Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 01:29 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 125 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Author Message
 Post subject: Re: Výměna Itemů
PostPosted: 20:31 03. May 2010 
Poutník
 Profile

S klidnou hlavou , mohu říci že jste mne až tak dobře nepochopili, myslím DM . Ano nejsem výměnou vůbec nadšená ale nejvíce mi vadí , že jsem čtyři měsíce vyvažovala a skladala itemi tak aby mi posilovali moudrost a obratnost a i trošku odolnost a samozřejmě i zvyšovali obranné číslo.
Najednou jsem musela během 5 nebo 10 minut rozhodnout co si místo těch drahych itemů vzít a to jsem ale vůbec netušila že zrušíte moudrost na kapuce a doufala jsem že si kapuci na moudrost +5 seženu a ted se dovídám že si neseženu nic hmmm tak to je opravdu úžasné.
Podle reakcí hráčů je tato výměna další ze serie likvidačních kroků vůči dextrovím postavám.
Jsem ráda že mne Rejty hezky uklidňoval že k posílení potvor nedošlo hmm a co tento příspěvek od Černbeho vlka v tomto topicu? -"co mi ještě nesedí je důvod, proč pro plechovky jsou přidané dovednosti k předmětům a dexterům ne...příklad helma má + X AC + Y výcvik...atd....když už má všechno srážení tak proč zvýhodňovat silové buildy, které stejně mají díky síly vyšší výcvik..tohle prostě nechápu a dost mi to vadí...
Samozřejmě že mne o tom srážení informovalo několik hráčů ( a já jsem jim za to velmi vděčná)
protože s mou odolností a silou by byl můj další výlet do prahvozdu poslední . O prahvozdu si nyní mohu nechat jen zdát.
Takže , žádné babské klevety ale důkaz přímo zde.

Reply with quote  

PostPosted: 20:36 03. May 2010 
Šlechtic
 Profile

rotona wrote:
S klidnou hlavou , mohu říci že jste mne až tak dobře nepochopili, myslím DM . Ano nejsem výměnou vůbec nadšená ale nejvíce mi vadí , že jsem čtyři měsíce vyvažovala a skladala itemi tak aby mi posilovali moudrost a obratnost a i trošku odolnost a samozřejmě i zvyšovali obranné číslo.
Najednou jsem musela během 5 nebo 10 minut rozhodnout co si místo těch drahych itemů vzít a to jsem ale vůbec netušila že zrušíte moudrost na kapuce a doufala jsem že si kapuci na moudrost +5 seženu a ted se dovídám že si neseženu nic hmmm tak to je opravdu úžasné.
Podle reakcí hráčů je tato výměna další ze serie likvidačních kroků vůči dextrovím postavám.
Jsem ráda že mne Rejty hezky uklidňoval že k posílení potvor nedošlo hmm a co tento příspěvek od Černbeho vlka v tomto topicu? -"co mi ještě nesedí je důvod, proč pro plechovky jsou přidané dovednosti k předmětům a dexterům ne...příklad helma má + X AC + Y výcvik...atd....když už má všechno srážení tak proč zvýhodňovat silové buildy, které stejně mají díky síly vyšší výcvik..tohle prostě nechápu a dost mi to vadí...
Samozřejmě že mne o tom srážení informovalo několik hráčů ( a já jsem jim za to velmi vděčná)
protože s mou odolností a silou by byl můj další výlet do prahvozdu poslední . O prahvozdu si nyní mohu nechat jen zdát.

no, je pravda, že v partě do prahvozdu můžeš...jen se nesmíš nechat srazit, protože když ti pak dá srážení znovu (jak se budeš zvedat) a padne critical jsi mrtvá a parta ti těžko pomůže...to já s Nul bral i epický výcvik +10, maxuji to a stejně nemám moc šancí (jasně, můžu si dát výbavu na výcvik, ale to mě pak zadupou do země přes nízké AC, vyber si že :D )..ale jak jsem řekl, jde to už mimo mě, s Nul aktivněji hrát už nebudu ;)

Reply with quote  

PostPosted: 20:42 03. May 2010 
Šlechtic
 ICQ  Profile

rotona wrote:

Rotono, pokud jsi kolem toho lvlu, jaký jsi tu zveřejňovala, kontaktuj jisté trpoše ve hře, rádi se tě ujmou na procházku v Prahvozdu a nejen tam
Další klerici/mágové/bardi/...vítání do party na výpravy (ne elfové a tieflingové) :)
Udělejte si tu seznamku a začněte spolupracovat

Reply with quote  

PostPosted: 15:17 04. May 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
rotona wrote:
co mi ještě nesedí je důvod, proč pro plechovky jsou přidané dovednosti k předmětům a dexterům ne...příklad helma má + X AC + Y výcvik...atd....když už má všechno srážení tak proč zvýhodňovat silové buildy, které stejně mají díky síly vyšší výcvik..tohle prostě nechápu a dost mi to vadí...

