|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Daanri
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 19:24 25. May 2008 |
|
|
Tak jo panove, na novu stranku zhaname nake schopne obrazky drowov a inych temnych bytosti a tak isto aj dobrych rytierov, elfov, trposov, aasimarov atd. Ak niekto o niecom viete alebo nebodaj dokazete niekto nieco zhotovit, tak dajte vediet. Obrazky sa pouziju v podstate do banneru, pozor ale na copyright.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 19:24 25. May 2008 |
|
|
Tak jo panove, na novu stranku zhaname nake schopne obrazky drowov a inych temnych bytosti a tak isto aj dobrych rytierov, elfov, trposov, aasimarov atd. Ak niekto o niecom viete alebo nebodaj dokazete niekto nieco zhotovit, tak dajte vediet. Obrazky sa pouziju v podstate do banneru, pozor ale na copyright.
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 19:36 25. May 2008 |
|
|
Tak prikladam obrazek stryce Joži. Je to černá veverka rodiny. Ma i temnou mionulost, ale to bych tu nerad řešil.
Attachments: |

cerna_veverka.jpg [ 47.14 KiB | Viewed 3986 times ]
|
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 19:39 25. May 2008 |
|
|
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 21:33 25. May 2008 |
|
|
melvik wrote: Tak prikladam obrazek stryce Joži. Je to černá veverka rodiny. Ma i temnou mionulost, ale to bych tu nerad řešil. ... Veverka/Blackguard 33 lvl. 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 22:09 25. May 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 07:37 26. May 2008 |
|
|
Tak původně jsem ho chtěl někdy v budoucnu použít jako portrét pro nového avatara, ale tohle je smysluplnější. Přidívám svůj minidílek do realizace dobrého záměru.

anděl2.jpg [ 200.52 KiB | Viewed 3989 times ]
|
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 07:40 26. May 2008 |
|
|
A pkud má raději někdo více kreslenou záležitost.

anděl.jpg [ 100.81 KiB | Viewed 3981 times ]
|
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 10:35 26. May 2008 |
|
|
igor wrote: 2Kiri: proč se tim nic nedokáže? Podle mě to na 100% nebude tak že se zahltí server, nwn neni poslední nejnovější hra s neuvěřitelnou grafikou kde se člověk vyexpí na 60. level. Z vlastní zkušenosti vim, že pro dost lidí co by chtěli hrát a nwn neznaj přijde nepochopitelný že hráči se běžně nemlátí mezi sebou, že je tu nějaký ?RP? a maximální level "jen" něco kolem 20. Možná by tu bylo narváno první dva dny, půlku odradí stahování haků, CEPu atp. další lidi to jen zkusí, zjistí že to neni nic ve stylu WoW a že tu hraje málo lidí (oproti WoW). Zůstane jen pár nadšenců co je baví dnd, nebo ty co hráli singl a vůbec netušili že něco takovýho v Čechách existuje. To podle mě stačí... Přesně moje slova. melvik wrote: Tak prikladam obrazek stryce Joži. Je to černá veverka rodiny. Ma i temnou mionulost, ale to bych tu nerad řešil. Ty jsi neskutečnej vůl:) To byl dokonalej příspěvek:) Jinak BONUSWEB.CZ je jeden z nejznámějších webzinů o počítačových hrách, spadající do rodiny IDNES.CZ.
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 00:20 28. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tak jelikoz je docela mrsk zjistovat prava k obrazkum, zkusil jsem hledat neco originalniho. Poptal jsem se jednoho nadaneho ilustratora a nejspis by nam vysel vstric. Zkusim na tom zapracovat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 06:30 28. May 2008 |
|
|
No to by bolo uplne skvele. 
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 22:07 28. May 2008 |
|
|
Přidal sem na web položku v menu Statistika tak se můžete kouknout http://thalie.pilsfree.cz/index.php?page=statistika . Musel sem to zmenšit tak to neni moc čitelný, když tak si klikněte na zdroj statistik neverwinter.cz (odkaz je tam) Podle mě návštěvnost teď docela roste 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 22:09 28. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Az bude klesat, tak to zas skovas? 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 22:13 28. May 2008 |
|
|
nene, až to bude klesat tak zapnem script "generuj náhodný hráče ve výpisu" 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|