|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Jose
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 00:15 22. Apr 2010 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Mno ještě k oč u obouruček. Dejme tomu dřevcoví ano, ale s obouručakem, velkou sekerou s tema asi moc odstup neudržíš.
_________________ Ty si možná myslíš, že jsem ku%va. Jsem ku%va!
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 05:44 22. Apr 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Jose wrote: Mno ještě k oč u obouruček. Dejme tomu dřevcoví ano, ale s obouručakem, velkou sekerou s tema asi moc odstup neudržíš. no, je vidět, že sis to nikdy nezkoušel  dostaneš dýku a pošlem tě proti týkovi, který to umí s obouruční sekerkou  poznámka ke craftu: kdyby úpravy dělal hráč dextrové postavy, tak vím skoro jistě, že by si uvědomoval, co ty úpravy znamenají pro variabilitu postav na servru.
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
rotona
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 08:31 22. Apr 2010 |
|
|
Mně zarazilo že nové craftové věci jsou na poloviční lvly jako uplně stejné staré. Kdo to nepochopil kukne na příkladek: opasek dříve na 17 lvl dnes na 8 lvl Baf  tak to skutečně je - pak se nedivte až tu , nebo že už , by tu běhali malý nabušený Ramba ? My co mame první postavy a nestálou partu si moc nepomůžeme . Joo a proč má překupník nad dílnama zamčenou tu bednu ?????????????????
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 08:54 22. Apr 2010 |
|
|
Na první ti neodpovím, ale na druhý jo. Nech to načíst. Otevři obchod a počkej. Ve výpisu se ti objeví, až budeš mít vše obnoveno a překupník otevře bednu.
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 11:57 22. Apr 2010 |
|
|
to jose: jak si přišel na to že si s obouručákem a sekerou odstup neudržíš? myslím, že zbytečné tady řešit jaké zbrani devast dát a jaké ne na základě realií. Usmrtit jednou ranou se dá opravdu čímkoliv ať je do vidlička nebo nebo obouručák.Vzlášt když největší zabiják mezi chladnými zbraněmi byl kord. Jsem pro zachování devastu tak jak je, protože jednak ho není snadné získat a jednak to jedna opravdu silná schopnost valecnika oproti treba magovi kdyz to prevedu na CVC. Tot muj nazor..
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
Bulvic
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 14:07 22. Apr 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Naprosto souhlas s Pilníkem... nechat devast, jak je.
Zajímalo by mě, ti, kdo tu tak odsuzují AC u obouručáku, kolikrát viděli šermovat někoho s obouručním mečem, kdo to opravdu uměl... pomíjím teď filmy.. sny.. apod..
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 14:23 22. Apr 2010 |
|
|
Bulvic wrote: Naprosto souhlas s Pilníkem... nechat devast, jak je.
Zajímalo by mě, ti, kdo tu tak odsuzují AC u obouručáku, kolikrát viděli šermovat někoho s obouručním mečem, kdo to opravdu uměl... pomíjím teď filmy.. sny.. apod.. Tohle je dost diskutabilní. Viděl jsem šermovat lidi jak s obouručákem, tak s kordem, šavlí, jednoručkou, krátkým mečem atp... udržet si odstup s obouručákem není tak snadné jak tu popisujete a pokud o něj přijdete, je zle. Tzn. že devast by měla mít jakákoliv zbraň. I hloupá vydlička.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 14:37 22. Apr 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Ja bych se rad vratil ke craftu ocarovani a deleni do trech skupin. Beru rozdeleni na dve skupiny jednoruc pouzivane zbrane a zbrane s drzenim dvema rukama. Ale stale zde nevidim dost dobre argumenty na dalsi deleni jednorucnich zbrani. Neni pravidlo, ze clovek s malou zbrani bude pouzivat dve. Co kdyz chce malou zbran a stit, nebo jen malou zbran a v druhe ruce nic. Rovnou je pocitano s tim, ze kdyz jde o malou zbran budou se pouzivat dve. Zaprve to stoji hodne featu, nemate v ruce ten super stit a mate mensi utok, druha zbran ma i mensi bonus za silu (vse jiz osetreno v zakladnim systemu D&D, NWN).