Proto v nove krejcovine bude vice skillu, a moznosti kombinaci... treba spustredeni, vsimavost, naslouchani. leceni, USMD..

aby si lide rposte vybrali, co jim na kapuci vyhovuje a to i ve vhodne kombinaci .

Ale to bych prozrazoval uz moc.

Reply with quote  

PostPosted: 16:41 04. May 2010 
Šlechtic
 Profile

nomis_b wrote:
rotona wrote:
co mi ještě nesedí je důvod, proč pro plechovky jsou přidané dovednosti k předmětům a dexterům ne...příklad helma má + X AC + Y výcvik...atd....když už má všechno srážení tak proč zvýhodňovat silové buildy, které stejně mají díky síly vyšší výcvik..tohle prostě nechápu a dost mi to vadí...

Proto v nove krejcovine bude vice skillu, a moznosti kombinaci... treba spustredeni, vsimavost, naslouchani. leceni, USMD..

aby si lide rposte vybrali, co jim na kapuci vyhovuje a to i ve vhodne kombinaci .

Ale to bych prozrazoval uz moc.

ty jen chceš, ať se nemůžeme dočkat co? :D

Reply with quote  

PostPosted: 17:41 04. May 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
no ja sem sema tesim, az to budu mit hotovy, ze :D protoze tim padem budu pak mit min prace :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 20:52 04. May 2010 
Velmistr
 Profile

Pro světový mír Azhael zapálil svou kapuci +5 moudrost a koupil si hrnec na hlavu... Tak se má chovat zákonné zlo :D

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC

Reply with quote  

PostPosted: 22:15 04. May 2010 
Poutník
 Profile

Dnes po dvou dnech po výměně mých itemů u Rejtyho, jsem se přihlásila do hry . Šla jsem se podívat k dobrodruhovi po obchodech , bylo to něco před 20 hodinou. Hra mi začala lagovat a pak spadla . No nedá se nic dělat povidam si , spadlo to. Za hodinu jsem se nalogla opět a dívám se u Dobrodruha mají stale ty samé itemy, takže jsem usoudila že to nespadlo celé ale jen mně ale mně to prostě nepadá a to nikdy s vyjimkou - když mi někdo vleze do invu. Podivala jsem se tedy do inventaře a tam se mi zdalo že vidim nějak prázdno !
Mám v invu celkem binec ale důležite věci si pamatuji a tak mne ihned trklo že mi chybí prsten co umí 3x denně neviditelnost a ten mi Rejty pred dvěma dny nesebral.
Takže - pokud není povoleno okrádání ve městě , tak mi ten prsten asi zbalilo DM - jinak si to neumím vysvětlit. Ten moment jsem se cítila hodně ponížená a bezmocná vůči takové zlovůli.
Samozřejmně tato věc nejde dokázat. Přemýšlím co s tím dělat ,ale nevím co poraďte mi.

Reply with quote  

PostPosted: 22:39 04. May 2010 
Bůh
 Profile

rotona wrote:
Dnes po dvou dnech po výměně mých itemů u Rejtyho, jsem se přihlásila do hry . Šla jsem se podívat k dobrodruhovi po obchodech , bylo to něco před 20 hodinou. Hra mi začala lagovat a pak spadla . No nedá se nic dělat povidam si , spadlo to. Za hodinu jsem se nalogla opět a dívám se u Dobrodruha mají stale ty samé itemy, takže jsem usoudila že to nespadlo celé ale jen mně ale mně to prostě nepadá a to nikdy s vyjimkou - když mi někdo vleze do invu. Podivala jsem se tedy do inventaře a tam se mi zdalo že vidim nějak prázdno !
Mám v invu celkem binec ale důležite věci si pamatuji a tak mne ihned trklo že mi chybí prsten co umí 3x denně neviditelnost a ten mi Rejty pred dvěma dny nesebral.
Takže - pokud není povoleno okrádání ve městě , tak mi ten prsten asi zbalilo DM - jinak si to neumím vysvětlit. Ten moment jsem se cítila hodně ponížená a bezmocná vůči takové zlovůli.
Samozřejmně tato věc nejde dokázat. Přemýšlím co s tím dělat ,ale nevím co poraďte mi.

jelikoz mi byl zabaven háv očí (jednou denně Tsko) pri vymene itemu, tak si myslim ze ti to vzali asi Dm.

