Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 08:05 26. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 218 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Next
Author Message
 Post subject: Re: Můj pohled na kraft
PostPosted: 00:15 22. Apr 2010 
Obyvatel
 Profile

Mno ještě k oč u obouruček. Dejme tomu dřevcoví ano, ale s obouručakem, velkou sekerou s tema asi moc odstup neudržíš.

PostPosted: 05:44 22. Apr 2010 
Šlechtic
 Profile

Jose wrote:
Mno ještě k oč u obouruček. Dejme tomu dřevcoví ano, ale s obouručakem, velkou sekerou s tema asi moc odstup neudržíš.

no, je vidět, že sis to nikdy nezkoušel ;) dostaneš dýku a pošlem tě proti týkovi, který to umí s obouruční sekerkou ;)

poznámka ke craftu: kdyby úpravy dělal hráč dextrové postavy, tak vím skoro jistě, že by si uvědomoval, co ty úpravy znamenají pro variabilitu postav na servru.

PostPosted: 08:31 22. Apr 2010 
Poutník
 Profile

Mně zarazilo že nové craftové věci jsou na poloviční lvly jako uplně stejné staré. Kdo to nepochopil kukne na příkladek: opasek dříve na 17 lvl dnes na 8 lvl Baf :roll: tak to skutečně je - pak se nedivte až tu , nebo že už , by tu běhali malý nabušený Ramba ? My co mame první postavy a nestálou partu si moc nepomůžeme . :?: :idea: :wink:

Joo a proč má překupník nad dílnama zamčenou tu bednu ?????????????????

PostPosted: 08:54 22. Apr 2010 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Na první ti neodpovím, ale na druhý jo. Nech to načíst. Otevři obchod a počkej. Ve výpisu se ti objeví, až budeš mít vše obnoveno a překupník otevře bednu.

PostPosted: 11:57 22. Apr 2010 
Měšťan
 Profile

to jose: jak si přišel na to že si s obouručákem a sekerou odstup neudržíš?
myslím, že zbytečné tady řešit jaké zbrani devast dát a jaké ne na základě realií. Usmrtit jednou ranou se dá opravdu čímkoliv ať je do vidlička nebo nebo obouručák.Vzlášt když největší zabiják mezi chladnými zbraněmi byl kord.
Jsem pro zachování devastu tak jak je, protože jednak ho není snadné získat a jednak to jedna opravdu silná schopnost valecnika oproti treba magovi kdyz to prevedu na CVC.
Tot muj nazor..

PostPosted: 14:07 22. Apr 2010 
Nováček
 Profile

Naprosto souhlas s Pilníkem... nechat devast, jak je.

Zajímalo by mě, ti, kdo tu tak odsuzují AC u obouručáku, kolikrát viděli šermovat někoho s obouručním mečem, kdo to opravdu uměl... pomíjím teď filmy.. sny.. apod..

PostPosted: 14:23 22. Apr 2010 
Rytíř
 Profile

Bulvic wrote:
Naprosto souhlas s Pilníkem... nechat devast, jak je.

Zajímalo by mě, ti, kdo tu tak odsuzují AC u obouručáku, kolikrát viděli šermovat někoho s obouručním mečem, kdo to opravdu uměl... pomíjím teď filmy.. sny.. apod..

Tohle je dost diskutabilní. Viděl jsem šermovat lidi jak s obouručákem, tak s kordem, šavlí, jednoručkou, krátkým mečem atp... udržet si odstup s obouručákem není tak snadné jak tu popisujete a pokud o něj přijdete, je zle. Tzn. že devast by měla mít jakákoliv zbraň. I hloupá vydlička.

