Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 13:14 25. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 120 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Next
Author Message
 Post subject: Re: Chovani v druzine
PostPosted: 22:38 14. Jun 2008 
Libovej frajírek
 ICQ  Profile

Nepište... on nás jenom zase dráždí ;)

Reply with quote  

PostPosted: 23:33 14. Jun 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Teda RESi, ted jsi me opravdu dostal na lopatky. Mozna by ale nebylo spatne si me posty napred precist, nez na ne budes reagovat.
Moje kampan proti RESovi teda fakt jede. Rekni mi ale, jakej mam asi duvod proti tobe vest nejakou kampan? Pred wipem jsme spolu hrali, v hospode jsme si taky do drzky nedali... me nic fakt nenapada. Porad, prosim.

Ze chces familiara se vzhledem mechanickeho golema slysim prvne. Nevim, komu jsi to psal, ale zasahy do haku delal jenom jaara a delaly se naposledy s wipem. Kazdej asi chape proc. Jo, bude se nejspis delat dalsi uprava haku nekdy az vyjde patch 1.69 a tam se to muze pridat, ale do te doby asi ne a delat podobne velke zasahy kvuli jednomu hraci? Sorry, ale pro me je to fakt velky mnozstvi prace s dost malou vyslednou hodnotou.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 06:55 15. Jun 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

O kdo je NAS? :D

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 23:35 15. Jun 2008 
Poutník
 Profile

Po víkendu jsem přijel a co to tu čtu:stížnosti na mě... RESY sorry, ale ten tvůj první příspěvěk je nesmysl!

Jednak si nechal brát kořist mě, protože všichni ostatní včetně tebe se toho neujali.
A za druhý--já nevěděl, co s těma kamenama dělat, když jsem tam byl poprvé a o peníze mi vůbec nejde a už vůbec nechci někoho okrádat-nemám to zapotřebí.

Taky tě vezmu na jiném serveru někam, kde to nebudeš znát a dám ti podobný úkol a uvidíme.
Rozhodně bych si nestěžoval na foru a nenadával ti.
A nevím, kdo nakonec získal ten červenej kámen, když na něj chyběl krystal..TY! Takže pomlč o nějakém okrádání.

Cítím se ukřivděn!

Reply with quote  

PostPosted: 23:41 15. Jun 2008 
Poutník
 Profile

nomis_b wrote:
Neithan1 wrote:
Zamysliet sa maju hraci. Krasne RP to nebolo, neprebehla ziadna hra, ziadne hviezdicky. Postava len ticho stala a ani sa nehybala. Tazko opisat ked ste u toho neboli, ale minimalne ja som sa nebavil :mrgreen: a o nejakom expeni sa tiez neda hovorit.

Skoda no.. sem do nej vkladal vetsi nadeje.. no.. jak sem rikal, nevidel jsem , jen mne to tak napadlo no.. tak nic.. tak muj prispevek predtim neberte asi vazne. :roll:

:roll: :roll: :roll:

Reply with quote  

PostPosted: 23:45 15. Jun 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Ja som fakt ziadnu hru nevidel, a myslel som ze vies co sa s kamenmi robi. Ak si nevedel a nechcel si okradat tak pohoda, aj tak sa tu zvacsa preberali ine problemy .

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

PostPosted: 23:51 15. Jun 2008 
Poutník
 Profile

No RP hru jsem nestačil, protože RES mi něco psal o tom, že vás chci ojebat--to sem absolutně nepochopil a jen sem zíral, co to píše za nesmysl..pak jsem teda šel hledat ty krystaly a červenej chyběl, tak je to taky těžký, žejo...

A všechny peníze jsem rozdělil...kromě Walla, ten ve hře nebyl.Ale má ten červenej kámen.

