|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers Posted: 12:12 14. Dec 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jási teda myslim, že se ten popis neudrží. Ale nebyl by takovej problém to dodělat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers Posted: 12:28 14. Dec 2010 |
|
|
kucik wrote: Jási teda myslim, že se ten popis neudrží. Ale nebyl by takovej problém to dodělat. Jako že to restart maže? No uvidím dneska 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Ajax the Great
|
Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers Posted: 10:18 17. Dec 2010 |
|
|
-RoF- wrote: Tashara wrote: ........
navic muj nazor na skovavani kridel, popisovani veci ktere nejdou mechanicky ovlivnit je takovy, ze se ridim tim, co vidim ve hre... Nikdy jsem nepobral, proc nekteri pisou jede na cernem koni s cervenou hrivou a cervenym ocasem kdyz ma kone celeho cerneho, a neni sance napsat ke koni poznamku ze je takovy a makovy a nikdy nemuzes chtit zby nekdo pristoupil na tvoji hru, ze mas neco ukrytyho, kdyz to mechanika zobrazuje... Mas postavu s vyhodama? ok uzij i tech nevyhod, jako jsou kridla, ocas a podobne, proste to tak je. Podivej se, jak tyhle veci vypadaji a jeste mi rekni, ze si je skroutis na prsa... Ptak ma kridla misto hornich koncetin, ale k sakru jak skovas kridla pod plast aby to nebylo videt, kdyz ti trci az nad hlavu, mas na nich dvanact kloubu ci jak? Kdyby se vsichni ridili mechanikou hry a co je videt je proste videt (obcasne hrani kdy s tim vsechny zucastnene strany souhlasi je neco jineho) mi prijde jen jako vymysleni nesmyslu, pro ziskani nejake vyhody. Hakavarna taky nezamaskujes, tak proc by nekdo mel mit vyhody?
....... Fíha. Dobrá narážka no Já zase tvrdím, že není dobré hledět jen na to co mechanika zobrazuje. Například můžu hrát elfku, která bude mít plochou hrud, ale mechanika jí zobrazuje prsa velikosti snad dvojek. Takže ty budeš pořád brát, že je to prsatá elfka, ikdyž v popisu je že je plochá jak deska?  . S tím koněm je to narážka na mě, to vím, ale netušil sem že by to snad někomu vadilo. Ono RP je většinou o popisu a ne jen to co zobrazuje mechanika. Jinak k těm křídlům, smiř se s tím že prostě skrýt nejdou. Aj když je překryješ pláštěm, tak by to inteligentním postavám došlo co pod ním máš..... jistě k tobě přijdou a neřeknou... "babičko vy ale máte velkou nůši nechcete pomoct?". Některé pláště jsou už ze základu udělány tak, aby skryly křídla, takže se tu moc neohánějte mechanikou hry.
_________________ Artorius Meynolds
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers Posted: 10:30 17. Dec 2010 |
|
|
Ajax the Great wrote: Některé pláště jsou už ze základu udělány tak, aby skryly křídla, takže se tu moc neohánějte mechanikou hry.
To na Thalii neplatí. Žádný plášť tu křídla neskrývá.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers Posted: 12:02 17. Dec 2010 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
Ajax the Great wrote: Některé pláště jsou už ze základu udělány tak, aby skryly křídla, takže se tu moc neohánějte mechanikou hry. Si zkuste vzít na záda krosnu a přehodit jí prosteradlem a uvidíte jak je to "nenápadné" Edit: jop blbost co sem psal...zamyslel jsem se a Kato ma pravdu...ale stejne bys ty křídla pod plášt nenarval...přece jen musis na trikrat složit což ti zabere nejaké místo..takže na zádech budeš mít krosni tak jako tak :p /edit : i kdyby ty plaste na Thalce byly, tak vam je brzo vsichni ukradnou a udelaj si z nich batohy 
Last edited by Práček on 14:13 17. Dec 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers Posted: 13:57 17. Dec 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Ptáci, pěkně prosím, si křídla kolem těla neobtáčejí, anébrž je skládají. Jinak vřele doporučuji: 1) prohlédnout si ptačí kostru, včetně toho jak se "kosti" křídla pak skládají. 2) nagooglit si pár obrázků okřídlených draků. V čechách kdysi vyšla (hezká) knížka, kde byla i rozkreslená kostra draka, včetně vymyšlení napojení "třetích" párů končetin (nejsem vyučený biomechanik, nicméně jako laik jsem to přijal za své, i když mi v hlavě něco našeptává, že "ovládání" křídel u humanoidních postav musí mít co do činění s magií, protože cca 20-50 cm "vysokou" prsní kost na kterou by se upínali ekvivalentní svaly nikdo mít nechce (snad jedině Aria by ji ukryla mezi "kozama"  , případně použitá "masa" svalů musí mít výkon, který by jim záviděl i Arnold S.  ). 