|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sobik
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 12:13 29. Jan 2010 |
|
|
Pajule wrote: bože...každej píšetepříspěvky mega louhý a kdo to má pak celé číst? teď k věci... meteor náhoodou sem tam na povrch spadne  ale stejně je málo crafterů kdo ho dokáže zpracovat , co já vím tak snad jen dva KORA , ale Jachyra už nehraje a Sandra (Monstera) A jeden božský trpaslík. 
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 12:15 29. Jan 2010 |
|
|
Tretas wrote: Luelle, ale tady jde o to, že podtemňáci se k těm povrchňáckým surovinám dostanou (ke stromům, i ke kůžím), ale my povrchňané se k meteoru dostat nemůžeme. No ale nemá to smysl řešit, DM se vyjádřil že řešení se blíží, tak to je jedno.  ale to je taky IC logika tlamičky si vylezou v prahvozdě a někdo je jen tak nevypráská ale slézt dolů? hmmm to by asi byla jistý sebevražda... ano projít městem tlamiček je zakázané a nedivím se - copak by tlama jen tak prošla karathou takže mrmlat se dá jen na to, že suroviny dole nejsou přístupné pokud neprojdete městem, což nejde =)
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 12:17 29. Jan 2010 |
|
|
Tadýdá tramtadí tramtadá.....pajulko a ostatní, tady nejde o to že by chtěl být někdo nejlepší, tady jde o suroviny a jejich dostupnost. To že vy to pořád schováváte za to, že někdo chce být namistrovaný kovář meteoritu je nesmyslný argument Ale nic to nemá smysl 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 12:22 29. Jan 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
ne smysl to nemá , řeší se to pořád pořád , fakt ...jo dobrá a k čemu ti budou suroviny , ba jo prodáš je za draho , komu zase crafterům  jasně , suroviny se točí samozřemě jen kolem craftu a je jasné čím dražší suroviny tím horšípřístup a k některým holt takový ,že to ani nejde.. ale já envim nejsem crafter takovej teda já necraftim vlastně vůbec , takže mi je to šumáček 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 12:55 29. Jan 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
*bere si do ruky kafčo a začíná si pročítat tuhle zajímavou diskuzi, místy se celkem i baví*
EDIT: *koukne se zle na toho trpaslika a na to z ceho to kove na te kovadline*
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 13:19 29. Jan 2010 |
|
|
Sobik wrote: Pajule wrote: bože...každej píšetepříspěvky mega louhý a kdo to má pak celé číst? teď k věci... meteor náhoodou sem tam na povrch spadne  ale stejně je málo crafterů kdo ho dokáže zpracovat , co já vím tak snad jen dva KORA , ale Jachyra už nehraje a Sandra (Monstera) A jeden božský trpaslík.  přesně tak, a to mi stačí ke štěstí . . . teda k meteoritickému meči !!! 
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 13:21 29. Jan 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
jde o to, ze pokud dochazi ke konfrontaci postav z ruznych frakci, ze by meli byt nastavene co nejvyrovnanejsi podminky, cim vetsi budou rozdily, tim vice bude stiznosti - tot cely problem
_________________ nwn
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 15:27 29. Jan 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
TO Infra: jo si jedina postava,kterou znam co dela sperkarinu...jo uz davno sem od tebe chtela dva prstynky,to ze chci ale na svem lvl prsteny protoze zadny nemam se ale da jeste pochopit a nedela to ze me nekoho,kdo rozumi craftu... btw:ten muj prispevek vubec nebyl na tebe a ani ne tebe Rofe vzdavam se.....  Edit:ke vsemu nevim jediny ic duvod,proc bych si nemohla objednat zakazku od nekoho koho dobre znam rozhodne vic nez naky drowy....tak se necil 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
Last edited by G14 on 15:37 29. Jan 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 15:33 29. Jan 2010 |
|
|
