Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 22:43 26. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 986 posts ]  Go to page Previous  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 66  Next

Tak koho teraz?
Kníža Kadel Schwarzenberg 52%  52%  [ 34 ]
Miloš 25%  25%  [ 16 ]
Ani jeden 12%  12%  [ 8 ]
Klikity klikity! 11%  11%  [ 7 ]
Total votes : 65
Author Message
 Post subject: Re: Volby
PostPosted: 20:58 24. Jan 2013 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Ba ne, to bylo na Prasokralika. Vsechno to dlouhy mezitim se mi nechtelo cist.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 21:12 24. Jan 2013 
Bůh
 Profile

:biggrin:

Pain is temporary. Victory is forever.

PostPosted: 21:59 24. Jan 2013 
Bůh
 Profile

kucik wrote:
Ba ne, to bylo na Prasokralika. Vsechno to dlouhy mezitim se mi nechtelo cist.

Ba jo... a jeste se tomu kralik smeje

(myslel jsem to tak, ze ses tentokrat nenachytal na KaTa)

horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu

Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení

PostPosted: 22:34 24. Jan 2013 
Bůh
 Profile

Koukáte někdo?
http://www.youtube.com/ct24zive

PostPosted: 11:35 25. Jan 2013 
Ďábel
 Profile

Ad EU - po celou dobu od vstupu do Unie bere ČR z unijních rozpočtů víc, než do nich dává. To jen k tomu jak moc se nám to "vyplatí" ;)

Ale s tim Klausem je to super! Představte si, že sám pán prezident emigruje! Říkal, že by v čele státu neměl stát někdo, kdo zrádně (v jedenácti letech) opustil republiku (protože komunisti) a sám by klidně utek za kopečky, protože by nebylo po jeho. A vůbec mu to nepřijde divný, nebo snad nedejbože nepatřičný, že sám by dělal to, co jiným vyčítá. Neměl to být airsoft, měl to být paintball :D

PostPosted: 11:50 25. Jan 2013 
Bůh
 Profile

Tak Kníže vyhraje 58 : 42. To je prostě fakt. Media si na Zemanovi smlsla, obraz kníži v zájmu objektivity vylepšila.
Chápu to, být v jiné zemi, Zemanovi spolupracovnici dostávali amnestii a ne si užívali s vnoucaty. Na druhou stranu knížovo EU milství nas dále poškodí, protože nebude hájit zájmy své země, ale zájmy "vyšších principů" mei které patří i to, že PIGS (prasata) si maj užívat na cizí účet, prostě jsou to proste ti naši jižani.

Jen na závěr: Zeman mne svou negativní kampaní přesvědčil, abych nešel vůbec volit. Nechápu, který idiot mu dělal kampan, hledat korelaci mezi pádem vlády a prezidentskou kampaní, to snad může jen totalní ignorant. Ještě před nějakým časem měl můj hlas. I když možná byla jeho taktika kampaně odradit co nejvíce lidí, aby kníža vyhrál.

PostPosted: 11:59 25. Jan 2013 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Krysak wrote:
Zeman mne svou negativní kampaní přesvědčil, abych nešel vůbec volit. Nechápu, který idiot mu dělal kampan, hledat korelaci mezi pádem vlády a prezidentskou kampaní, to snad může jen totalní ignorant. Ještě před nějakým časem měl můj hlas. I když možná byla jeho taktika kampaně odradit co nejvíce lidí, aby kníža vyhrál.

Já se právě bojím, že tohle zprimitizování jako vláda = Hrad anebo Schwarzenberg = Rakousko na hromadu lidí zabere. Sice tebe to odradilo, páč obě věci umíš rozlišit, ovšem nejsem si zdaleka jistej u dalších davů, co se jejich přehledu a vzdělání týče.

Tedy, každopádně doufám, že máš pravdu a nenávistnou kampaní přestřelil, ovšem pokud přejdeme na Höschlovu presumpci, že třetina každého národa jsou pitomci, tak si zacílením na tuto cílovou skupinu i tak mohl výrazně pomoct. Nu, uvidíme.

Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/

PostPosted: 12:11 25. Jan 2013 
Bůh
 ICQ  Profile

No pozor, já jsem v jedné diskuzi zahlédla názor, který předčil veškeré očekávání, vkládané do lidu prostého.

A sice, že všechna ta lživá špína, kterou kydá Zeman na knížete, hajlující předci, vyhozené učiliště a kamarádka z restituovaných zámků, to je prosím všechno knížova vina. Ba co víc, je to konspirační knížův plán, kdy podobně jako StB podstrkává Zemanovi lživé informace, aby se jich ten chudák chytil - je to totiž muž lidu a tudíž tým kolem něj je mnohem hůře placený, nemaje všeobecně dost peněz na rozhazování, aby prošetřil zdroje a pravdivost takto nastrčených informací. A tím kníža počítá!

Tímto podlým činem tak cíleně očerňuje Zemana v očích lidu, když mu ten chudák skočí na lep a takto podstrčené lživé informace používá v kampani proti němu.

PostPosted: 12:25 25. Jan 2013 
Bůh
 Profile

Ajta, a to jsem si myslel, že jsem povahou intrikán.......
Je vidět že na bývalé agenty STB nemám.

U Zemana mne nejvíce překvapilo v diskuzích:
1. Proč řeší II. světovou válku - jen magor se pustí na tenký led. Odpověd nevolíme předky, ale Karla, by byla noblesní a správná.

