|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
566344
|
Post subject: Posted: 12:13 19. Aug 2007 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Posledni muj prispevek na tohle tema - mozna hazeni hrachu na zed, predem odsouzene ke smeteni ze stolu
Nasledovani summonu skrz prechod: http://nwn.bioware.com/forums/viewtopic ... 6&forum=46
Par navodu/rad jak udelat hrani schpnou lokaci bylo na forech mintaky i equilibrie. Bohuzel, tipy co hlidat pri vytvareni lokace jsou nekde v privatnim foru Mintaky (tam pristup nemam).
K cemu jsou featy a proc jsou tak vzacne a dulezite - viz pravidla DnD.
Kniha summonu a jeji nesmysly a paradoxy: o tech jsem se zde uz zminoval, pro blizsi studium doporucuji zkusit se zamyslet nad kouzly podle jejich k
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Posted: 12:39 19. Aug 2007 |
|
|
Sylmael wrote: ...Sipy mozes pouzit aj tie co mas z obchodu....
můžu ale neudělám to ani náhodou, ani náhodou nestrpim balík těchdle parodií na šíp v inventáři, nejsem zvědavej na to, aby mi skočily do slotu někde, kde de vo kejhák, sorry
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 12:50 19. Aug 2007 |
|
Joined: 22:49 27. Apr 2007 Posts: 473 Location: The Oblivion
|
photter : tak dame spet tu funkciu co ked ti dojdu sipy musis znova rucne z batohu zakladat do slotu heh? to aby sa ti nepreklapali na tie zle... a preboha ta prosim ked si ty ten co zanechava za sebou spawn jazvecov, vlkov, krabov, medvedov tak aspon ich nalakaj niekam bokom ked uz si na tom uber rychlom koni a potom im zdrhni, pripadne si daj invisa (tato veta plati aj pre dalsich lahostajnych co im je vsetko jedno)
numero : Dobra praca chlape! Popozeral som si to bioforum a nasiel aj odkaz na istu variaciu mozneho riesenia. Je to tu : http://nwvault.ign.com/View.php?view=Sc ... 88&id=3150
_________________ Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 12:54 19. Aug 2007 |
|
|
daanri wrote: Len vcera som ako DM videl minimalne 3 postavy v roznych dungoch, co tam vliezli a nalakali prisery na seba hned pri vchode, nezvladli a zakapali, samozrejme prisery tam zostali hned za vchodom...
Mily Daanri. Ked uz si tie postavy videl skapat, mozno by nebolo od veci nasledne dany spawn aspon posunut dalej od prechodu aby dalsie postavy ktore tam vojdu neskapali ihned po prechode. Mozno si tak aj ucinil to ale ja z tvojho prispevku bohuzial nejak nevicitam. Len tolko som chcel.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Posted: 13:27 19. Aug 2007 |
|
|
Sylmael wrote: photter : tak dame spet tu funkciu co ked ti dojdu sipy musis znova rucne z batohu zakladat do slotu heh? to aby sa ti nepreklapali na tie zle...
no, to snad ani ne ale když sme u toho...mám dojem, že se zrušilo i přerušení útoku při přehození zbraní, sem zvědavej, kdy někdo začne júzovat bug "věčnej první útok"
a jinak to se mnou eště chvilku vydrž, snad už mi brzo vybyde feat na weapon finese, pak tu slabou pakáž pokilluju kudličkou a bude pokoj 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 14:05 19. Aug 2007 |
|
|
photter wrote: mám dojem, že se zrušilo i přerušení útoku při přehození zbraní
Samozrejme sa to da nastavit cisto len pre sipy, sipky ci konkretnu zbran.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Posted: 18:01 19. Aug 2007 |
|
|
Potvory u prechodu odstranim, kde jsou, ale musite si na to pockat. Bude se celkove predelavat spawn na novy, takze by to byla zbytecna prace do ty doby neco predelavat. Celkove o prazdninach neni moc casu a treba ja jsem vetsinou pryc, takze se na opravovani musi cekat. Neni to tim, ze by se na to kaslalo...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 18:05 19. Aug 2007 |
|
|
Mozno by tentokrat pomohlo aby sa ten spawn urobil stylom 1 waypoint, a na nom vlastnosti podla ktorych by script generoval prisery rozneho typu (zo zoznamu na WP), rozmiestnene nahodne ale tak aby nezasahovali az k prechodovym trigerom.
V kazdom pripade ale odporucam aby ste si k tomu zasadli ako team a prizvali nejakych starsich hracov pripadne aktivnych hracov ktory radi pomozu a prediskutovali moznosti spawnu. Nech to zase nerobi 1 clovek.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Posted: 18:42 19. Aug 2007 |
|
|
Ten spawn je neco v tom smyslu cos psal. S tema potvorama za prechodem to je nestastny, budem se to snazit opravit.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
566344
|
Post subject: Posted: 18:37 20. Aug 2007 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Dalsi "logicnost" craftu...
