|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
igor
|
Post subject: Posted: 15:11 26. May 2007 |
|
|
steel_martin wrote: ...
Rozdíl je ale chodit když jsou tam jiný postavy a chodit pomalu pořád. Já taky neběham v přítomnosti ostatních, protože mi to přijde blbý. A když běžim a vidim někoho tak zpomalim a rozběhnu se zase až třeba v další lokaci.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 15:24 26. May 2007 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Co kdyz jako bojovnik pujdu na navstevu za znamym nekam daleko, zbroj mec necham doma, pripadne ho ponesu v tezkym baglu a tu najednou po me skoci nejakej vrah, nebo bandita. Tam si myslim ze pestma sem v koncich a behem, to nema cenu zkouset, prevlekat se uz vubec ne. Tak mi ztohovyplivaji dve moznosti, smrt potupou, nebo potupne okradeni. Pokud jsem vse pochopil dobre. Mam za to, ze asi ne. 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 15:33 26. May 2007 |
|
|
Kiri skus si najskor riadne vsetko precitat, pouvazovat co sa vlastne pise a potom reagovat...prosim. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 16:30 26. May 2007 |
|
|
uz nic cist nebudu, nerozumim vubec uz nicemu, sem lama. reakce si odpustim a visic budu spokojeni. Sem zvedavej kdo mi nahradi
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Prasifka
|
Post subject: Posted: 21:40 26. May 2007 |
|
 |
Nováček |
|
|
|
Top |
|
Anurin
|
Post subject: Posted: 23:14 26. May 2007 |
|
|
*chvíli se plácá smíchy* No, upřímně řečeno, vždy když dorazím z práce tak se na tomto topicu rád pobavím  . Chěl bych poděkovat všem, kteří se k tomu mému příspěvku vyjádřili, i když nevím jestli to četli a byli při tom duchapřítomni. Ještě jednou.... nechci tu nic zakazovat, rozkazovat a ani nic jiného. Jsem z EQ a na tomto serveru jsem něco jako intruder, nový hráč, který ( noví hráči, je nás víc  ), kteří po pár dnech hraní začnou řešit co by bylo lepší horší atd... *nechá toho blábolání* Zeptám se vás jinak, komu by zkrátilo žíli ve městě neběhat, neběhat ani o lokaci dál.. ( prosím upřímně se k tomu přiznejte, nikdo vás nepokouše  )
To asi za prvé, ted se vyjádřím ještě k jistým názorům, které bych rád uvedl na pravou míru. Co se týče toho že když běháte a sleduje vás vrah zloděj nebo kdokoliv kdo má hips a omezíte ho i sebe v zábavě, tak k tomu se vyjadřovat nebudu, ale co se týče toho že tam kde je moc systémového omezení, kde se hra přibližuje moc realitě tak že tam skoro nikdo nehraje ( s dovolením si troufnu říct) , že je to holý nesmysl. // Dál nemohu pokračovat, propagoval bych servery atd... a to nechci, reklamní letáky hledejte ve schránce a né v blábolech co smolím já......
|
|
Top |
|
WKing
|
Post subject: Posted: 00:32 27. May 2007 |
|
 |
Nováček |
|
|
Budu ted reagovat na prvni prispevek coz se od konce topicu dost lisi tak aby ste meli hned jasno.
Ty ted asi Anurine nebudes vedet o kom pisu ale stejnak. Hral jsem Wilika, ktery neublizil jedinemu zviratku. Jakoba, ktery se poctive modlil a lecil kazde bebicko. Ale take Relaka, kteryho sem hral hlavne kvuli mlaceni, expeni, looteni a creepeni a ja uz nevim kvuli cemu. A v posledni rade Glena, kteryho hraju hlavne kvuli craftu. Takze beham beham a beham. Takze jak je videt vystridal sem snad vsechny styly hrani. A ted se zeptam. Vadil sem snad nekdy nekomu? Nikdy me nikdo na nic neupozornil takze prohlasim ze "ne". Thalie je krasna a ja ji mam rad kvuli tomu, ze vsechno co jsem ted napsal na ni muzu delat. Pro jaky koli styl hrani je tu misto a prostredi. Jen je na hraci jak bude hrat. Ty prijdes z jineho serveru a zacnes prohlasovat jak se ti nelibi ze ostatni nehrajou tak krasne jako ty. Se vsi uctou a nechci te urazit Anurine ale ja to tak proste vidim. Chces aby respektovali oni tebe. Ale do ted respektovali vsichni vsechny bez rozdilu jak kdo hraje a vsechno bylo krasny. Ano. Hlavne RP by se melo hrat. Ale kdyz ostatni nebudou RP narusovat ooc hlaskami ve hre a podobnymi nezkusenostmi tak snad to nevadi ne? Ze si sem tam vybiju dung a ze si zabehnu pres cely hory pro rudu neutuchajicim sprintem. Vsak si hrajme tak jak se nam libi a chceme my a ne jak chteji ostatni. Mno a jestli vas urazi postava co probehne okolo a ani se nezastavi. Mate fobii z behani? Tak to je asi olympiada nocni mura ze?
Kdyz uz jsem v tom psani. Moc prosim neudelejte z Thalie politikareni, kdy maji vsichni pocit ze je nekdo sleduje a ze ma udelat tohle a pak zase tamto aby to bylo spravny podle "rp" pravidel. Vzdyt hrac uz ma ted pocit i kdyz je sam ze ho nekdo pozoruje a ze neco asi urcite dela spatne. Chci si zahrat hru. Ne prozit druhy zivot.