PostPosted: 14:37 22. Apr 2010 
Měšťan
 Profile

Ja bych se rad vratil ke craftu ocarovani a deleni do trech skupin. Beru rozdeleni na dve skupiny jednoruc pouzivane zbrane a zbrane s drzenim dvema rukama. Ale stale zde nevidim dost dobre argumenty na dalsi deleni jednorucnich zbrani.
Neni pravidlo, ze clovek s malou zbrani bude pouzivat dve. Co kdyz chce malou zbran a stit, nebo jen malou zbran a v druhe ruce nic. Rovnou je pocitano s tim, ze kdyz jde o malou zbran budou se pouzivat dve. Zaprve to stoji hodne featu, nemate v ruce ten super stit a mate mensi utok, druha zbran ma i mensi bonus za silu (vse jiz osetreno v zakladnim systemu D&D, NWN).

Abych to zjednodusil, nesouhlasim s delenim do trech skupin.

PostPosted: 14:52 22. Apr 2010 
Rytíř
 Profile

Istvan wrote:
(vse jiz osetreno v zakladnim systemu D&D,

S tímto naprosto souhlasím.

PostPosted: 19:57 22. Apr 2010 
Urozený
 Profile

si rejpnu do těch řečí o šermu, něco jako obouručák v nwn vůbec není, greatswordy postavy používají jako jedenapůlky a to co se jmenuje bastard není nic než jednoručka s trochu větším zraněním oproti longswordu

ztráta odstupu u jedenapůlky není tak tragická, protože čepel není zdaleka jediná část meče která se dá v boji využít a i ta lze u takového meče použít na velmi krátkou vzdálenost a blablabla... každopádně je to offtopic

ale furt mi nikdo nevymluvil, že tak strašné oslabení malých zbraní je zkrátka jen vyřazení dexterů ze hry, protože je, kukri master na devast a sílu bude mít své dmg ze síly a svůj devast ale dexter má houby

a tvrzení že si má navýšit dmg zákeřňákem je kravina na n-tou, co hraničáři? dexoví bojovníci na dualwield kteří zákeřný nemají? co dexový šermíř na rapír? ne... k čertu s originalitou, chceme server plný trpaslíků a jiných goril

PostPosted: 20:03 22. Apr 2010 
Poutník
 Profile

:) ano ano souhlas správně sandoftime :wink: já nemohu tím párátkem nic upižlat :)

PostPosted: 20:09 22. Apr 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

sandoftime wrote:
a tvrzení že si má navýšit dmg zákeřňákem je kravina na n-tou, co hraničáři? dexoví bojovníci na dualwield kteří zákeřný nemají? co dexový šermíř na rapír? ne... k čertu s originalitou, chceme server plný trpaslíků a jiných goril

Taktez souhlasim, ale to je boj s vetrnymi mlyny.. to by se takhle muselo predelavat vsechno, aby to bylo vyrovnane a je to zatracene tezka prace, dokonce rekl bych ze je to nemozne. Proste tolik class nejde vyrovnat :) .. bohuzel

PostPosted: 23:44 22. Apr 2010 
Urozený
 Profile

Lashek wrote:
sandoftime wrote:

Taktez souhlasim, ale to je boj s vetrnymi mlyny.. to by se takhle muselo predelavat vsechno, aby to bylo vyrovnane a je to zatracene tezka prace, dokonce rekl bych ze je to nemozne. Proste tolik class nejde vyrovnat :) .. bohuzel

ono to vyrovnané bylo, spíš si dal někdo zatracenou práci, aby misky vah vychýlil

PostPosted: 23:55 22. Apr 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

sandoftime wrote:
ono to vyrovnané bylo, spíš si dal někdo zatracenou práci, aby misky vah vychýlil

Tak doporucuji do sekce prani a stiznoti otevrit topic at se ktomu vyjadri banda z rad tvurcu Thalie :)

PostPosted: 05:33 23. Apr 2010 
Šlechtic
 Profile

Lashek wrote:
sandoftime wrote:

Tak doporucuji do sekce prani a stiznoti otevrit topic at se ktomu vyjadri banda z rad tvurcu Thalie :)

netřeba aby se vyjadřovali...pokud mezi tím blafem tady uvidí nějakou zajímavou myšlenku, tak ji zváží a kvůli tomu se nepotřebují zapojovat do flamu

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 218 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]