3) akceptovat, že křídla elfů/RDD/atd. (ake i ptáků, netopýrů) se "běžně" skládají ze tří částí = rameno-loket, loket-zápěstí, zápěstí-konce prstů (letek) Mno a dále už čistě "moje" teorie (nad kterou jsem přemýšlel a rozkresloval si vyrianty už poměrně dávno): 4) křídla aka třetí pár "vyrůstají" na trupu (vetikálně u stojící postavy) až pod pažemi, tj. co nejblíže k těžišti. 5) je třeba vycházet z toho, že jednotlivé části křídel mají +/- stejnou délku (i když z estetického hlediska je hezčí mít "dlouhý" prst a krátké "předloktí", což trochu odporuje "efektu" skladnosti, kdy je naopak lepší mít "nejkratší" část "pažní"). 6) třímetrová křídla, složíš na délku +/- metr a nemusejí vůbec nijak extra přečnívat ramena a letky končí někde na úrovni pánve/vrchní části stehen. Čtyřmetrová (tj. rozpětí osm metrů) na +/- metr třicet. Vycházeje z grafiky NWN, žádná z postav rozhodně nemá křídla delší. Nicméně chápu že někdo může "chtít" mít křídla 6-8 metrů (rozpětí 12-16m). Tady už bych problémy při skládání, natož skováváním pod plášť asi viděl  . 7) "moje" dvě (neumělé  ) kresbičky, kreslené podle této teorie, jsou uložené v tomhle => topicu <=. (přiznávám, že křídla jsou trochu odfláklá, nesnáším peří, zlatá dračí šupinatá křídla  )
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers Posted: 16:01 17. Dec 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
ty kresby jsou náhodou povedené stejně jako Hiwi 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers Posted: 16:08 17. Dec 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Ja uz jistou dobu jsem presvedcen, ze kridla skryt nejdou, ne tak aby to nikdo nepoznal. Ve hre neni zadny plast co by to umoznil. DM uz drive tenhle verdikt vynesli a stejne se me jeste pred par mesici nekteri hraci po tellu snazili vysvetlit me strasnem ooc hrani. Jeden z tech elfu byla "Hiwi" (muzu vam rict, ze tak rychlou smrst trech tellu jsem nevidel) Teda nasmal jsem se u toho a bral neznalost nekterych lidi s nadhledem, kdyz si to ten dotycny tak chce hrat.
ps. Nikdy jsem u sveho demonka nic neschovaval. Bral jsem rozhodnuti dm jako jasnou vec.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers Posted: 17:29 17. Dec 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Istvan wrote: Ja uz jistou dobu jsem presvedcen, ze kridla skryt nejdou, ne tak aby to nikdo nepoznal. Ve hre neni zadny plast co by to umoznil. DM uz drive tenhle verdikt vynesli a stejne se me jeste pred par mesici nekteri hraci po tellu snazili vysvetlit me strasnem ooc hrani. Jeden z tech elfu byla "Hiwi" (muzu vam rict, ze tak rychlou smrst trech tellu jsem nevidel) Teda nasmal jsem se u toho a bral neznalost nekterych lidi s nadhledem, kdyz si to ten dotycny tak chce hrat.
ps. Nikdy jsem u sveho demonka nic neschovaval. Bral jsem rozhodnuti dm jako jasnou vec. Vzhledem k tomu že si nevybavuju tvojí konkrétní postavičku, která by s Hiwi hrála a znala ji (předpokládám, že jsi byl spíš jeden z těch "náhodných kolemjdoucích", kteří přes půl lokace naprosto přesně viděli i přesný počet pírek na tom kterém křídle a nejspíš to vtipně (IC) komentovali  ). Jinak co se pamatuju, Hiwi jsem hrál, že ji křídla rostou (tj. žádný styl nemám křídla, nemám křídla a najednou *PLOP*, naskočil 15 lvl a na zádech dvoumetrová křídla). Takže v jistém období máš pravdu, že křídla skovávala (s tím souhlasím) tak, že nebyla vidět. Bylo to v době, kdy je systémově neměla a hrál jsem (s lidmi co o to měli "zájem", což jsi asi nebyl ty Istvane  ), že jí rostou. Až když je "systémově" získala, tak je ještě nějakou dobu se "snažila" nosit skované po pláštěm (z IC důvodů, které bys znal, kdybys s ní tvá postava hrála). A každý kdo nebyl hned Pýthská věštkyně, a reakci na "systémová" křídla hrál spíš stylem - "Co to máš pod pláštěm, nejsou to náhodou...  ", místo (a sem tipuju tebe/tvoji postavu) "Ty voe, ty má křídla, to je hustý, to je vod vorla, co?  ". Mno a ke konci na ně byla hrdá a většinu času je nosila zcela nepokrytě (vyjma některých "akcí"). Takže - kdys Hiwi potkal (v prvním období, ve druhém nebo ve třetím), že jsem ti tvrdil že je "nemůžeš vidět" (neplést si s pojmy - nemůžeš je vidět přes půl lokačky)? Takže bych si vyprosil (nepřímé) nařčení, že jsem někomu nutil, že Hiwi se snažila mít křídla "neviditelná" navzdory rozhodnutí Týmu. 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers Posted: 18:27 17. Dec 2010 |
|
|
Zdravím Nepřesunem to do spamu? Vážně nechápu proč tohle řešíme v topicu s názvem "stížnost na DM adepta de Aers". Děkuji
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Stížnost na DM adepta de Aers Posted: 18:47 17. Dec 2010 |
|
|
A teď už vám ani nezbyde, než to řešit ve spamu 
|
|
Top |
|