|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pajule
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 20:02 14. Jan 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 21:25 14. Jan 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Však on si línej duergar ještě zastěžuje proč nevytáh línej zadek na povrch a šel lovit drowi.. zavzpomíná až bude ležet na skřipci s partičkou rozvášnených drowů okolo 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 21:37 14. Jan 2008 |
|
|
Krata wrote: Však on si línej duergar ještě zastěžuje proč nevytáh línej zadek na povrch a šel lovit drowi.. zavzpomíná až bude ležet na skřipci s partičkou rozvášnených drowů okolo   Mě živého drowové NIKDY nedostanou 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 21:44 14. Jan 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
maku wrote: Dos ph'naut natha Ilythiiri?*odplivne si* Usstan orn elgg dos, fa'la zatoast! *hrozivý smích a začně kouzlit smrtící kouzlo* Mam takovej dojem, ze se taky stehuju k duergarum. Jen slysim te jejich hatlamatiky a plasi se mi sekyra!
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 21:52 14. Jan 2008 |
|
|
Pivo: taky že tě nebudou zabíjet, to by pak nebyla sranda což? 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
xyz
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 22:12 14. Jan 2008 |
|
|
Pivo wrote: :D Mě živého drowové NIKDY nedostanou  My tě nedáme. 
_________________ Razak - R.I.P. Rognar - R.I.P.
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 22:44 14. Jan 2008 |
|
|
Krata wrote: Pivo: taky že tě nebudou zabíjet, to by pak nebyla sranda což?  Se zabiju klidne sám.  Na mě žádnej drow nesáhne 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
liuk
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 23:41 14. Jan 2008 |
|
 |
WB Thalie |
|
|
Já nevím co tu pořád řešíte. Kdyby jste četli pořádně realie, tak víte, že se o to drow ani nebude pokoušet.
V současné situaci je příměří výhodné. Duergaři poskytují a prodávají své kovové výrobky a nalovené otroky. Drowové jim poskytují přístup k některým vzácným dolům. Celkově dole obchod roste.
A že by nějaký drow byl tak pošetilý a napadl duergara? Když by mu na to přišly, tak by se už někdo výše postaveý zasadil, aby ten nebožák skončil jako odstrašující případ. Nikdo nemá právo jen tak kazit politiku Říše.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 07:07 15. Jan 2008 |
|
|
Dyk je to jenom sranda.. to je takové to napětí před wipe 
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 09:54 15. Jan 2008 |
|
|
Krata wrote: Dyk je to jenom sranda.. to je takové to napětí před wipe  Přesně tak.Musí to být trošku vyhecovaný 
|
|
Top |
|
Theo
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 10:05 15. Jan 2008 |
|
|
Liuk, Foter a dalsi : Je to len sranda aj ta zmena realii  Je jasne ze pozemstanov tu bude ovela viac a budu nas chciet utlacit aj v nasom podtemnu ! Takze nutena spolupraca asi bude 
_________________ Ora et Labora
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 20:16 15. Jan 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
jeej ja zase radeji nebudu v noci pekne v nejake vesnici jak to tak vidim.. 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 20:40 15. Jan 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Pajule wrote: jeej ja zase radeji nebudu v noci pekne v nejake vesnici jak to tak vidim..  malinky deti vnoci stejne spinkaj  takze kus, je po vecernicku
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 21:51 15. Jan 2008 |
|
|
 Koukam ze to tu bude zajimavy:)))....
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 22:06 15. Jan 2008 |
|
|
Vsak se zase vratis,ne?  Porad mame nevyresenej ten problem kdo u koho bude mejt tu podlahu 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|