Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 21:11 28. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 132 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Author Message
 Post subject: Re: OBCHODNÍCI
PostPosted: 10:47 11. Feb 2008 
Měšťan
 Profile

Ja z bedny kupoval zatim jen jednou a dokonce po me chtel nakonec min, takze bych rekl, ze to funguje stejne jako nakup primo od nej...

Reply with quote  

PostPosted: 13:23 11. Feb 2008 
Šlechtic
 ICQ  Profile

jojo, po mne chtel taky min, ale to se asi chtel toho miho xichtu proste rychle zbavit, nebo ze by byl dost velkej mec dobrej argument? :twisted:

Reply with quote  

PostPosted: 13:51 11. Feb 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Teesha wrote:
no Kucíku..můžu potvrdit...myslím, že Cress není zrovna hloupá :D, ale taky jsem z bedny platil víc, než kolik byla cena..respektive..v bedne byla cene řekněme 150 přišel jsem se zeptat kolik by to stálo, řekl, 120 tak jsem to vzal a sebralo mi to 150! ale chápu to...asi mě chtěl nalákat, aby se před ním svlíkla (a kdo by to taky nechtěl, že)...a když si ty šaty vzala, tak to pěkně osolil..vždyt..Nechci slevu zadarmo :)

Aha! Tak to uz muzu aspon vytusit, kde je asi chyba. Dik za info. Me zabere vzdycky nejvic casu zjistit, co tim vlastne ten, co chybu hlasil, myslel. Samotna oprave je vetsinou prkotina.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 21:38 14. Feb 2008 
Šlechtic
 Profile

Stala se mi taková zvlastni vec. Prohlizel jsem si vetesnika v ivory kovarkou zasteru a zkousel jsem jak mi bude sluset az se spusti craft.Fakt mi sekla :mrgreen: Jenze je docela draha(a ja na ni ani nemam) a craft jeste nebezi, tak sem ji chtel vratit do skrine. Bohuzel to neslo a napsalo to hlasku, ze kontejner je plny.Tak nevim, jestli ji mam hodit na zem a nechat ji tam nebo co s ni abych nebyl za zlodeje.

Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.

Reply with quote  

PostPosted: 22:31 14. Feb 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Muzes si zahrat na skladnika a prerovnat to tam tak, aby se to veslo ( pokud uz se to tam jedou veslo, tak se to musi vejit i podruhy), nebo to hod na zem s vedomim, ze volne lezici predmety na zemi zbytecne zatezujou server.

Reply with quote  

PostPosted: 22:46 14. Feb 2008 
Šlechtic
 Profile

Tak sem to hodil na zem - nevedel jsem, ze volne lezici predmety zbytecne zatezuji server. Priste se budu vic snazit a uklidim vetesnikovi ve skrini :lol:

Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.

Reply with quote  

PostPosted: 09:22 15. Feb 2008 
WB Thalie
 Profile

Brzy snad v modulu bude úprava, ve které je snížený počet stejných věcí v obchodě. Potom už by nemělo být 25 záložek plných.

Reply with quote  

PostPosted: 11:55 15. Feb 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

kucik wrote:
...rec je o nestandartnich obchodech z beden.

Mně se to stalo při prohlížení prstenu moudrosti v Karathe z bedničky - chtěl asi po pět set víc... zatímco když jsem si pak kupoval zbroj, tak ta mně vyšla naopak méně. V odhadu ceny mám asi 2 body zatím a inteligenci slušnou.

Jinak jsem si nikde v Karathe nevšiml, že by se prodávaly štíty, nebyly také železné šípy (šipky ano), není k sehnání železný srp.

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

Reply with quote  

PostPosted: 12:36 15. Feb 2008 
WB Thalie
 Profile

Štíty v Ivory a Karathě budou brzy opraveny.

