|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Theogil I
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 14:21 21. Feb 2008 |
|
|
OneHeart wrote: Theogil I wrote: ... Batohy, vaky ,brašny a jánevimcoještě určitě jo, ty věci se hodí. Jen se mi nelíbí to snížení váhy. Samozřejmě je to příjemnější ,mít natěžený věci v invu, ale jaký smysl pak mají nákladní zvířata? Ty už tu jsou a jsou funkční pěkně ,takže batohy se snížením váhy vůec nevidím jako tak naprosto nezbytnou věc, bez kreré hra se stane otravnou a nehratelnou. Tahat můžete pořád obrovský náklad, ale na mule. A z hlediska hry je to hezčí a uvěřitelnější... No a já právě myslel to omezení na jeden standartní batoh (vak, truhlu atd.) a něco málo příručních zavazadel, je jasné, že pokud by byli volně k dispozici a někdo jich tahal milión z důvodu aby si zvětšil úložný prostor v invu, nekoukal bych na něj skrz prsty, každý jsme nějaký a na tuhle věc koukáme jinak. To že postupem času může být kouzelný vychází tak nějak z mých představ, že by to tak mohlo být a hodí se to do fantazi světa a je to jakési ulehčení, zpestření ... atd.atd. to bych se zase opakoval. Edit.: HIHI Krata je rychlík.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 14:35 21. Feb 2008 |
|
|
No sakra ale  já tu vůůbec neflejmuju proti nemagickejm batohům a jiných zavazadlech 
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 14:42 21. Feb 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
ja sem teda silnej ork ikdys ne tas tak tupej a ten batoch bych si koupil, klidne i dva ( stejne bych nato v zivote nemel penize) a znevyhodnenej bych se necitil kdyby nejaka prskavka mela tak dva a unesla to co ja, protoze pri soucasnych cenach budu vedet ze si na to tvrde vydelala a zaslouzil. jestli resite ze dva batohy nejdou nosit tak ja myslim ze pokud nic nevazi tak ho proste povesim na prvni batoch a nijak me to neomezi, nebo je dam oba dva do vetsiho batohu ps. dejte do podtemna nejaaky trsy hub co pudou jist a prodavat at muzou taky harvestit a uvidime jeslti pak budou takhle neustale utocit.  , zdali pak harvesteni nebude nakazlivy 
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 14:44 21. Feb 2008 |
|
|
huhulak wrote: ja sem teda silnej ork ikdys ne tas tak tupej a ten batoch bych si koupil, klidne i dva ( stejne bych nato v zivote nemel penize) a znevyhodnenej bych se necitil kdyby nejaka prskavka mela tak dva a unesla to co ja, protoze pri soucasnych cenach budu vedet ze si na to tvrde vydelala a zaslouzil. jestli resite ze dva batohy nejdou nosit tak ja myslim ze pokud nic nevazi tak ho proste povesim na prvni batoch a nijak me to neomezi, nebo je dam oba dva do vetsiho batohu ps. dejte do podtemna nejaaky trsy hub co pudou jist a prodavat at muzou taky harvestit a uvidime jeslti pak budou takhle neustale utocit.  , zdali pak harvesteni nebude nakazlivy  proti tomu jsem dostatečně imunní..neboj 
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 14:48 21. Feb 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
no jeden nekdy neodola kdys ma moznost votrhat kerik a pak si za to koupit par lecicich letvaru
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 14:56 21. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ale ony tam houby jsou, rostou tam i nejake suroviny pro craft (to je ale blbej vyraz) ale prece se drow nesnizi k nejakemu bylinkareni. To by radsi chcipnul hlady. *znechucene nakrci oboci*
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 15:02 21. Feb 2008 |
|
|
Jsem pro to aby se mohl nosit jeden magicky batoh a zaroven by se mohli prodavat v ruznych hodnotach.Predstava noseni vice batohu mi prijde ponekud divna.stejne tak scitani jejich nosnosti. Jsou to dva stejne magicke predmety ,tak proc by meli fungovat oba a bonusy se scitat. kdyz si postava veme dva prsteny +1 ktere ji davaji stejny bonus do AC tak taky pak nema celkove +2.
Co se tyce harvesteni surovin, kuzi, bobuli, rekl bych ze kazdy se zivi jak umi.Nekdo lovi a je za vodou. Nekomu se lov zvere hnusi tak sbira plody.to že otrha cely ker neznamena ze ho vyrval i s koreny. proste cely ker nebo oblast, kde rostlina roste, peclive otrhal, ze na nem nezbyla ani bobulka. Nekdo jiny zas nema rad ani to ani to tak tezi suroviny. Jednoduse clovek se zivit nejak musi, jelikoz zatim nejsou remesla a protože vydaje na život nejsou nijak male musi se co ohanet.
A rekl bych ze je pekne a RP, ze ne vsichni lovi zver i kdyz to nejvic sype.