Krumpace pro horniky se daji koupit u kazdeho vetesnika, valeji se po stolach automaticky generovane pri kazdem respavnu mapy - to aby hornici nemuseli vlacet tolik veci s sebou (jsou totiz desne slabi).
Oproti tomu takovy dreveny skopek na vodu, to je nedostatkova vec. Oni totiz maji vsichni ve vodech vodovody, konum davaji pit z vlastnich rukou a testo na chleba selky rozdelavaji a nechavaji kynout... Asi v mastali.
Ale jeset zajimavejsi je nasledujici rovnice:
35.5 liber + cca 30 liber = 0.5 libry
Podivna rovnost, ze? Ale je pravdiva: zkuste si vyrobit jeden svitek. POtrebujete narvat 2 pytliky s pilinami a jedno vedro s vodou do lisu. Na jeden svitek. Zajimave, ja zil v domneni ze:
a) pergamen je z osli kuze (k cemu tedy piliny?!?)
b) papyrus byl z rakosu (k cemu tedy piliny?!?)
c) moderni vyroba papiru ze dreva je zapricinena nedostatkem lnu (z ktereho se puvodne v dobach industialni revoluce "papir" delal a papir (nejen) britskych bankovek se z nej dela dosud) a je take charakteristicka VELKOU spotrebou druhotncyh surovin a tepla
Nebo jsou ty vahy proto, aby nesel craft delat tak rychle? Aby ti, co maji na svitcich zajem, se poradne prohli pri priprave?
Proc pak cesnek ani tvrdik nevazi nic? Proc maji jine suroviny redukce hmotnosti? Proc peri vazi tolik?
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Posted: 19:24 20. Aug 2007 |
|
|
No a na thalii je pergamen s pilin 
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 20:03 20. Aug 2007 |
|
|
S tymy vahami u veci je nasledny problem. V toolsete mas paletu. V tej su v stromovej strukture rozdelene rozne predmety.
- drahokamy
- zvitky
- knihy
- zbrane - strelne
- rozne male
- rozne stredne
- rozne velke
atd
Kazda tato sekcia ma napevno stanovenu zakladnu hmotnost ktora nejde zmenit nejakym tlacitkom v toolsete pri editacii veci. Cize ak niekto spravi predmet co vyzera ako zvitok, a hodi ho medzi rozne stredne, tak mu rovno prideli hmotnost 0.5 libry.
Tato hmotnost sa da nasledne menit pridanim vlastnosti ale to je tiez cudne. Napr zmensenie hmotnosti o 10%, 40%, 100%
alebo pridanie hmotnosti o 5libier, 10 libier, 100 libier
(spameti presne cisla neviem, to som len trafial tak do vzduchu)
|
|
Top |
|
wikinka
|
Post subject: spatny waypoint Posted: 01:25 21. Aug 2007 |
|
 |
Nováček |
|
|
Lokace do ktere vede Jizni pruchod (nejsem si ted jista, jestli nazev je uplne presne) - ma pravdepodobne spatne waypoint- kdyz se vychazi z pruchodu ven (smer k pobrezi ke Karathe), otoci to pajdulaka smerem do jeskyne...a za pruchod.
(pokud uz to tu je, omlouvam se za opakovani, ale nemam ted cas to prochazet a zitra uz bych na chybku zapomnela  )
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: spatny waypoint Posted: 13:07 21. Aug 2007 |
|
|
wikinka wrote: Lokace do ktere vede Jizni pruchod (nejsem si ted jista, jestli nazev je uplne presne) - ma pravdepodobne spatne waypoint- kdyz se vychazi z pruchodu ven (smer k pobrezi ke Karathe), otoci to pajdulaka smerem do jeskyne...a za pruchod. (pokud uz to tu je, omlouvam se za opakovani, ale nemam ted cas to prochazet a zitra uz bych na chybku zapomnela  )
todle dělaj prakticky všechny vchody do jeskyní, sou to waypointy defaultně umístěný toolsetem a jako většina věcí, co tool dělá defaultně, sou umístěný blbě
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Posted: 23:38 23. Aug 2007 |
|
|
Chtel bych upozornit na chybu ktera je v tabore cikanu....Jedna se o ty vrata co jsou zavreny.Oni tak docela zavreny nebejvaj a nekdy sou proste otevreny aniz by je nekdo otevrel ci rozmlatil.....Nejspis tam bude naka chybka (Je to ten tabor jak maj zavreny tygri.... 
|
|
Top |
|