|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Amber
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 21:27 07. Apr 2013 |
|
|
Caehan wrote: Čistě pro zajímavost - co se zamykání zámků týče, je to, kdy je taková akce povolená, ovlivněné počtem bodů v této dovednosti? Myslím, že jde o nastavení každých jedněch konkrétních dveří při tvorbě lokace - je tam cosi jako možnost "zamykatelné". Jakmile dveře jsou zamykatelné a postava má nějaké body ve skillu Odemykání, může je zamknout. Podle výše skillu se pak určí TO toho zamknutí. Ale možná se pletu... 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 21:58 07. Apr 2013 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
hmm hmm, jednou někdo zamknul závěs v dílnách  když si Rori stěžovala, že je závěs zamčenej, tak se jí správce vysmál, že závěs přece nemůže bejt zamčenej.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 21:59 07. Apr 2013 |
|
|
karolina wrote: hmm hmm, jednou někdo zamknul závěs v dílnách  když si Rori stěžovala, že je závěs zamčenej, tak se jí správce vysmál, že závěs přece nemůže bejt zamčenej. "Někdo tak šikovně zauzloval závěs v dílnách..." 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 22:02 07. Apr 2013 |
|
|
Amber wrote: karolina wrote: hmm hmm, jednou někdo zamknul závěs v dílnách  když si Rori stěžovala, že je závěs zamčenej, tak se jí správce vysmál, že závěs přece nemůže bejt zamčenej. "Někdo tak šikovně zauzloval závěs v dílnách..."  Tak proč ne, závěs je jedna z mála věcí, která jde zničit pěstí (strhnout rukou), což realitě tolik neodporuje...
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 20:22 03. May 2013 |
|
|
Nevím, jestli se jedná o chybu ve hře, chybu mého nastavení hry a nebo zlodějskou akci nějaké postavy ve hře, která byla neviditelná Ale postava Fiony během několika vteřin přišla cca o 400 000 grešlí - zlatky mizely před očima, když jsem se dívala do batohu ...vedle Fiony nikdo viditelně nestál, stalo se to v dílnách. Pokud se to stalo ještě někomu dalšímu, napište to prosím, ať vím, že nejde o chybu hry.
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 20:24 03. May 2013 |
|
|
Aillen wrote: Nevím, jestli se jedná o chybu ve hře, chybu mého nastavení hry a nebo zlodějskou akci nějaké postavy ve hře, která byla neviditelná Ale postava Fiony během několika vteřin přišla cca o 400 000 grešlí - zlatky mizely před očima, když jsem se dívala do batohu ...vedle Fiony nikdo viditelně nestál, stalo se to v dílnách. Pokud se to stalo ještě někomu dalšímu, napište to prosím, ať vím, že nejde o chybu hry. Že by se vrátil záškodnický bugger? Vypsala se ti ztráta peněz do sloupce logu? (Tj. hláška "ztratil XY grešlí") Mohla by sis ji vyfotit a DM by ti to nahradili... 
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 20:32 03. May 2013 |
|
|
Amber wrote: Aillen wrote: Nevím, jestli se jedná o chybu ve hře, chybu mého nastavení hry a nebo zlodějskou akci nějaké postavy ve hře, která byla neviditelná Ale postava Fiony během několika vteřin přišla cca o 400 000 grešlí - zlatky mizely před očima, když jsem se dívala do batohu ...vedle Fiony nikdo viditelně nestál, stalo se to v dílnách. Pokud se to stalo ještě někomu dalšímu, napište to prosím, ať vím, že nejde o chybu hry. Že by se vrátil záškodnický bugger? Vypsala se ti ztráta peněz do sloupce logu? (Tj. hláška "ztratil XY grešlí") Mohla by sis ji vyfotit a DM by ti to nahradili...  Bohužel, nevypsalo se mi ve výpisu nic, nejde mi o ty zlatky, ale o to jestli je vůči tomu nějaká obrana
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 20:37 03. May 2013 |
|
|
Aillen wrote: Nevím, jestli se jedná o chybu ve hře, chybu mého nastavení hry a nebo zlodějskou akci nějaké postavy ve hře, která byla neviditelná Ale postava Fiony během několika vteřin přišla cca o 400 000 grešlí - zlatky mizely před očima, když jsem se dívala do batohu ...vedle Fiony nikdo viditelně nestál, stalo se to v dílnách. Pokud se to stalo ještě někomu dalšímu, napište to prosím, ať vím, že nejde o chybu hry. ...ano. Mě taky komplet na nulu. Nevím kolik, asi 100k. Nejvíc měl ale naštvalo, že jsem neměl ani na obyčejnej lístek na loď 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 20:39 03. May 2013 |
|
|
Byli jste oba ve stejné lokaci? Nebo v nějakých poblíž?
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 20:42 03. May 2013 |
|
|
Amber wrote: Byli jste oba ve stejné lokaci? Nebo v nějakých poblíž? Já to zjistil teď večer v dílnách v Karatě
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 20:47 03. May 2013 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Byla online nějaká nová postav?
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 20:48 03. May 2013 |
|
|
karolina wrote: Byla online nějaká nová postav? Viděla jsem před půlhodinou online nějakou neznámou postavu, jméno si nepamatuju... ale třeba jen neznám.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 20:48 03. May 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Cítím v tom bugera. Vypusťte psy.
_________________ .
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 20:50 03. May 2013 |
|
|
Amber wrote: karolina wrote: Byla online nějaká nová postav? Viděla jsem před půlhodinou online nějakou neznámou postavu, jméno si nepamatuju... ale třeba jen neznám. Byl to Frane ...a ještě jedno jméno si nepamatuji ....ACC:Aeldorn ...nevím to jistě samozřejmě, ale jeho postavu viděla proběhnout dílnami
|
|
Top |
|
Thurms
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 22:08 03. May 2013 |
|
|
Bohužel to musím potvrdit. Bugger je zdá se zpět. Dnes se mi to stalo v dílnách kolem tak asi 20:30. Pravda, došly mi dva telly, ať si dávám pozor, že už dvou lidem zlatky zmizely. Tak jsem prachy sledoval a začly opravdu postupně mizet - přišel jsem cca o 60k (ve výpisu nic nebylo, ale koukal jsem přímo na inv postavičky), tak jsem zdrhnul do banky a zbytek zlatek uložil. Ve hře v té době byla nová postava Frana Selles, účet: Aeldorn, tím nikterak netvrdím, že to byl on, ale podobná situace se už v minulosti stala...
_________________ Nathaniel: nemůžeš-li pomáhat, pak aspoň neubližuj Lens: mluvka Sallias
|
|
Top |
|