Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 08:22 27. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 986 posts ]  Go to page Previous  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 66  Next

Tak koho teraz?
Kníža Kadel Schwarzenberg 52%  52%  [ 34 ]
Miloš 25%  25%  [ 16 ]
Ani jeden 12%  12%  [ 8 ]
Klikity klikity! 11%  11%  [ 7 ]
Total votes : 65
Author Message
 Post subject: Re: Volby
PostPosted: 15:13 20. Jan 2013 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

Absinthorix wrote:
...srandovní na dané věci mi přijde jen to, že ženský jezdí daleko bezohledněji než chlapi. Je to moje subjektivní pozorování cca 8 let co řídím z toho 6 na fénu...
Trochu OT, ale mám podobnou zkušenost (lokalita: Praha+Kladno), konkrétně s pouštěním na přechodu (do práce mám cca 4-6 podle trasy kterou zvolím) přechodů bez semaforů). Ženský nezastaví takřka "nikdy". Chlapi v rozpadajících se favoritech a podobných socka-troskách "málokdy". Nejčastěji mi staví řidiči v "bavorácích" (případně jiných lepších autech) => tj. chlápci, který naše slavný novinářský onuce (s hnědým nosem, který strkají Humlovi a spol. kam slunce nesvítí) řadí do kategorie "silniční pirát".
Bernard má na tý reklamě s pivem pravdu: "Svět se zbláznil!" :wall: :lol: :lol:

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

PostPosted: 15:25 20. Jan 2013 
Bůh
 Profile

KaTo wrote:
Absinthorix wrote:
...srandovní na dané věci mi přijde jen to, že ženský jezdí daleko bezohledněji než chlapi. Je to moje subjektivní pozorování cca 8 let co řídím z toho 6 na fénu...
Trochu OT, ale mám podobnou zkušenost (lokalita: Praha+Kladno), konkrétně s pouštěním na přechodu (do práce mám cca 4-6 podle trasy kterou zvolím) přechodů bez semaforů). Ženský nezastaví takřka "nikdy". Chlapi v rozpadajících se favoritech a podobných socka-troskách "málokdy". Nejčastěji mi staví řidiči v "bavorácích" (případně jiných lepších autech) => tj. chlápci, který naše slavný novinářský onuce (s hnědým nosem, který strkají Humlovi a spol. kam slunce nesvítí) řadí do kategorie "silniční pirát".
Bernard má na tý reklamě s pivem pravdu: "Svět se zbláznil!" :wall: :lol: :lol:

Hmmm jo, zapomněl jsem dodat, že ty ženský pomalu není za volantem ani vidět, páč jezdí v SUVčkách nebo podobných věcech. To se pak prasí s nadhledem :lol: ale co se těch silničních pirátů týče... nejhorší ze všeho jsou vytuněné Golfy. Jakmile vidíš vytuněný VW Golf tak je zle.

Doufám, že nový prezident situaci uvede na pravou míru. Jirka Dinstbíruj sliboval cosi o rovném zdravotnictví, ačkoliv nevím jak to z pozice prezidenta chtěl zajistit a tak doufám, že ať už bude prezidentem zdegenerované kníže, nebo opilý buran, tak se zasadí o zákaz provozu Golfů a SUV řízených ženami v domácnosti

Edit: chybička

horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu

Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení

Last edited by Absinthorix on 15:42 20. Jan 2013, edited 1 time in total.

PostPosted: 15:34 20. Jan 2013 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

Absinthorix wrote:
... SUV řízených ženami v domácnosti
Jojojooo, tohle je kategorie naprosto mimo tabulky :lol: :lol: :lol: . Dlouhej kouř, rudej dráp, na tacháči pět, v očích smrt a stále vpřed = definice ženy v SUV.

PostPosted: 15:42 20. Jan 2013 
Bůh
 Profile

KaTo wrote:
Absinthorix wrote:
... SUV řízených ženami v domácnosti
Jojojooo, tohle je kategorie naprosto mimo tabulky :lol: :lol: :lol: . Dlouhej kouř, rudej dráp, na tacháči pět, v očích smrt a stále vpřed = definice ženy v SUV.

