|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Tretas
|
Post subject: Re: WWQ Posted: 12:35 13. Nov 2008 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Jorg se nejspíš nedostaví, jedu pryč 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: WWQ Posted: 16:45 13. Nov 2008 |
|
|
zuuzza wrote: Já se psát nebudu, protože bych se ráda zúčastnila ale díky situaci na Thalii nemohu, Joana. Aka je situacia na Thalii? Mne sa nikdy nic nepovie 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: WWQ Posted: 19:48 13. Nov 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Sigurd se hrdinne hlasi do tohoto nejlepe vypsaneho Q co zna
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
fuxxo
|
Post subject: Re: WWQ Posted: 21:17 14. Nov 2008 |
|
|
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
|
|
Top |
|
Godried
|
Post subject: Re: WWQ Posted: 22:15 14. Nov 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Toz si vsichni prejem, aby se ten zazrak stal 
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: WWQ Posted: 22:24 14. Nov 2008 |
|
|
Snad se objevím  (Sehanýn samozřejmě)
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
Mortenten
|
Post subject: Re: WWQ Posted: 16:00 16. Nov 2008 |
|
|
Tak pravděpodobně dorazí i Drak a Edrix.
_________________ Kaenar Drago - věčně hladovej Drak Azzakar - rohatej s ocasem
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: WWQ Posted: 18:25 16. Nov 2008 |
|
|
Krata po ceste hovoril ze chce rozdat par zbroji +9 tak nech si to kazdy prebere a zariadi sa podla toho 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: WWQ Posted: 19:30 16. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Za to že si to naprášil tak Sigurd nic nedostane a ještě zařídim aby umřel.. jen tak z pryncipu 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: WWQ Posted: 19:45 16. Nov 2008 |
|
|
sigurd : hod na vydrz vuci smrti z principu *neuspech*
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: WWQ Posted: 20:35 16. Nov 2008 |
|
|
a kto nepride na Q vcas.. dostane IP ISP PGR PM RP ban a nalepku Labirista
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: WWQ Posted: 22:00 16. Nov 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
staci Kiri, ne? 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: WWQ Posted: 13:22 17. Nov 2008 |
|
|
Chtěl bych se moc omluvit že jsem nedorazil, ale neuvědomil jsem si že je to "dnes" a tak trochu sem se nechal přemluvit někam jet, pak už bylo pozdě protože se to neuvěřitelně protáhlo.
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: WWQ Posted: 18:07 17. Nov 2008 |
|
|
myslim ze je zbytocne aby sa ktokolvek ospravedlnoval za svoju nepritomnost, hracov bolo dost a ten kto neprisiel ochudil seba..
THE END
oficialni vyjadreni PLACOSu (L)
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: WWQ Posted: 23:22 17. Nov 2008 |
|
|
Ja som sa na zaverecny Q tesil ako male decko.... Bol som pozret rodicov a ono sa mame dost blbo vysvetlovalo ze v nedelu vecer musim byt doma lebo mame zaverecny Q  Naozaj to znelo dost blbo.Urcite to bolo super a podla toho co som prave cital v podakovaniach tak Q sa naozaj vydaril.No nic ja dufam ze to nebol posledny Q..... A len tak mimochodom, dufam ze tu sekerku ste vratili, nerad by som bludil hvozdom ako stratena dusa 
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|