|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Godried
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 13:17 09. Apr 2009 |
|
 |
Poutník |
|
|
kucik wrote: Používáte někdo alternativní vzhled (override) skřetvědů? Je na stažení na stránkách Thalie. Myslim, že zrovna tam by mohl být problém. Konkrétně Gotried a Skipp22? Taky to mohlo s velkou pravděpodobností padnout po loginu DM. Ano, ten pouzivam, zkusim promaznout slozku override, pokud v tom jedu, tak sem vam vsem tedy radne zamotal hlavu 
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 13:33 09. Apr 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
stahovala sem vosiičky u ivory 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 13:36 09. Apr 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
ok takze to spadlo ted dvakrat za sebou kdyz sem prisla na lokaci u Ivory......planiny, u ricky nebo tak nak..(jsou tam brouci rohaci....za taborem pulogru) nevim treba to je tim,kazdopadne uz tam chodit a zjistovat to nebudu 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 13:37 09. Apr 2009 |
|
|
Tak nevim jestli je to nahoda, ale dneska to padlo pokazdy tak 2 min potom co sem se pripojil....a kdyz to padlo vcera tak sem vlastne delal to samy co dneska - sel sem z slechticke ctvrti do zapadni brany ke kozesnikovi a bum 
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Temnastrana
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 15:39 09. Apr 2009 |
|
|
Několik minut po připojení ACC glumisek .... přecházel jsem do míst kdy bývali dílny v podtemnu, nyní černý trh.
_________________ Hignar Krvák - zákeřný válečník
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 15:41 09. Apr 2009 |
|
|
V Karathe v domě obchodníků jsem se napila vody z fontány pomocí /pc duse a pak jsem snědla tučné vepřové se zelím. Nevím, jestli se z toho neudělalo serveru špatně, ale padl.
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Lynx23
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 15:48 09. Apr 2009 |
|
|
Tedka to padlo asi 30s po tom, co jsem se připojil - objevil jsem se v Ivory u Theogila. možná bych navrhoval vypisovat, co kdo dělal, padne-li to, když je nás tam mín, aby se v tom člověk neztratil. Tuhle to padlo, když nás tam bylo asi 7 - jel sem na koni severne od Doubkova.
_________________ paladin Daladan
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 15:56 09. Apr 2009 |
|
|
Lynx23 wrote: Tedka to padlo asi 30s po tom, co jsem se připojil - objevil jsem se v Ivory u Theogila. možná bych navrhoval vypisovat, co kdo dělal, padne-li to, když je nás tam mín, aby se v tom člověk neztratil. Tuhle to padlo, když nás tam bylo asi 7 - jel sem na koni severne od Doubkova. Padlo jako že tě to vykoplo nebo přestal reagovat server? Poslední záznam v mě logu je, že ses připojil.
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 16:01 09. Apr 2009 |
|
|
me se to stalo dneska dvakrat pokazdy tim ze se proste sekl celej servr a vykoplo me to(ze vyprsel cas nebo co).Jednou se mi to stalo rano ale asi tak po peti hodinach hrani zrovna kdyz sem byl na orcich.to me nastvalo a podruhy to bylo neco kolem pul ctvrty a to asi tak po peti minutach kdyz sem bojoval s orkem.(jestli sem hebl vrati mi DM expy?).
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
http://www.powerplaymanager.com/r213127
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 16:05 09. Apr 2009 |
|
|
Cerstvy pad ted kolem 15:50...u mne zadna neobvykla cinnost...sel sem klidne pres Alwariel...btw tvari se to jako ze to moc nechce nabehnout 
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
Lynx23
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 16:07 09. Apr 2009 |
|
|
Miky wrote: Padlo jako že tě to vykoplo nebo přestal reagovat server? Poslední záznam v mě logu je, že ses připojil. přestal reagovat server myslím - něco jsem napsal, neobjevilo se to a po chvili me to vyhodilo. připojit se nemužu tak asi ted server nejede
_________________ paladin Daladan
|
|
Top |
|
Godried
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 16:16 09. Apr 2009 |
|
 |
Poutník |
|
|
Godried wrote: kucik wrote: Používáte někdo alternativní vzhled (override) skřetvědů? Je na stažení na stránkách Thalie. Myslim, že zrovna tam by mohl být problém. Konkrétně Gotried a Skipp22? Taky to mohlo s velkou pravděpodobností padnout po loginu DM. Ano, ten pouzivam, zkusim promaznout slozku override, pokud v tom jedu, tak sem vam vsem tedy radne zamotal hlavu  Takze slozku sem promazal, nasel sem pouze toto, "vzhledy nemrtvzch a orku", doufam ze skretvedama bylo mysleno tohle, pokud ma jeste nekdo nejaky napad, tak sem s nim 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 16:27 09. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Že by nějak blblo Ivory?
Zkusíme trochu pozměnit spouštění serveru.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 17:39 09. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
no ivory je dost silene misto... vzdy se to tam sekalo jak blazen.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: !!PÁDY SERVERU!! Posted: 18:19 09. Apr 2009 |
|
|
Dalsi dnesni pad -cca 18:16 - bral jsem akorat kuze z invu mrtveho medveda 
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|