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

PostPosted: 23:24 04. May 2010 
Šlechtic
 Profile

rotona wrote:

me prsten neviditelnosti zabavili rovnou pri vymene veci, tak je mozny ze provadej i namatkovy kontroly a sbiraj i predmety kterych Rejty pri "uklidu invu" nevsiml... Proste si budes muset pockat na novej, kterej bude na naboje :wink:

a par dalsich...

Reply with quote  

PostPosted: 04:22 05. May 2010 
Poutník
 Profile

NO dobře tak ten prsten zabavili , ale PROČ mne neoslovili ?
PROČ mi za něj nedali penize ? Prostě mi ho sebrali a shodili hru , jak bezvýznamné plevě , jak
bohové kteří vše mohou a nemusí být ani slušní ! Toto mi vadí. Vám ne?

Reply with quote  

PostPosted: 04:43 05. May 2010 
Poutník
 Profile

"* Je ve vašem zájmu, abyste si nechali zkontrolovat i věci uložené v trezorech. Pokud si někdo myslí, že věci takto schované uniknou, tak se mýlí. Dříve či později se na to přijde. Pokud něco takového zjistíme, budou vám zabaveny všechny vaše věci a peníze!!!
* Takové věci si pak vemte do inventáře a nahlašte se DM!
"
Jistý si není totiž nikdo ničím alespon tak jak to ja tady pozoruji. Protože třeba ten prsten byl na náboje ano 3x použiješ a musíš meditovat , nikdy by mne ani ve snu nenapadlo že je špatný .
Zabavit všechny věci a peníze? A za co ? Za to že nikdo přesně neví co má odevzdat? Ja jsem ten prsten měla stale u sebe a v žadnem trezoru a dle vyjadření Luele a ostatních DM jsem pochopila že se v tom nevyznají přesně ani všechny DM - v tom co se má brát!
Mne by spíš zajimal termín do kdy se takto budou moci DMka nám obyčejným hráčům dívat do invu a luxovat mu ho bez jedineho slůvka a náhrady ! Už znám vlastně odpověď - kdykoli platíí pravidlo 1 - DM může cokoli ! Bohužel jsem měla pravdu částečný Wipe by bylo jediné čisté , správné
a jednoduché řešení. Teď se to bude táhnout týdny a měsíce a možná mi ještě něco o letních prázdninách seberou aby to neměla tak jednoduché holka jedna hubatá!

Reply with quote  

PostPosted: 06:16 05. May 2010 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Rejty wrote:
Obecně se jedná o následující:

* Prsteny s bonusy v součtu vyšším jak +5.
* Amulety s bonusy v součtu vyšším jak +6.
* Boty, opasky, helmy, rukavice, chrániče, pláště se součtem bonusů vyšším jak +5.
* Zbraně budou měněny kompletně, kromě poskládaných artefaktů. Vymění se za zbraně s vylepšením a elementy. V obchodech jsem připravil jen oheň, nebylo možné připravit všechny varianty, tak to prosím tak berte a nové zbraně si pořiďte v craftu nebo se domluvte s DM na výměně typu elementu.
* Střelné zbraně s bonusem do AC (je třeba odstranit AC, změna bude v předělávce craftu).
* Mnišské rukavice budou měněny kompletně.
* Šaty s bonusy vyššími jak +5.
* Několik předmětů od Dobrodruha (typu Praetorův štít – ten s odolností na všechny elementy).
* Za předměty s použitím / den vám bude dána peněžní náhrada (předělávka by byla šílená práce pro DM, takže si je kupte znovu, v obchodech jsou už nové).

Další předměty jsou na uvážení DM. Není možné zde podchytit všechny možnosti. Někdy se může stát, že vám bude vyměnět i předmět s menším součtem bonusů jak +5, je to proto, že nová palety má uspořádané bonusy, které mohou být jen na některách předmětech a na jiných je nenajdete. Proto nebudeme diskutovat, proč se vyměnil například pásek +2 síla a +2 charisma za něco jiného.

V části "Obecně se jedná o následující" už každý pozná, zda-li jeho super über item sem patří, ne?

http://youtube.com/user/ThalieDrow

Reply with quote  

PostPosted: 07:35 05. May 2010 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Zaímalo by mne jak je to s Artefakty. Před nějakou dobou jsem našel jílec nějaké katany, který jsem při výměně předmětu měl v bance. Taky odevzdat nebo co s tím?

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

Val'Doren - Ochránce lesa V exilu

Reply with quote  

PostPosted: 07:45 05. May 2010 
Šlechtic
 Profile

Grunt wrote:
Zaímalo by mne jak je to s Artefakty. Před nějakou dobou jsem našel jílec nějaké katany, který jsem při výměně předmětu měl v bance. Taky odevzdat nebo co s tím?

artefakty jsou artefakty...ty se neodevzdávají...konečně budou některé z nich silné...v porovnání s výbavou ;)

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 125 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]