Reply with quote  

PostPosted: 12:50 15. Feb 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Zdravím Liuku. Myslím, že by nebylo od věci srpy dát do výbavy tam, kde jsou druidská centra, protože je to kultovní zbraň druidů a tudíž by v tomto případě nebylo nelogické, že je má na prodej Azharův kněz (třeba v Shardonském hájku). Stejně tak by tam mohla být nějaká dražší druidská roba, která bude mít třeba magické +1 AC (ekvivalent ke zbrojím v Karathe) a třeba s bonusem k porozumění zvířat nebo tak.. (a označená for druids only)

Přiznám se také, že mi pořád úplně nesedí ta nutnost druida chodit do města do banky, pokud tedy při smrti nechce přijít o všechny své peníze, kdyby DM nabídli nějaké rozumné RP řešení, byl bych rád (třeba magický dub, do kterého mohou druidé své peníze vložit). Myslím si (za sebe), že by speciálně druidské povolání, pokud ho tedy vnímáme jako konzervativní pojetí FR, by mělo být soběstačné z toho, co se dá sehnat v lese nebo koupit v hájku. Návštěvy velkého města by měly být vyjímečné.

Pokud by tedy ze stran DM Thalie nebyl problém a mohlo by se to takto přizpůsobit, bylo by to bezva. Když to nepůjde, flamovat nebudu, je to jen nápad, podnět.

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

Reply with quote  

PostPosted: 14:05 15. Feb 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Darien wrote:
Přiznám se také, že mi pořád úplně nesedí ta nutnost druida chodit do města do banky, pokud tedy při smrti nechce přijít o všechny své peníze, kdyby DM nabídli nějaké rozumné RP řešení, byl bych rád (třeba magický dub, do kterého mohou druidé své peníze vložit). Myslím si (za sebe), že by speciálně druidské povolání, pokud ho tedy vnímáme jako konzervativní pojetí FR, by mělo být soběstačné z toho, co se dá sehnat v lese nebo koupit v hájku. Návštěvy velkého města by měly být vyjímečné.

Pokud by tedy ze stran DM Thalie nebyl problém a mohlo by se to takto přizpůsobit, bylo by to bezva. Když to nepůjde, flamovat nebudu, je to jen nápad, podnět.

Abych vyjadril svuj nazor:

Jestli to spravne chapu, tak hrajes druida jako samotare, ktery si vystaci ze zdroju lesa. K cemu tedy takovy druid potrebuje hromadit zlato? Maso k jidlu si sezene, nebo se rozhodne byt vegetarianem a bude jist jen lesni plody, vodu taky ma kde nabrat, spat muze u ohne. Kdyz potrebuje jednou do roka novy srp, tak se slzou v oku rekne ,,Promin chlupaci", stahne z medveda kuzi a ve meste ji smeni za novy zaci nastroj. Vzdyt k cemu potrebuje mocne zbrane a magii nasakle saty, kdyz zije v miru a symbioze s prirodou?

Reply with quote  

PostPosted: 14:08 15. Feb 2008 
Měšťan
 Profile

pěkně řečeno Kucíku..sám bych to lépe neřekl

Cress del Ssivah N´Abarn

Sibaris de Cifris

Merlin

Reply with quote  

PostPosted: 14:22 15. Feb 2008 
Urozený
 Profile

Nezapomínáte na platbu za postupy, v poslední době žádná levná láce.

Reply with quote  

PostPosted: 14:37 15. Feb 2008 
WB Thalie
 Profile

Tady by to chtělo spíše zorganizovat něco jako druidský kruh. Jen by asi byl potřeba zájem hráčů. Potom by se snad lepší předměty daly získat bez peněz za zásluhy. (druid dostane roucho dle příslušnosti v hierarchii, hůl v jeho rukou se bude měnit čím mocnější druid bude..)

Reply with quote  

PostPosted: 15:16 15. Feb 2008 
Urozený
 Profile

liuk wrote:
Tady by to chtělo spíše zorganizovat něco jako druidský kruh. Jen by asi byl potřeba zájem hráčů. Potom by se snad lepší předměty daly získat bez peněz za zásluhy. (druid dostane roucho dle příslušnosti v hierarchii, hůl v jeho rukou se bude měnit čím mocnější druid bude..)

To zní moc hezky, jen na Thalii zatím není toliko hráčů aby dokázali smysluplně naplnit těch několik guild jež by dávali smysl a mohli pak požívat výhod spojených s členstvím v nějaké uzavřené komunitě. Jestli to dobře odhaduji, pak zatím jediným tahounem v tomto ohledu je drowí rodina ... jen ať jim to vydrží holkám a klukům ušatým a další snad budou v brzké či daleké době následovat.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 132 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]