|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Darien
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 22:07 15. May 2008 |
|
|
Proč do vody? Copak sou druidi nějaký vodníci?
To mi připomíná, nechybí tu NPC vodníka? Jsme na tradičním českém serveru, kua nenecháme si pořád vnucovat jen nějaký americký fantasy NPC, ne? Chceme vodníka!!!!!!!!!!!!!!!!
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 05:43 16. May 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
A komineka!
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 09:16 16. May 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Vodnikovska postavicka uz parkrat vystoupita z vody  pokud si dobre vzpominam na Q pred nejakym rokem a pul.
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 11:06 16. May 2008 |
|
|
Umí někdo nakreslit postavu do NWN?
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 12:22 16. May 2008 |
|
|
Já jsem pro... superveverky by louskali duergaří hlavičky jako oříšky  Darien wrote: Umí někdo nakreslit postavu do NWN? jak to myslíš?
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 12:31 16. May 2008 |
|
|
jako vymodelovat postavu vodníka:)
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 12:36 16. May 2008 |
|
|
No este nikdo nekoupil modelinu  chce to vic penez. A kdyz nejni modelina, tak se to nemel nikdo na cem naucit. Takze co vim, tak nikdo z teamu nemodeluje.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 12:47 16. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Vodnika nemame, ale mame vodnici 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 13:15 16. May 2008 |
|
|
Našel jsem prima věcičku na kreslení map a tak různě http://www.profantasy.com/products/cc3_gallery.asp, sem zvědavej až to vozkoušim. Potom druid může třeba zmapovat svoje lesní území 
Attachments: |

gallery04.jpg [ 228.8 KiB | Viewed 2968 times ]
|

Floorplan Detail.jpg [ 70.35 KiB | Viewed 2959 times ]
|
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 13:27 16. May 2008 |
|
|
pěkný, pěkný ale nezdá se to bejt free  nejjednodušší tool 45 komplet 450 $ jestli sem dobře čet 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 13:31 16. May 2008 |
|
|
photter wrote: pěkný, pěkný ale nezdá se to bejt free  nejjednodušší tool 45 komplet 450 $ jestli sem dobře čet  už mam koupeno 25% a zatim po mě nikdo nic nechtěl 
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 13:38 16. May 2008 |
|
|
to je nějakej trial, buď to máš funkčně omezený nebo to časem zdechne
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 13:41 16. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
photter wrote: to je nějakej trial, buď to máš funkčně omezený nebo to časem zdechne C je spravne 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 14:21 16. May 2008 |
|
|
Však vona mu to naše superprogramátorská vakoveverka odhackuje:) 
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 14:23 16. May 2008 |
|
|
kucik wrote: photter wrote: to je nějakej trial, buď to máš funkčně omezený nebo to časem zdechne C je spravne  Kdepa, já nakupuju trvanlivý zboží 
|
|
Top |
|