový, že spells.2da se vyjadřuje k tomu, zda je drakova aura útočná akce, velmi jasně: Code: Label HostileSetting (...) (...) 412 Aura_Fear_Dragon (...) 1 (...) (...) http://nwn.wikia.com/wiki/Spells.2da_(contents)Souhlasím ale s tím, že to neodpovídá na otázku, zda se to v time-stopu smí a zda hráč zodpovídá za summona své postavy. Milý davídku, pokad souhlasíš s tím, že to útočná akce je, tak si prosím přečti pravidla. Pokad budeš znát i pravidla, budeš vědět, že útočné akce se v timestopu dělat NESMÍ. Ps. Kdyby hráč nezodpovídal za summona své postavy, tak kdo tedy? Rejty snad? 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 10:42 01. Dec 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Pokud by hráč nezodpovídal za summona, tak ho může v time stopu vyvolat a nechat masakrovat okolí... 
_________________ .
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 10:50 01. Dec 2011 |
|
|
Toho draka já vůbec neznám. Co já? Já jsem stopař... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
menderon
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 10:59 01. Dec 2011 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Tak uz nam tu spamuje i hlaví GM. Myslím, že až se rejty ukaže, napíše jednuduchu větu holou a bude klid:)
_________________ "Prohlášením, že jsi nevinen, potvrzuješ svojí vinu." Neznámý muž na neznámém míste při neznámé příležitosti.
Quido z Červíčkova - dobrácký gnóm a zapřísáhlý antiteista.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 11:04 01. Dec 2011 |
|
|
Rejty forum nečte 
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 11:38 01. Dec 2011 |
|
|
davidsoft wrote: Můj názor je takový, že spells.2da se vyjadřuje k tomu, zda je drakova aura útočná akce, velmi jasně: Code: Label HostileSetting (...) (...) 412 Aura_Fear_Dragon (...) 1 (...) (...) http://nwn.wikia.com/wiki/Spells.2da_(contents)Souhlasím ale s tím, že to neodpovídá na otázku, zda se to v time-stopu smí a zda hráč zodpovídá za summona své postavy. Tohle je jen systémová informace která se používá k tomu aby ta aura fungovala správně.... jinak to nemá žádnou vypovídací hodnotu.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 11:52 01. Dec 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
menderon wrote: Tak uz nam tu spamuje i hlaví GM. Myslím, že až se rejty ukaže, napíše jednuduchu větu holou a bude klid:) A jakou cast nechapes? Aura je utocna akceSummon NEsmi utocit je to V PRAVIDLECH
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Zindo
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 12:28 01. Dec 2011 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Derken- wrote: menderon wrote: Tak uz nam tu spamuje i hlaví GM. Myslím, že až se rejty ukaže, napíše jednuduchu větu holou a bude klid:) A jakou cast nechapes? Aura je utocna akceSummon NEsmi utocit je to V PRAVIDLECH Myslim Derkene, že jsi menderona nepochopil Podle toho co menderon píše, tak to chápe stejně jako ty. Tak nemusíš reagovat tak útočně 
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 12:55 01. Dec 2011 |
|
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 14:07 01. Dec 2011 |
|
|
Vzhledem k tomu, že ty tynely jsou část tilesetu exteriéru, tak vyvolat asi půjde bez problému. Nicméně bude na povrchu, ne v tunelu 
|
|
Top |
|