Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 23:41 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 210 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Next
Author Message
 Post subject: Re: Realie vs sila buildu
PostPosted: 13:12 17. Apr 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
GetFirstPC wrote:
Njn ja mam ve zvyku všemu udělovat PVP ono prakticky to je to same co CVC jen u CVC máš rp duvod. A je tam pár pravidel.

ja bych to tak v podstate taky videl, tedy hlavne k temu, s cim se zacalo drive a to, ze imka na paralyzu mi prijde rpo duergara celkem slusne +.

vono kolik velcniku uz na tuhle paralyzu dojelo, to bych na prstech 2ruk nenapocital.. kazdej valecnik apson 5x a v boji PC vs PC je podle me HOLD person opravdu zdrcujici.. naspeedovany mag dovede kazde 3sekundy paralyzovat 1 postavu... sam sem to pri utoku na Ivory zazil, ze nez se vubec dostalo 5PC k dalsim 5 PC tak pulka zustala napul cesty v paralyze a to pomer sil ponekud naklonilo.

ale podle me je to dobre, ze podtemno ma neco navic. Treba tam zacne dike temu hrat vice lidi. At si kdo chce co chce rika, v podtemnu to nejni ruzovej zivot, jak ho tady licil nekdo. Nejni to o milionovych castkach a imutiach... je to Xkrat drsnejsi zivot. Ale kdo nevyzkousi, nepozna.

Reply with quote  

PostPosted: 13:34 17. Apr 2009 
Měšťan
 Profile

Theogil : Rozdíl mezi PvP a CvC je čistě formální a pokud budu uvažovat stejně jako ty, tak nechápu proč je tady omezení na 2 povolání,míchání palacha a mnicha ? Dyť tady se přece žádné PvP hrát nesmí a každý a pokaždý a kdykoliv a kdekoliv hraje jenom čisté RP,žejo.

NOMIS !!! : Tohle už záleží od situace, imunita na paralýzu tě ochrání proti drž osobu a podobným, ale to je kouzlo tuším, že 2-3 okruhu, takže stejně bude mít menší TO, než například prst smrti proti, kterýmu nic nezmůže a ještě k tomu ten ho rovnou zabije. Ještě ke všemu, když je tady dostupná ta imunita. Jinak bych neřekl, že je podtemno o tolik těžší, spíš jde o to, že na povrchu líp najdeš partu, než v podtemnu. A ta výhoda se netýká jen podtemna ( Hiran ) a povrch ( Hakavarn ).

Nie norris (nejt)

Reply with quote  

PostPosted: 14:06 17. Apr 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Arsen wrote:
NOMIS !!! : Tohle už záleží od situace, imunita na paralýzu tě ochrání proti drž osobu a podobným, ale to je kouzlo tuším, že 2-3 okruhu, takže stejně bude mít menší TO, než například prst smrti proti, kterýmu nic nezmůže a ještě k tomu ten ho rovnou zabije. Ještě ke všemu, když je tady dostupná ta imunita. Jinak bych neřekl, že je podtemno o tolik těžší, spíš jde o to, že na povrchu líp najdeš partu, než v podtemnu. A ta výhoda se netýká jen podtemna ( Hiran ) a povrch ( Hakavarn ).

Nie norris (nejt)

carvene me desi, bach a na ni :wink:

ale jinak, vono tohel kouzlo 2urovne na 90% staci proti valecnikum vseho tipu... a ne kazdej musi mit hned prst smrti. to se nemuzou potkat postavy na rekneme 15 lvlu proti sobe :mrgreen:
To DC je podle me slusne, Bers by mohl vypravet...

a kdyz ses paralyzovanej, tak se to skoro rovna smrti... jeslit ta paralyza trva cca 3minuty, tak uz je jedno, zda te mag zabije najednou, nebo se ti vysmeje do oci a necha te pokouskach uklovat treba pritelickem... efekt to ma stejny = smrt.

a kdyz sme se bavili prave o CvC tak je podle me efektivnejsi nekoho paralyzovat a Rp ho umucit, kdyz se nebrani. Je to hezci, nez ho zabit prstem smrti a pak bez hracova vedomi si nad nim hvezdickovat...

PS. ja sem pro zachovani. jen mi nejde na mysl, jak nekdo tohle dobre kouzlo muze rict, ze je na nic..