Jsou dva druhy SUVéčkařek.. jedny je mají, protože pak má jejich chlap pocit, že jsou v bezpečí a ty druhé, je zase řídí jen občas, protože do svého Mini, které je hrozně super a cool by se jim ani nevešel nákup, tak mají pujčené auto od chlapa.
A ano, ženský jezdějí bezohledněji, protože nedávaj pozor.... kvetu když mi známá řiká, že nepotřebuje ráno čas, protože se maluje v autě cestou do práce... jako představa jak si obtahuje oko řasenkou do toho usrkává kafe a vyřizuje smsku.. brrrr.

PostPosted: 18:01 20. Jan 2013 
Ďábel
 WWW  Profile

Snad každá žena, kterou jsem viděl v SUV telefonovala. A mezi piráty bych ješta zařadil staré bavoráky. Kolikrát je kupují mladí frajírci aby mohli dělat drsnáky, jednou jsem už takového viděl na poli poté co se pokoušel vymyškovat strom u vozovky.

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

PostPosted: 18:30 20. Jan 2013 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Absinthorix wrote:
Tak já se taky přidám
Přes léto doma jezdím na fénu. A von je to fakt malej fén, takže průměrně z něj dostanu max. 60 km/h. No a tak si to jezdím zhruba tou šedesátkou po městě a VELKÁ většina lidí má potřebu mě přejdet, i když už jedu víc než 50.

Znám lidi, kteří mají tendenci různé mopedisty, skateboardisty, koloběžkáře, bruslaře a podobně předjet prostě proto, že se bojí toho, že jim dotyčný spadne pod kola, oni to neubrzdí a budou ho mít na svědomí. Prostě všechny tyhle dopravní prostředky působí křehce a jsou křehké. Také se cítím víc v pohodě, když takového člověka nechám na za sebou, než když jede přede mnou.

Jinak fakt ale je, že se většinou na první světelné křižovatce nebo v první koloně prokličkuje dopředu a je pryč. :wink:

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

PostPosted: 18:52 20. Jan 2013 
Ďábel
 Profile

no, koho asi budou volit :D

Ono s těma autama, když máš dobrý, silný auto, tak se nemusíš předvádět. Víš, že kdybys chtěl a tu nohu na plynu dal trochu níž, tak frnkneš všem, tudíž si nepotřebuješ nic dokazovat. Nehledě na to, že je strašná bžunda se rozjíždět :D Kdežto, když seš mladej a máš první fáro, tak se potřebuješ ukázat, jakej seš závodník. Auto na to nemá, ty na to nemáš a tak se někde roztřískáš. Haj hou.

PostPosted: 19:20 20. Jan 2013 
Urozený
 ICQ  Profile

kokosak wrote:
Auto na to nemá, ty na to nemáš a tak se někde roztřískáš.

YOLO

PostPosted: 19:57 20. Jan 2013 
Bůh
 Profile

LDamian wrote:
Znám lidi, kteří mají tendenci různé mopedisty, skateboardisty, koloběžkáře, bruslaře a podobně předjet prostě proto, že se bojí toho, že jim dotyčný spadne pod kola, oni to neubrzdí a budou ho mít na svědomí. Prostě všechny tyhle dopravní prostředky působí křehce a jsou křehké. Také se cítím víc v pohodě, když takového člověka nechám na za sebou, než když jede přede mnou.

Jinak fakt ale je, že se většinou na první světelné křižovatce nebo v první koloně prokličkuje dopředu a je pryč. :wink:

Ať mě klidně předjíždí... ale ať u toho o mě neškrtají zrcátkama a nevybržďujou za 20m dál :)

A na semaforech to dělám taky, některé lidi to dost užírá :lol: mi jeden musel ukázat jak mu to pak jezdí na jedničku jak dlouho mu vydrží troubit houkačka, než ho za 50m zastavil druhý semafor a kolona před ním :lol:
Taková ta situace - kolona na červené, tak si hezky dojedu až na hranici křižovatky pod semafor vedle nějakého dovolenkáře z Brna. Dovolenkář hodil ksicht, že ho chytá mrtvice, začal troubit jak o život a na jedničku to vytúroval div tomu svýmu šrotu neublížil a asi za 3s jízdy to zas musel zadupnout

tak jsem mu zamával a opatrně, aby mi ještě neotevřel dveře pokračoval dál
(přitom jsem ho ničím neomezoval ani neohrožoval :D jen jsem nestál 20 minut v kolonách které se u nás přes léto dělají, jak lidi jezdí na dovolené)

horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu

Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení

PostPosted: 11:14 21. Jan 2013 
Ďábel
 Profile

Tak a zpátky k volbám - říkáme, co se nám zrovna hodí do krámu: http://zpravy.idnes.cz/zeman-klaus-a-de ... domaci_ert

