Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 03:50 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 190 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Next
Author Message
 Post subject: Re: GS
PostPosted: 13:06 07. Jun 2010 
Mistr
 ICQ  Profile

Hele nemam rád flame a rozpory, ale Sande...když čtu některé tvé příspěvky, tak mi připadá jako když vemeš nějakou myšlenku, přežvejkáš jí, pak jí zkonzumuješ špatným otvorem a tím správným ji na nás vychrlíš. Buď do někoho rejpeš, nebo zabředneš do uplnejch nesmyslů.

Reply with quote  

PostPosted: 13:15 07. Jun 2010 
Urozený
 Profile

nesmyslů? a v čempak? v tom, že kvůli utočišti vracet Ts a odepsat sdčka? nebo v tom, že z GS nebo z utočiště obecně nemá jít ovlivňovat okolí a stejně to jde? nebo v tom že do někoho v GS můžeš solit plošnaky a tim ho sejmout, i když to taky nemá fungovat tímhle způsobem? co z toho je nesmysl? konkrétně

Reply with quote  

PostPosted: 14:03 07. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

Hele, nečetl jsem to celé, to říkám rovnou, protože na některé příspěvky vážně nemám. :roll:

Můj návrh jak vyřešit GS je jednoduchý. 1kolo/lvl. A to proč? Protože tohle kouzlo primárně slouží k tomu, aby mág, klerik a bůhví kdo to ještě má utekli z prohraného boje. Nemá to sloužit jako vylepšená inviska. To si uvědomte.

Reply with quote  

PostPosted: 14:06 07. Jun 2010 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Docela mě (opovažte se někdo říci, že tam má být mně!!) udivuje, jak je to každý všeznalý a ví, k čemu dané kouzlo má a nemá sloužit.

http://youtube.com/user/ThalieDrow

Reply with quote  

PostPosted: 14:08 07. Jun 2010 
Měšťan
 Profile

Kde berete tu jistotu, že to kouzlo má primárně k něčemu sloužit ? To nemůže být třeba na sledování ? Na průzkum uzemí ? Musí bejt jenom na útěk ? Za mě nechat, stačí jak je zbugovaný.

Reply with quote  

PostPosted: 14:12 07. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

efu_redo wrote:
Hele, nečetl jsem to celé, to říkám rovnou, protože na některé příspěvky vážně nemám. :roll:

Můj návrh jak vyřešit GS je jednoduchý. 1kolo/lvl. A to proč? Protože tohle kouzlo primárně slouží k tomu, aby mág, klerik a bůhví kdo to ještě má utekli z prohraného boje. Nemá to sloužit jako vylepšená inviska. To si uvědomte.

Bohové, pro ty méně inteligentní, já tím neříkám jak to má být a jak to bude. Já vyjadřuju svůj názor a své zkušenosti, který beru z mnohaleté praxe na jiných serverech. Je to takhle lépe stravitelné? :roll:

Nezapomeňte na to, že se taky devastátorům změnil jejich svět, aby byla hra s nimi více zábavná a hratelná. Stejně tak by tomu mělo být i u GS. Tak jak je to teď je to sakra pšesílené. Stejně tak si myslím, že by ze svitků něměl jít seslat 7+ kruh. A to je umím také číst. A proč? Kvůli hratelnosti. Přestaňte tu hrabat každý pro sebe a zkuste od něčeho opustit. :roll:

Edit: Ještě dodám. Mám z některých lidí čím dál tím větší pocit, že něco chtějí ale aby sami něco dali, to ne. Věčná škoda.

Reply with quote  

PostPosted: 14:17 07. Jun 2010 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

Tak k čemu má tedy GS sloužit? :lol:

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

Reply with quote  

PostPosted: 14:19 07. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

KaTo wrote:
Tak k čemu má tedy GS sloužit? :lol:

Trefná otázka.....

Reply with quote  

PostPosted: 14:21 07. Jun 2010 
Šlechtic
 Profile

k tomu k cemu doted akorat se zkrati trvani, takze k utoku i k obrane, to zustane, jen odpadne sledovani vicemene

Reply with quote  

PostPosted: 14:22 07. Jun 2010 
Měšťan
 Profile

Ať si to každý použije jak mu to vyhovuje ne ? Tady přece nejde o to k čemu to slouží, ale jakej je efekt. Ty srovnáváš devast a GS ? To sou dvě dost rozdílný věci. Jak můžeš říct, že je to přesílený ? Ještě s tím bugem co se může vyskytnout. Tohle není o hrabání pro sebe, ale spíš, že si tady někdo myslí, že omezováním se docílí vyváženost, která stejně nikdy nebude.