*autor si vyhrazuje pravo na zapreni jakehokoli urazeni a podobnych veci z predchozich radku. vse co bylo napsano nemyslel zle.*
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 00:42 27. May 2007 |
|
|
parada, nikdo to zatim nevystihl lepe. Diky. Je tam asi vse co se mi honi hlavou.  a vim, ze nejen mne.
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 01:02 27. May 2007 |
|
|
Ach jo...Wkingu vravis ze reagujes na prvy prispevok. A co v nom Anurin pise? Ze ho nastval hrac ktory prasil ooc info a ani za svet si to nedal vysvetlit. A holt to je problem...zneuzivanie alebo pouzivanie OOC infa nema na RP svete co hladat. To ze je Thalia "trosku uponahlana" bolo napisane az neskor a to z dovodu ze si clovek moc nezarpi ked okolo neho vacsina len rychlo prefrci bo sa ponahla niekam lootit alebo craftit.
Znova zopakujem (dufam ze posledny krat a uz to pochopi kazdy) NIKOMU SA NEZAKAZUJE BEHAT LEN SA DOPORUCUJE NEBEHAT V MESTE A OKOLITYCH LOKACIACH POKIAL TO NIE JE VYSLOVENE NEVYHNUTNE (tym nevyhnutne sa mysli asi tolko ze bezite po pomoc, pripadne utekate pred banditami, pripadne sa ponahlate stihnut odplavajucu lod...proste veci ktore vychadzaju z hry a su RP odovodnitelne). Tiez doplnim, ze pokial budete v mestach behat, mozte pocitat s roznymi udalostami okolo toho napr. straz vas zastavi a vypocuje preco a kam utekat, pripadne v tom "zhone" si nevsimnete nakej dolezitej veci, pak sa nestazujte a uvedomte si, ze si zato mozete samy.
Nakoniec este dodam...ze kazde zneuzivanie OOC infomacii, pouzivanie OOC hlasok v hre, pripadne ine "prasenie" a obchadzanie RP hry je mozne trestat napr. strhnutim xp. Tym nikoho nechcem strasit, len upozornit.
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
WKing
|
Post subject: Posted: 01:10 27. May 2007 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ach jo Daanri. Napsal sem co sem napsal a stojim si za tim. Ne vsechno mi muzete vyvratit. Vsak sem napsal: "Hlavne RP by se melo hrat. Ale kdyz ostatni nebudou RP narusovat ooc hlaskami ve hre a podobnymi nezkusenostmi tak snad to nevadi ne?" Pozor. Vsimneme si slovicka nezkusenosti. Tim sem chtel rici ze kdyz neco takove udela z nezkusenosti tak se mu to vysvetli a de se dal. Zapomenem na to.
A ze opakujes veci stale dokola za to ja nemuzu to je tvoje vule. Ja se te neprosil. Kdyz te to tak otravuje tak to proste NEDELEJ. Jinak toho konce prispevku se nevzdam nikdy! Ani kdyz budete hodne opakovat. Podle me se to blizi nezkrotnou rychlosti.
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Posted: 01:16 27. May 2007 |
|
|
WKinguv nazor se mi libi 
Top |
|
jitka
|
Post subject: Posted: 01:41 27. May 2007 |
|
|
_________________ Kamkoli se vydate, jdete s celym srdcem.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 02:01 27. May 2007 |
|
|
Ja ti Wkingu nic nevyvraciam...si precitaj co som napisal...jedine upresnujem o co v celom topicu ide...cize reagujem tym zaciatkom nato ze reagujes na zaciatok topicu a poukazujem nato co sa na zaciatku celeho topicu pisalo a o co vlastne islo. Netvrdim ze s tvojim nazorom nesuhlasim ani ho nijak nevyvraciam len upresnujem o co vlastne celu dobu islo. Nejedna sa o ziadne pravidlo alebo prikazanie...len doporucenie o jednoduchu vec - nebehat v mestach kde mozes stretnut ine postavy a tym pokazit zazitok z hry niekomu inemu pokial to nie je odovodnene, nic viac nic menej. A to ze to stale opakujem je preto ze sa snazim drzat topic ohladne temy ktorej sa tyka a netahat sem vsetky mozne veci okolo.
BTW: ten kto ma ciste svedomie sa nema preco obracat ci ho niekto nesleduje 
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 02:09 27. May 2007 |
|
|
No jenze jak jsem dobre vse pochopil a jak soudim, tak kdyz to nikomu neprislo do etdka, tak proc se to tedka resi, a ten navrh tak nejak i plati. Popravde az na par stalych vyjimek, ktere respektuji. Sem nikoho pobihat poradne nevidel. Sam se chovam podle svych nejlepsi usudku. Zalezi pak na naladovem rozpolozeni. Jako asi u kazdeho. Zhrzne sakra. S veskerymi hraci a ze sem se setkal snad se vsema, sem nikdy zadny problem cose tyce RP chovani. Vzajemna souhra bez tellu a ooc halsek byla vporadku. Tak co se tedka deje?
Vlastne, nikdo nic nerikal ani nenavrhoval az do ted. Proc, viz Wking.
Pisu sam za sebe
Last edited by Kiri on 02:13 27. May 2007, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
WKing
|
Post subject: Posted: 02:12 27. May 2007 |
|
 |
Nováček |
|
|
Daanri:
Vsak sme si jen oba vysvetlili svoje prispevky vsak?
Stejnak ze vseho nejhorsi je zhrzena laska kua. Ze jo Kiri! 
|
|
Top |
|