Reply with quote  

PostPosted: 15:41 17. Apr 2009 
Měšťan
 Profile

Za zaměnění písmenka v jméně se omlouvám ,)

Já netvrdím, že to kouzlo je na nic, jen tvrdím, že jsou lepší kouzla a , že imka na paralýzu není lepší jako to co má hiran/hakavarn. Si vemte, že to musí být půl-ork takže k základnímu max. str 18 má +2 str takže 20, k tomu ještě dostává +4 str subrasovej bonus, takže 24 str na 1lvl, to bojovník člověk může mít takovouhle sílu až na 24lvl ( pokud neveme great str ) a pak taky taková síla znamená vyšší výcvik ( prakticky nesrazitelná postava ještě s bonusem +4 ), víc unese,větší dmg, větší AB,větší TO devastu,dříve devast.

Reply with quote  

PostPosted: 15:55 17. Apr 2009 
Měšťan
 Profile

Arsen wrote:
imunita na paralýzu tě ochrání proti drž osobu a podobným, ale to je kouzlo tuším, že 2-3 okruhu, takže stejně bude mít menší TO, než například prst smrti proti, kterýmu nic nezmůže a ještě k tomu ten ho rovnou zabije

TO být menší nemusí, záleží jak máš sorc./wiz. stavěného. TO prstu i držení je podobné, rozdíl je v záchanném hodu, držení ověřuje vůli, takže ho lehce zkombinuješ s duševní mlhou. Podle mě je v drtivé vetšině případů PvP/CvC výhodnější jak prst smrti.

Reply with quote  

PostPosted: 16:18 17. Apr 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

no vono sice mas + ale mas i -

vono kdzy potaks kouzelnika a nemas sejvy, tak si v riti.

a tim, ze mas naboostenou silu ti moc nepomuze... proste neco za neco.

Reply with quote  

PostPosted: 17:40 17. Apr 2009 
Urozený
 Profile

Arsen wrote:
Theogil : Rozdíl mezi PvP a CvC je čistě formální a pokud budu uvažovat stejně jako ty, tak nechápu proč je tady omezení na 2 povolání,míchání palacha a mnicha ? Dyť tady se přece žádné PvP hrát nesmí a každý a pokaždý a kdykoliv a kdekoliv hraje jenom čisté RP,žejo.

Nie norris (nejt)

Třeba proto, že jsou nějak koncipované dungeony a NPC v nich ... jak tu uvidím první 20/5/5 tak jdu odtud. :wink:
Moc dobře víš co se s paladinem a mnichem dá udělat za prasácké buildy, která by tu lootili dungy sólo jak nic a kam by to vedlo, k úpravám NPC a čisté klassy by zase byli v pejru ... tento krok tady schvaluji a budu se zasazovat o to aby se v nejbližší době nikterak nezměnil.

Reply with quote  

PostPosted: 20:23 17. Apr 2009 
Nováček
 Profile

nomis_b wrote:
...., ze imka na paralyzu mi prijde rpo duergara celkem slusne +.

ale podle me je to dobre, ze podtemno ma neco navic. Treba tam zacne dike temu hrat vice lidi.

Imka na paralyzu a jed u jediné subrasy je ultimátní výhoda , která si myslím že je hodně přehvízdnutá. Nejenom že , to znamená imunitu proti řadě kouzel bez investování do lektvarů nebo nutnost mít v partě někoho kdo to umí nakouzlit , ale navíc to znamená imunitu proti celému prestižnímu povolání !! A teď mi řekněte jaký je odpovídající mínus na imunitu proti celému povolání ? Že by automatické ochrnutí při potkání jiného povolání ?

A když už jsem u toho "ať má podtemno něco navíc" kdy prosím konečně skončí ta propagačně / agitačně / náborová / med okolo pusinek akce pro podtemno ? Myslím , že nejsem sám kdo si začíná myslet , že pro rozjetí podtemna už DM začínají maličko ulítávat na výhodách...

Reply with quote  

PostPosted: 20:30 17. Apr 2009 
Měšťan
 Profile

Kolik duergarů už tu ultimátní výhodu proti celému jednomu prestižnímu povolání využilo?

Reply with quote  

PostPosted: 20:57 17. Apr 2009 
Obyvatel
 Profile

Proč řešíte toho vraha?...tím smrtícím útokem paralyzuje jen když je postava ve flatu, zasáhneš ji a ještě musíš přehodit TO, takže celkem nereálný.

Reply with quote  

PostPosted: 21:29 17. Apr 2009 
Měšťan
 Profile

Theogil I wrote:
Arsen wrote:

Nie norris (nejt)

Třeba proto, že jsou nějak koncipované dungeony a NPC v nich ... jak tu uvidím první 20/5/5 tak jdu odtud. :wink:
Moc dobře víš co se s paladinem a mnichem dá udělat za prasácké buildy, která by tu lootili dungy sólo jak nic a kam by to vedlo, k úpravám NPC a čisté klassy by zase byli v pejru ... tento krok tady schvaluji a budu se zasazovat o to aby se v nejbližší době nikterak nezměnil.