2. Proč používá citáty svých oblibených politiků a řečníků nesprávně, lépe se jim zcela vyhnout. kníža v té době žil, není blbec, zeman pak působí jako nedůveryhodný tupoun. To je rozdíl mezi ním a jeho vzorem Churchillem, který mimochodem je v mnoha aspektech zemanovi podobný, tedy zeman jemu. I trabant ma 4 kola jako ferrari.

3. Proč se nezaměří obecne na prezentaci vlasních názorů a plánů? Špinění soupeře je dle všch příruček vždy konečná. Podobná kampan stála Špidlu i Paroubka šíleně hlasů. To nestačí dvě totální slehání kampaní na poučení? To je odpověd i pro Žorže, přestřelil, přestřelil moc, prohraje. Už máme precedenty.

PostPosted: 12:31 25. Jan 2013 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Churchill byl náhodou velice zajímavá a rozporuplná osobnost. Tvrdí se, že to svým způsobem byl docela karierista, který na své místo šplhal krok za krokem a chytil se právě ve chvíli, kdy to křeslo nikdo lepší nechtěl.
Zajímavé jsou také jeho...řekl bych silně monarchistické až totalitou zavánějící názory.

Ad agresivní kampaň: Možná je to lidma, kteří tu kampaň takhle vybudovali. Možná vážně uvázli trochu v minulosti. Ale možná vůbec ne a mají přesně zacíleno na určitou skupinu obyvatel a já bych se vůbec nedivil, kdyby jim to vyšlo.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 12:35 25. Jan 2013 
Bůh
 ICQ  Profile

Jistě že vyjde!

Stačí si porovnat viditelnost zprávy falešné a viditelnost omluvy.

Hlavně mi nebere hlava, že lidé mohou s klidem psát zprávy, které jsou nejenže zavádějící, ale vysloveně a cíleně lživé, uvádět je jako pravé a ani po odhalení nenést žádné důsledky. Natož nějakou nutnost omluvy...

Parlamentní a britské listy jsou to, co mám na mysli. Proč vlastně ten název britské u druhého? Krom toho, že to vzbuzuje jakýsi mylný dojem důvěryhodnosti a úrovně.

Ale toto, toto mi udělalo radost. http://demagog.cz/

PostPosted: 12:42 25. Jan 2013 
Bůh
 Profile

Cílová skupina, která je nakloněná silné negativní kampani, řekneme 35% populace, nechodí moc k volbám. Takže sice budou souhlasit s tim, že zeman je eso, ale to je vše. To je jako prodej snežnic v tropech. Občas něko si je koupí jako dekoraci.

PostPosted: 12:46 25. Jan 2013 
Bůh
 Profile

Krysak wrote:
Cílová skupina, která je nakloněná silné negativní kampani, řekneme 35% populace, nechodí moc k volbám. Takže sice budou souhlasit s tim, že zeman je eso, ale to je vše. To je jako prodej snežnic v tropech. Občas něko si je koupí jako dekoraci.

Obávám se, že pokud někoho dost vyprudíš - aneb ignorantům nadhodíš Němce (sudeťáky) tak k těm volbám z pocitu národního hrožení i dojdou

PostPosted: 12:48 25. Jan 2013 
Urozený
 Profile

V době během / optimisticky těsně po hopodářské a finanční krizi, si myslím, že cílení typu "stop této vláde, volte Zemana" je účelové a může být velmi účelné. Ono totiž to, že je to nesmysl, důchodcům, dělníkům a ostatním zbídačeným lidem těžko vysvětlíte. Oni to totiž za prvé nepochopí nebo za druhé nebudou chtít pochopit. A ruku na srdce, taky nám přišlo vyúčtování elektřiny s 625,-Kč navíc za podporu ekologických zdrojů enrgie, řádně jsem si zanadával.
Takže jo, doba je nedobrá a Zemanova štvavá kampaň může nést ovoce, protože lidé už jsou vytočení dost a tohle je ten pověstný dotoč.

PostPosted: 12:56 25. Jan 2013 
Bůh
 Profile

Nu, důslednou podporou eko zdrojů nejen elektřiny se nám může stát, že se staneme oblíbenou turistickou destinací - zvláště pro Čínu&spol. kteří se k nám budou jezdit nadýchat pravého čistého vzduchu, napít nefalšované vody z potoka a podívat na zvířátka jinde než v zoo.

A my hezky budeme žít v drnových chajdách, svítit lojovejma svíčkama protože než k nám začnou jezdit, tak stihneme zchudnout až na kost a tak...

--
všeho s mírou... eko ano nicméně ne za cenu ztráty konkurenceschopnosti -> což stejně není dáno tím, jestli za elektřinu platíme eko přirážku 625 nebo 10 000 korun, ale přesunem výrobních zdrojů právě na východ - sice si tím pár firmiček namastí solidně kapsy, ale utrpěli jsme tím (a stále trpíme) celý náš kontinent. Za dnešek nám mistři outsorceři prodali zítřek

Edit: Eko bolí víc, protože to jde vidět přímo. Ztráta výroby je dlouhodobá plíživá bolest, pro kterou evidentně jako západ máme vysokou míru tolerance... ale pak se z toho zjevíme

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 986 posts ]  Go to page Previous  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 66  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]