|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
nomis_b
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 11:33 25. Sep 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
no ja teda taky myslel ze je to uz ted v sobotu tedy 27.zari !! uz se na to tesim a pristi tyden uz mam domluvene neco jineho !
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 12:10 25. Sep 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Shifter wrote: Zamluvím to teda na toho 27. tak pro 15 lidí. Myslím, že při větší účasti se tam nějak naskládáme. jj je to teď, když jsem naposled editoval první příspěvek, tak jsem si spletl data 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 12:13 25. Sep 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ale zmátlo mě to teda... Bych musel jinak chlastat na dvou místech zároveň.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 12:14 25. Sep 2008 |
|
|
Shifter wrote: Shifter wrote: Zamluvím to teda na toho 27. tak pro 15 lidí. Myslím, že při větší účasti se tam nějak naskládáme. jj je to teď, když jsem naposled editoval první příspěvek, tak jsem si spletl data  ach, bohové. když dáváte svým paladinům sílu... dejte jim také, ehm... jak tomu lidé říkají? (z poznámek bezejmenného šedého elfa). ok, takže tenhle víkend... no nevím jak to se mnou dopadne, jsem trochu nachcípána doufal jsem, že se do příště vyzdravím... no pokusím se ukázat, hlavně promluvit s Žoržem (chudák bude asi v permanenci), popř. podiskutovat i o ostatních věcech. v kolik se teda očekává spuštění modulu Usadu?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 12:18 25. Sep 2008 |
|
|
editace prvního postu tu poznámku na paladiny jsem jako neviděl 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 12:27 25. Sep 2008 |
|
|
Shifter wrote: tu poznámku na paladiny jsem jako neviděl  tu jsi ani nemohl vidět. šedí elfové používají neviditelný inkoust 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 13:03 25. Sep 2008 |
|
|
Vidíš jak hraju RP 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 13:05 25. Sep 2008 |
|
|
Shifter wrote: Vidíš jak hraju RP  Shifter: 100 fóRUMových xp... 
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 21:36 25. Sep 2008 |
|
|
Quote: hlavně promluvit s Žoržem (chudák bude asi v permanenci) Koukám, že na dobu srazu budu muset podat dočasnou DM DEMISI. Vypnu všech sedm mobilních telefonů, zabarikáduji se ve své letní vile, obeženu se živým plotem a na víkend propustím komorníka. Zároveň s tím na sebe vyhlásím zákaz jakéhokoliv zodpovídání otázek ohledně hry, vedení hry, záležitostí ve hře, účastnění se hry a času na hru. Budeme si povídat jen o vínu, ženách a zpěvu, co vy na to? Samozřejmě se těším, až všechny, i tuze reálně poznám a rozřešíme řešitelné či pořešíme naředitelné. Předem se však omlouvám, že s DM aktivitou to nebude tak do června (ale jen 2009) extra slavné (maturitní ročník, všichni to známe...)....takže, na nějaké velké plánování obřích budoucích akcí to asi nebude.  Ani teď nejsem sto sledovat nejžhavější trendy ze zákulisí Thalie, proto v ukájení zvědavosti taky nejspíš nebudu nejlepší.  Každopádně se teším. Bé Té Vé: Samozřejmě jsem se včera dozvěděl o slávě a hodokvasu, který konaj mí spoluštudáci, slavící narozeniny v srpnu a září a na který jsem byl pozván. A jistěže si jako datum, na poslední chvíli, vybrali 27. září...no co, buď na okamžik odsud přeběhnu na Újezd, nebo jedno oželím...(Thalie byla samozřejmě první). Ale tak to chodí vždycky...jako naschvál.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 09:40 27. Sep 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
heh no jak uz ste mozna cetli ve vtipcich, tak sem v Praze od vcera ale kazodpadne sem tu hospodu podle mapy na 1. prispevku nenasel ): byla tam jen jakasi vinarna, ktera tusim mela velmi nizkou cenovou skupinu, protoze v tech 6 odpoledne kdy sem tam dorazil tam bylo asi 10 lidi tak nasrot, ze porad padalo ze zidli kde presne teda ta hospoda je?? jak to vypada z venku? je to takova vinarna se zahradkou s napisem u sudu ?? Vim ze to zni blbe bo je to uplne jinej nazev, ale fakt sem to tam nenasel 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 09:57 27. Sep 2008 |
|
|
ano je to tavinárna snápisem "u sudu",neboj se toho vzhledu,musí se tam sejít po schodech do sklepa a tam na tebe čeká příjemná změna.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 12:00 27. Sep 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ale fakt je to U Sadu. Kdyz kouknete na tuhle mapku, http://www.usadu.cz/index.php?sekce=mapa Vykezete z metra a pujdete parcikem primo ke kostelu (Toho si proste nemuzete nevsimnout). Jakmile narazite hlavou na kostel, date se doleva a pujdete dal ulici, dokud nenarazite na malej kruhac s parcikem uprostred. Tam kdyz se zatocite dokola a nebude se vam motat hlava, musite hospodu videt.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 13:03 27. Sep 2008 |
|
|
Teď jsem si všiml mapky v první záložce topicu. Dost dobrá.  A hele, Maricu? Ten Strašlivý démon pochází ze Švehlovy koleje? Beno jde o obsluhu konkurenční Slavíkovy hospody? Tak, budu na místě kolem šesté. Poznáte mě podle nesmělého pokukování a odhadování, u kterého stolu že to asi sedí ti thalijští. 
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 16:55 27. Sep 2008 |
|
|
Žorž wrote: Teď jsem si všiml mapky v první záložce topicu. Dost dobrá.  A hele, Maricu? Ten Strašlivý démon pochází ze Švehlovy koleje? Beno jde o obsluhu konkurenční Slavíkovy hospody?  [/b] Podobnost je čistě náhodná. Ja to zvládnu asi až po šesté, před chvílí jsem dorazil domu, dám se do kupy a jedu. Myslím, že am budu kolem 18.30 až 19h
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 14:13 28. Sep 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Sraz byl dobrej, ted sem se probudil.
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|