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 15:17 21. Feb 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Ale ony tam houby jsou, rostou tam i nejake suroviny pro craft (to je ale blbej vyraz) ale prece se drow nesnizi k nejakemu bylinkareni. To by radsi chcipnul hlady. *znechucene nakrci oboci* tak to si hold vsechno musej vybojovat jeste se zastanu drujdu sberacu:P pokud drujd potrebuje nutne sehnat penize tak klidne muze ocesat celej les, protoze pak pod kerik hodi bobek a nejaky kouzlo ktery urychluje rust( treba entagle nebo neco podobnyho) a les je zase v rovnovaze
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 15:21 21. Feb 2008 |
|
|
huhulak wrote: Ale ony tam houby jsou, rostou tam i nejake suroviny pro craft (to je ale blbej vyraz) ale prece se drow nesnizi k nejakemu bylinkareni. To by radsi chcipnul hlady. *znechucene nakrci oboci* tak to si hold vsechno musej vybojovat jeste se zastanu drujdu sberacu:P pokud drujd potrebuje nutne sehnat penize tak klidne muze ocesat celej les, protoze pak pod kerik hodi bobek a nejaky kouzlo ktery urychluje rust( treba entagle nebo neco podobnyho) a les je zase v rovnovaze to je fakt..to se zastanu zase těch co obíhají dungy a creepí a lootují a vraždí...protože udržují svět v rovnováze..jinak by se mohly rozmnožit (potfory hnusácký) a zaútočit na svět..... 
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 15:29 21. Feb 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
to je fakt..to se zastanu zase těch co obíhají dungy a creepí a lootují a vraždí...protože udržují svět v rovnováze..jinak by se mohly rozmnožit (potfory hnusácký) a zaútočit na svět.....  todle nemuzes srovnavat protoze ti ty potvory zase neozivi a nezapricini se o jejich rust
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 15:35 21. Feb 2008 |
|
|
huhulak wrote: to je fakt..to se zastanu zase těch co obíhají dungy a creepí a lootují a vraždí...protože udržují svět v rovnováze..jinak by se mohly rozmnožit (potfory hnusácký) a zaútočit na svět.....  todle nemuzes srovnavat protoze ti ty potvory zase neozivi a nezapricini se o jejich rust to ti druidi taky nedělaj....nebo mi chceš říct že ano? že maj namemorovaný "rychlý růst" a pravidelně ho sesílají na keříky? nebo je to jen "papírové odůvodnění"? tyhle debaty nemají smysl....mám na to jiný názor a "násilně" odůvodnovat nějakou činnost nechápu...ale jak říkám, pokud se to netýká mě..dělejte si co chcete
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 15:42 21. Feb 2008 |
|
|
huhulak wrote: No fuj, to bych rovnou moh jit kutat uhli jako nejakej trpaslik  (a ze vim kde uhli je a je pohoda se tam dostat) jo a harvestit muzem cesnek, vykupuje se 1gp za paldu  . Ale zpatky k tematu, taky nevidim nic spatnyho na batozich na snizeni vahy, ale fakt jeden na postavu, jinak by mohlo dojit k provazani dimenzionalnich poli baglu a nasledne imlozi, explozi, nebo obojimu najednou 
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 15:44 21. Feb 2008 |
|
|
Teesho, já chápu, že drow je pro tebe vrcholem roleplayingu a spřádání intrik a mocenské boje uvnitř rodiny samy o sobě dokáží zaplnit dlouhé zimní večery a na sběr máte otroky. Ale možná bys mohl projevit trochu té obyčejné lidské schovívavosti pro nás nedokonalé, kteří sami v opuštěném lese v těch drobných chvílích mezi kartáčováním divočáků a sázením imaginárních stromků tu a tam očesají nějaký přetížený stromek, který za půl hodiny zase naroste. Kritizovat hru ostatních bez znalosti souvislostí je to nejlehčí na světě. Zvláště takovou tou lehkou jízlivostí a ironií, plynoucí třeba z toho, že v Podtemnu není tolik věcí ke sbírání. Máte zase jiné výhody, pro které je tolik drowů, kolik je a pro které jsou neustále nalogovaní. Už to tu bylo zmiňováno jinými. Povrch je díky svým stovkám lokací prostě nutně místem, kde se dvacet hráčů ztratí jako slina v moři. Tu a tam se spojí, ale samotná pravidla tohoto serveru hovoří o tom, že party se mají zakládat jen na společná dobrodružství a tudíž musí nastat situace: s někým se ve hře vůbec potkám - s tím někým mám RP důvod vůbec zavést řeč - a pak můžeme teprve vymýšlet, kam půjdeme a proč. Měli byste se kluci od drowů zamyslet nad tím, že namyšlenost drowů patří jen do hry a že s odchodem ze hry jste zpátky in RL:) Ale jinak solidní flames:))))) 
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 15:46 21. Feb 2008 |
|
|
mám geniální řešení - batohy ano ale budou dávat postih na AC a AB, přece s batohem na zádech s blbě bojuje, none ?
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 15:54 21. Feb 2008 |
|
|
Darien: vrchol roleplay jsem ještě nedosáhl  ...to příjde. Btw. nekritizuji hraní postavy, reaguji jen na příspěvky, tudíž na to jak ty sám popisuješ hraní postavy... co se týče namyšlenosti...ani tohle tak nějak nechápu..1/ nemyslím si, že bych hrál namyšlenou postavu 2) nepřijde mi, že bych se tady nějak vyvyšoval co se hry týče...nebo ano, a důvod proč jsme nalogovaní? to už je zoufalý na tohle poukazovat....ale odpovím ....dobře se nám spolu hraje..je to zábava, vzrušení, strach, adrenalin, smích, smutek....a spousta jiných emocí, které za hry společně cítíme za postavy..... zopakuji to po několikáté...hraj si jak chceš, dělej si taky co chceš...pokud se mě to netýká...každý se baví jinak  ale jako já tobě neberu možnost vyjádření, a hry, tak mám tu možnost i já ( tedy dokud někoho nezačnu urážet, co asi nezačnu ...leda tak kucíka..ale on je oslík tak to nevadí  ))))
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|