20/5/5 na Démoně mi přijde to samý co tady bojovník/WM. Paladin a mnich ? To určitě, ale teď mi řekni názor na build hiran/hakavarn s bard/RDD, to ti nepřijde trošku silný ? Dyť to může mít jenom nějakejch 50 sílu, mega AC,AB,dmg,výcvik,etc... jo a , abych nezapoměl na oblíbenou a NEJVÍC A NEJLEPŠÍ IMKU NA PARALÝZU a takový vedlejší na oheň a spánek, je to prostě build silnej i na Démona poměry, což určitě sám víš ( 20bard/10RDD ), hiran/hakavarn jsou jen třešničkou s, kterou se tohle staví, ale vidím to tak, že dokuď to tady někdo nepostaví a bude to "nesmrtelný" build tak to tady lidi nepochopěj...

Reply with quote  

PostPosted: 21:35 17. Apr 2009 
Obyvatel
 Profile

[/quote]
20/5/5 na Démoně mi přijde to samý co tady bojovník/WM. Paladin a mnich ? To určitě, ale teď mi řekni názor na build hiran/hakavarn s bard/RDD, to ti nepřijde trošku silný ? Dyť to může mít jenom nějakejch 50 sílu, mega AC,AB,dmg,výcvik,etc... jo a , abych nezapoměl na oblíbenou a NEJVÍC A NEJLEPŠÍ IMKU NA PARALÝZU a takový vedlejší na oheň a spánek, je to prostě build silnej i na Démona poměry, což určitě sám víš ( 20bard/10RDD ), hiran/hakavarn jsou jen třešničkou s, kterou se tohle staví, ale vidím to tak, že dokuď to tady někdo nepostaví a bude to "nesmrtelný" build tak to tady lidi nepochopěj...[/quote]

Tak si to udělej a pořád o tom nežvaň. :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 21:39 17. Apr 2009 
Měšťan
 Profile

Xaarth wrote:

20/5/5 na Démoně mi přijde to samý co tady bojovník/WM. Paladin a mnich ? To určitě, ale teď mi řekni názor na build hiran/hakavarn s bard/RDD, to ti nepřijde trošku silný ? Dyť to může mít jenom nějakejch 50 sílu, mega AC,AB,dmg,výcvik,etc... jo a , abych nezapoměl na oblíbenou a NEJVÍC A NEJLEPŠÍ IMKU NA PARALÝZU a takový vedlejší na oheň a spánek, je to prostě build silnej i na Démona poměry, což určitě sám víš ( 20bard/10RDD ), hiran/hakavarn jsou jen třešničkou s, kterou se tohle staví, ale vidím to tak, že dokuď to tady někdo nepostaví a bude to "nesmrtelný" build tak to tady lidi nepochopěj...[/quote]

Tak si to udělej a pořád o tom nežvaň. :wink:[/quote]
Abych pravdu řek tak nad tím začínám uvažovat, když teorie nestačí, tak bude muset na řadu přijít názorná ukázka :evil:

Reply with quote  

PostPosted: 00:54 18. Apr 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

hiran a hakavran su subrasy nie ?

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

PostPosted: 09:21 18. Apr 2009 
Bůh
 Profile

Řešíte hovadiny

Server neni stavěnej jenom na bojovníky, když se podivám na subrasy tak vidim výhody i pro jiný povolání. Nesrovnávejte NWN s WoW, ty povolání prostě nejsou vyvážený a vyvážit je neni jednoduchý. Zloděj jen tak prostě bojovníka v přímem souboji nedá, bojovník je nejsilnější ano, protože to je bojovník, bude mít vysokou sílu a odolnost a prostě to bude tahoun a tank. Mág by si ho však dokázal zkrotit pár kouzly, třeba kdyby jste nezdrhali při každym potkání Berse o 10 000 000 lokací pryč a jednou něco zkusili tak ho možná položíte.

Hiranovi a Hakavaranovi bude bonus +2 do síly odstraněn, bylo o tom rozhodnuto o 3 stránky dozadu a myslim že to i psal rejty. Imunita na paralýzu u duergarů se ještě probere, taky se mi to zdá trošku moc.

Mazání med okolo huby podtemnu. Řekni mi jednu věc, kterou jsme udělali pro podtemnáky aby si žily jako v bavlnce. DM se to tam snažej rozjet ale to neznamená že tam jsme deně, nebo že jim dáváme výhody a podobný věci. Pokud nic nevíš o plánech týmu tak do nich prosimtě nekecej.

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 210 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]