G14 wrote: btw:ten muj prispevek vubec nebyl na tebe a ani ne tebe Rofe vzdavam se.....  Já to myslel všeobecně 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 16:05 30. Jan 2010 |
|
|
artaxas wrote: Sobik wrote: Pajule wrote: bože...každej píšetepříspěvky mega louhý a kdo to má pak celé číst? teď k věci... meteor náhoodou sem tam na povrch spadne  ale stejně je málo crafterů kdo ho dokáže zpracovat , co já vím tak snad jen dva KORA , ale Jachyra už nehraje a Sandra (Monstera) A jeden božský trpaslík.  přesně tak, a to mi stačí ke štěstí . . . teda k meteoritickému meči !!!  jo, Sandra umí na nejvyšší úrovni skoro vše, i tu šperkařinu, truhlařinu a krejčovství, ale nějak ji to nebaví a tak odpočívá a zakázky nebere ( a taky moc nehraje, , protože se domnívá, že vybudování a protěžování podtemna byl největšíé omyl na Thalii ) ale ze vzpomínek na předchozí životy má nápad - co takhle neutrální ostrov s bandou překupníků, kteří vykoupí vše lacino a dráže prodají ( jen ovšem to, co nakoupili ) kde by bylo zakázáno tasit zbraň nebo kouzlit..( něco takového bylo na ARK2 )
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 18:32 30. Jan 2010 |
|
|
monstera wrote: kde by bylo zakázáno tasit zbraň nebo kouzlit..( něco takového bylo na ARK2 )
no zajímalo by mě kdo by tohle dodržel, já bych je musel prostě vykrást, pokud by tam byly takové cennosti jako drahokamy a meteor ...přece to nebudu platit na nějakém odlehlém ostrově 
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 21:11 30. Jan 2010 |
|
|
Sandra: Něco takovýho měl bejt snad Hag Grar a jak to dopadlo..
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 15:12 31. Jan 2010 |
|
|
artaxas wrote: monstera wrote: kde by bylo zakázáno tasit zbraň nebo kouzlit..( něco takového bylo na ARK2 )
no zajímalo by mě kdo by tohle dodržel, já bych je musel prostě vykrást, pokud by tam byly takové cennosti jako drahokamy a meteor ...přece to nebudu platit na nějakém odlehlém ostrově  To snad jde snadno ošetřit - ti překupníci by mohli být nadupaní mistři bojových umění na lvl 40, a hlídky by byli čarodějové na téže úrovni - navíc lze zajistit dopravu z pevniny jen ve dne a z podtemna jen v noci, a automatická smrt pro toho, kdo nestihne poslední odjíždějící loď ve své povolené době....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 15:16 31. Jan 2010 |
|
|
monstera wrote: artaxas wrote: monstera wrote: kde by bylo zakázáno tasit zbraň nebo kouzlit..( něco takového bylo na ARK2 )
no zajímalo by mě kdo by tohle dodržel, já bych je musel prostě vykrást, pokud by tam byly takové cennosti jako drahokamy a meteor ...přece to nebudu platit na nějakém odlehlém ostrově  To snad jde snadno ošetřit - ti překupníci by mohli být nadupaní mistři bojových umění na lvl 40, a hlídky by byli čarodějové na téže úrovni - navíc lze zajistit dopravu z pevniny jen ve dne a z podtemna jen v noci, a automatická smrt pro toho, kdo nestihne poslední odjíždějící loď ve své povolené době.... já bych to ošetřil tří-královou sebrankou - chuck norris(monk), sylvester stalone(WM- těžký kulomet) a arnold schwarzeneger(monk)
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Podtemno x Povrch aneb suroviny kde ste? Posted: 17:14 31. Jan 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
monstera wrote: jo, Sandra umí na nejvyšší úrovni skoro vše, i tu šperkařinu, truhlařinu a krejčovství, ale nějak ji to nebaví a tak odpočívá a zakázky nebere ( a taky moc nehraje, , protože se domnívá, že vybudování a protěžování podtemna byl největšíé omyl na Thalii ) ale ze vzpomínek na předchozí životy má nápad - co takhle neutrální ostrov s bandou překupníků, kteří vykoupí vše lacino a dráže prodají ( jen ovšem to, co nakoupili ) kde by bylo zakázáno tasit zbraň nebo kouzlit..( něco takového bylo na ARK2 ) Proste NoPvp lokace. (1 ci vide - dle rozlohy ostrova)
|
|
Top |
|