Reply with quote  

PostPosted: 14:25 07. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

No, tak něco co se píše i na Wiki. Dal jsem to do googlu překladače. Sám to přepisovat nebudu.

* Přidáno datadisků.
* Toto kouzlo je někdy nazýván "etherealness", zejména v dokumentaci pro některé verze této hry.
* Některé nepřímo nepřátelských kouzel, jako je černá čepel katastrof a jiných přivolají kouzel, nedělají etherealness zmizí.
* Přetrvávající nepřátelské kouzlo, které ovlivňuje nepřítele po větší svatyně je cast zruší etherealness, i když byla nepřátelská kouzla před větší svatyně.
* Někteří hráči se pokusí posmívat se znak, který je pod vlivem tohoto kouzla, s cílem spuštění automatického útok na ně, čímž porušují etherealness.
* Toto kouzlo je poněkud nevyvážený pokud je použit v multiplayeru, protože umožňuje kolečko jet téměř kamkoliv, aniž by byl ohrožen monstra.
* Bylo zdokumentováno, že od verze 1,68, chyba existuje tam, kde kombinuje lepší neviditelnosti s větší svatyně umožňuje tvorové ignorovat etherealness větší svatyně. [Editovat] Není známo, zda je to způsobeno lepší neviditelnost kouzlo, jeho neviditelnost účinek, nebo její zatajení účinek. Relogging do multiplayer server bude někdy opravit tuto chybu (ale může mít i jiné, možná škodí, účinky).
* Tyto ovlivněna větší svatyně, nemůže být zaměřena přímo, ale jsou ovlivněny tím, co se oblastí účinku. I Izák je větší rakety bouře, bude manticore hroty, a krupobití šípů platí normálně, i když tyto oblasti účinků jednotlivých cílových stvoření s jejich střelami.

A srovnávat to s devastem můžu lehko. Jde o to, že to kouzlo je vážně přesílené, tak jak je nastavené teď.

Ke špiclování vždy sloužil Hide a invis. GS fakt není na sledování. Stačí být trochu soudný. Když rovnprávnost, tak pro všechny. :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 14:27 07. Jun 2010 
Měšťan
 Profile

Čet si to celý ? Třeba ty bugy k tomu co sou ?

PS : invis je dost lehce prohlédnutelnej, takže ten moc na sledování není.

Reply with quote  

PostPosted: 14:28 07. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

Arsen wrote:

Četl jsem to celé. A GS jsem sám využíval. Všude se na to kouzlo pohlíží jako na únikové pro mága.

Edit: reakce na tvůj edit.... Ano, invis je prohlédnutelný jako hide. A tak to má být.

Reply with quote  

PostPosted: 14:30 07. Jun 2010 
Urozený
 Profile

GS by melo slouzit magum a klerikum k priprave na boj v pripade, ze jsou prekvapeni a ziskat si tim cas na srovnani sil. souhlasim s tim ze sesilani utocnych kouzel z GS je vicemene nefer vec, ale zruseni GS je vec jeste nesmyslnejsi. Jsem maximalne pro upravy typu:
1. Z GS zakaz kouzleni utocnych kouzel
2. Zruseni GS na svitcich a lektvarech
Za chvili muzete takhle rusit i prst smrti, banshee, imploze,... "protoze je preci nefer aby mne nejake kouzlo ihned zabilo."
Mne treba prijde hrozne "nespravedlive" aby moji klericku nekdo odpojil od vsech kouzel pomoci jednoho seslani :D
Vlastne proc nezrusit kouzla kompletne :D , nebo zavest jen bojovnika a vsechny ostatni povolani zrusit?
Tem co tady prosazuji ruseni GS: Zkuste o tom treba chvili premyslet, nez se odhodlate k takovym unahlenym zaverum.

Rodwen - divoká elfka, druidka

Reply with quote  

PostPosted: 14:32 07. Jun 2010 
Měšťan
 Profile

efu_redo wrote:
Arsen wrote:

Četl jsem to celé. A GS jsem sám využíval. Všude se na to kouzlo pohlíží jako na únikové pro mága.

Edit: reakce na tvůj edit.... Ano, invis je prohlédnutelný jako hide. A tak to má být.

Tak když je to únikové kouzlo pro mága, jaký je rozdíl mezi trváním kolo/lvl , turn/lvl ?

Invis není prohlédnutelný jako hide, při úpravě TS tady hideřa vidět nemusíš, ale invis vidíš už jen když je ten danej blízko tebe případně jakkýkoliv prohlédni invis, TS.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 190 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]