Abych to zjednodusil, nesouhlasim s delenim do trech skupin.
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 14:52 22. Apr 2010 |
|
|
Istvan wrote: (vse jiz osetreno v zakladnim systemu D&D, S tímto naprosto souhlasím.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 19:57 22. Apr 2010 |
|
|
si rejpnu do těch řečí o šermu, něco jako obouručák v nwn vůbec není, greatswordy postavy používají jako jedenapůlky a to co se jmenuje bastard není nic než jednoručka s trochu větším zraněním oproti longswordu
ztráta odstupu u jedenapůlky není tak tragická, protože čepel není zdaleka jediná část meče která se dá v boji využít a i ta lze u takového meče použít na velmi krátkou vzdálenost a blablabla... každopádně je to offtopic
ale furt mi nikdo nevymluvil, že tak strašné oslabení malých zbraní je zkrátka jen vyřazení dexterů ze hry, protože je, kukri master na devast a sílu bude mít své dmg ze síly a svůj devast ale dexter má houby
a tvrzení že si má navýšit dmg zákeřňákem je kravina na n-tou, co hraničáři? dexoví bojovníci na dualwield kteří zákeřný nemají? co dexový šermíř na rapír? ne... k čertu s originalitou, chceme server plný trpaslíků a jiných goril
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
rotona
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 20:03 22. Apr 2010 |
|
|
 ano ano souhlas správně sandoftime  já nemohu tím párátkem nic upižlat 
|
|
Top |
|
Lashek
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 20:09 22. Apr 2010 |
|
|
sandoftime wrote: a tvrzení že si má navýšit dmg zákeřňákem je kravina na n-tou, co hraničáři? dexoví bojovníci na dualwield kteří zákeřný nemají? co dexový šermíř na rapír? ne... k čertu s originalitou, chceme server plný trpaslíků a jiných goril Taktez souhlasim, ale to je boj s vetrnymi mlyny.. to by se takhle muselo predelavat vsechno, aby to bylo vyrovnane a je to zatracene tezka prace, dokonce rekl bych ze je to nemozne. Proste tolik class nejde vyrovnat  .. bohuzel
_________________ Rashed - Malý uličník.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 23:44 22. Apr 2010 |
|
|
Lashek wrote: sandoftime wrote: a tvrzení že si má navýšit dmg zákeřňákem je kravina na n-tou, co hraničáři? dexoví bojovníci na dualwield kteří zákeřný nemají? co dexový šermíř na rapír? ne... k čertu s originalitou, chceme server plný trpaslíků a jiných goril Taktez souhlasim, ale to je boj s vetrnymi mlyny.. to by se takhle muselo predelavat vsechno, aby to bylo vyrovnane a je to zatracene tezka prace, dokonce rekl bych ze je to nemozne. Proste tolik class nejde vyrovnat  .. bohuzel ono to vyrovnané bylo, spíš si dal někdo zatracenou práci, aby misky vah vychýlil
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Lashek
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 23:55 22. Apr 2010 |
|
|
sandoftime wrote: ono to vyrovnané bylo, spíš si dal někdo zatracenou práci, aby misky vah vychýlil Tak doporucuji do sekce prani a stiznoti otevrit topic at se ktomu vyjadri banda z rad tvurcu Thalie 
_________________ Rashed - Malý uličník.
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 05:33 23. Apr 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Lashek wrote: sandoftime wrote: ono to vyrovnané bylo, spíš si dal někdo zatracenou práci, aby misky vah vychýlil Tak doporucuji do sekce prani a stiznoti otevrit topic at se ktomu vyjadri banda z rad tvurcu Thalie  netřeba aby se vyjadřovali...pokud mezi tím blafem tady uvidí nějakou zajímavou myšlenku, tak ji zváží a kvůli tomu se nepotřebují zapojovat do flamu
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|