PostPosted: 11:32 21. Jan 2013 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

Na*píp* a zakopat! Církvi se majetek vrátit mohl a Němcům ne?! Kde je kua spravedlnost! A vůbec, já chci zpátky svůj rodový majetek, co mi ty hajzlové zabavili po Bílý hoře! Šmejdiííí!! Bijte jéé!!! Když spravedlnost tak pro všechny! :lol: :lol: :lol: :lol:

PostPosted: 12:22 21. Jan 2013 
Velmistr
 Profile

A v čem je takový problém u dekretů? Jde jen o postoj k nim, nebo i jdou fakticky zrušit a může se otevřít právní cesta k nějaké (hmotné) nápravě?

PostPosted: 12:29 21. Jan 2013 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Volime :D

Erik The Viking

PostPosted: 12:50 21. Jan 2013 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

klobouk wrote:
A v čem je takový problém u dekretů? Jde jen o postoj k nim, nebo i jdou fakticky zrušit a může se otevřít právní cesta k nějaké (hmotné) nápravě?
Popravdě...je to jedno.
Když jsme u těch kandidátů - když mohlo rakouský právo v případě Karla vyhrát nad českým a československým a díky tomu se mu mohl vrátit majetek v Čechách...je zrušení/nezrušení dekretů jen otázka dohody dostatečně vlivných a mocných, kteří už si zaplatí"právníka", aby dekrety v Haagu napadl, z pozice EU prosadil přílepek k směrnici, případně uplatil českou politickou kurvu, aby prošlapala cestičku u "nás" (viz akce restituce, čímž nemyslím samotný akt odluky církve a státu, ale "rozsah" a způsob té odluky, a jiné).

Momentální stav Benešových dekretů je takový, že "oficiálně" jsou požadavky sudetských němců (a jejich dědiců) prohlášený za "uzavřený" a dekrety samy o sobě platí. Takže veškeré dění okolo nich jen slovíčkaření a hraní na city.

PostPosted: 13:26 21. Jan 2013 
Bůh
 ICQ  Profile

klobouk wrote:

Laicky řečeno - zatímco u církve se jednalo o majetek, který jedné organizaci zabavil stát a poté až donedávna vlastnil stát, u celé věci se Sudetami (nebo Sudety? Jak je správné skloňování?) jde o majetek, který zabavil zabavil stát xy lidem, a rozdal jej jiným dalším, s tím, že se mělo jednat o jakési přesně neurčené reparace za válečné období. Zkrátka jsme si velmi neurvalým způsobem vzali, co nám podle nás Němci dlužili.

V současné době je velmi těžko určit, komu by se mělo co vracet, znamenalo by to nutnost odškodnit ty, kteří tam dnes žijí a o majetek by případně přišli, a kteří mnohdy nemají co společného s lidmi, co to dostali po válce.

Navíc v okamžiku, kdy by se začly řešit finanční náhrady za dekrety, můžeme (a právem) začít vyžadovat my po Němcích dodatečné náhrady za válku, které tímto po odškodňování za Sudety znovu vzniknou. Což je další věc, kterou už dnes těžko někdo spočítá. Výše zmíněné je hlavní důvod toho, proč na to Němci, Rakušané ani my nebudeme už nikdy sahat, a jakýkoli ublížený kníkot o soudech v Haagu a rušení čehokoli je od pisatele IMHO cílená provokace nebo stejně cílená nevědomost.

Ostatně i církvi se vracel majetek, sebraný až od určitého roku. Řečeno stručně - doba válečná a těsně poválečná už spadá do kategorie "uzavřeno", protože snaha cokoli napravovat by udělala více škody, než užitku, a nešlo by žádnou cestou dojít ke "spravedlnosti". A jsou za to všichni rádi.

To, že je chování našeho státu a jeho občanů po válce věcí citlivou, která ukazuje nehezké rysy naší povahy a kvůli čemuž se při jakékoli zmínce mnoho lidí ježí, to už je věc druhá.

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 986 posts ]  Go to page Previous  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 66  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]