|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
KaTo
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 14:19 23. Oct 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
de Aers wrote: To sou ty herní nadrženci, co logujou hned jakmile přestane server po restartu načítat. Code: Právě hrají (3): Vorn'erin Zau'ndar Lina Arna Gufi Hrouda Brusinka Já tam vidím "naloglé" tyhle tři, ale vypadá to, že jinak je server "tuhej".
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 14:21 23. Oct 2011 |
|
|
ja jsem nehlidala u pc kdy se to restartuje,jen jsem prisla, videla ze uz to je a prihlasila se a buch a mohlo se chodit ale to bylo vse
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 15:08 23. Oct 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Možná není na škodu zmínit, kdysi to snad psal i Kucik,když byl chat... že po načtení serveru po restartu... je dobré počkat až bude ping serveru okolo 100 a pak teprve logovat.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 15:10 23. Oct 2011 |
|
|
de Aers wrote: Možná není na škodu zmínit, kdysi to snad psal i Kucik,když byl chat... že po načtení serveru po restartu... je dobré počkat až bude ping serveru okolo 100 a pak teprve logovat. myslis v tom prihlasovani? ja tam teda obcas nestihnu ani precist kolik tam je jak se to nacte.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 15:12 23. Oct 2011 |
|
|
Attachment:
ping.png [ 62 KiB | Viewed 3760 times ]
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 15:16 23. Oct 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
90% se připojuje direct a to ti to vyjede ping až když se připojuješ
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Elverin
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 15:57 23. Oct 2011 |
|
|
de Aers wrote: Možná není na škodu zmínit, kdysi to snad psal i Kucik,když byl chat... že po načtení serveru po restartu... je dobré počkat až bude ping serveru okolo 100 a pak teprve logovat. Mam pockat az klesne na 100 a min, nebo az dosahne 100 a vic? 
_________________ Elverin z rodu Darwolf - Všechno ví, všechno zná, všude byla dvakrát, za moře vidí a klíče má i od lesa
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 16:28 23. Oct 2011 |
|
|
Elverin wrote: de Aers wrote: Možná není na škodu zmínit, kdysi to snad psal i Kucik,když byl chat... že po načtení serveru po restartu... je dobré počkat až bude ping serveru okolo 100 a pak teprve logovat. Mam pockat az klesne na 100 a min, nebo az dosahne 100 a vic?  Míň 
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 16:29 23. Oct 2011 |
|
|
Derken- wrote: 90% se připojuje direct a to ti to vyjede ping až když se připojuješ Mno tak snad jedině ať lidi obětujou 15 vteřin navíc a před lognutím, se podívaj, jestli náhodou zrovna nebyl restart a když jo, tak ať tomu ty dvě minuty nebo víc daj.
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 17:55 23. Oct 2011 |
|
|
de Aers wrote: to je sice hezky ale ja kdyz se prihlasuji tak mam vsechno prazdne, kliknu na prime pripojeni a ono se to tam sice objevi na 1-2 vteriny? a jak to mas stihnout precist? nebo si to tam nejak zadam aby to tam bylo porad v te radce?
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 18:27 23. Oct 2011 |
|
|
Každej si to může přečíst na webu. PING je stejně rozdílnej podle připojení.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
GeForce
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 18:32 23. Oct 2011 |
|
|
Elverin wrote: de Aers wrote: Možná není na škodu zmínit, kdysi to snad psal i Kucik,když byl chat... že po načtení serveru po restartu... je dobré počkat až bude ping serveru okolo 100 a pak teprve logovat. Mam pockat az klesne na 100 a min, nebo az dosahne 100 a vic?  Ping znamená odezva serveru v milisekundách, to znamená jak rychle tvoje PC komunikuje se serverem, proto čím menší, tím lepší a rychlejší komunikace (+ mín lagů atd...)
_________________ Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu* Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing! Cornelius *připravuje se*
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 15:28 17. Nov 2011 |
|
|
Sekloo, ono se to seklo, joo seklo se to. Server myslím 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 00:36 11. Jan 2012 |
|
|
Jak má člověk lovit lidi když padá server? 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Pady serveru Posted: 00:40 11. Jan 2012 |
|
|
Ako má človek loviť Azhaela, keď furt padá server? 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|