Ale teda s tím okrádáním mě RES vážně na*ral. :roll:

Reply with quote  

PostPosted: 00:06 16. Jun 2008 
Libovej frajírek
 ICQ  Profile

Erkwinn wrote:
protože RES mi něco psal o tom, že vás chci ojebat

To ani nezkoušej! Má DC 35 na prst smrti, dá si předtuchu a zbraň +5 z vás nikdo nemá. Umřel bys než by si stačil něco udělat a konečně bys viděl kdo je tu pánem :lol:

Erkwinn wrote:
Ale teda s tím okrádáním mě RES vážně na*ral. :roll:

Tohle taky neřeš... mě svou hrou dráždil 21 levelů, já mu to sežral i s navijákem a jako předkrm jsem měl časopis Udice :) Akorát tě tu na fóru zesměšní že si to moc bereš a všichni se ti pak budou smát jako mě ;)

Reply with quote  

PostPosted: 00:13 16. Jun 2008 
Poutník
 Profile

Jen nechápu, proč to píše na foru...je první, kdo mi napsal, že někoho okrádám a mám se nad sebou zamyslet.A to už nějakou dobu NWN hraju...

A machrovat s čarodějem...to je borec no.

Klidně si s ním dám na nějakém PvP serveru souboj podle regulí a uvidíme, kdo koho rozbije. :)

Reply with quote  

PostPosted: 21:04 16. Jun 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Já se nikomu nikdy nesmeju!!!! Takze Igor si krapet pribral ;-) vid :mrgreen:

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 16:05 17. Jun 2008 
Měšťan
 Profile

Sakra tak to tedy nee!!! :evil: To nikdo nedelejte nasemu Igorovi smat se mu staci ze ho seru ja :lol:

Reply with quote  

PostPosted: 19:11 17. Jun 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Ja som sa igorovi tiez nesmial :(

(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

PostPosted: 00:19 26. Jun 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

1. Tak zase po dlhej klidnej dobe som sa pri hre dokazal naozaj nasrat, nemohli by aspon niektori ludia tu na thalii hrajuci zlodejov sa uz nad sebou vazne zamysliet a pri vykradani postav nechat na mieste cinu veci ktore nemaju okrem RP hodnoty pre hraca ziadnu hodnotu penaznu ? Chapem ze kedze sa zlocinec neda vdaka genialnemu NWN systemu vypatrat ani OOC ani IC a preto sa to neriesi, ale trochu rozumu by sa pri hrani pouzivat snad mohlo. (btw ak uz ste fakt take svine ze vam to neda, dajte hracom aspon sancu ziskat niektore cenne predmety spat)

Nedavno tu nadavali na duergarov ze nieje vobec zabava ked zabijaju ine postavy, ale to ze
sa neoplati cokolvek kupovat, lebo o to skor alebo neskor hrac aj tak pride vdaka 1000 zlodejom
(vraj nehratelne povolania) , tu spomenute nebolo.

2. Ako pekny k*k*tizmus mi prijde aj pouzivanie anglickych slov v hre (nepliest s preklepami), neslo by to napriklad bez summonov, boostov a podobnych sraciek ? Na zamyslenie su aj veci ktore vydite na monitore a ktore vidi vasa postava, naprikald ked vleziete do podtemna, je fakt tak nevyhnutne opytat sa ostatnych ci tiez pocituju tie "postihy" ?

3. Pre tych najvacsich k*k*t*v : skuste riesit konfilkty postav inak ako tajuplnou
hlaskou "vidim ze takhle to nepujde" a naslednym odpojenim z hry.

Vsetky tieto veci su velmi zabavne a vdaka nim vsetkych hra na thalii tak velmi bavi.
Ospravedlnujem sa za vulgarizmy a preklepy.
Dik.

(>_(>_<)_<)

Reply with quote  

PostPosted: 06:48 26. Jun 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Za tie anglicke hlasky, OOC hlasky a podobne veci sa uz budu vazne strhavat xp, bo inac sa to asi ludia nenaucia. Ked pride takto parkrat o hromadu xp, tak si to zapamata a nabuduce rozmysli.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 09:32 26. Jun 2008 
Bůh
 Profile

Tak k těm Angl názvum: můžete říct do tellu že se něco takového nedělá a upozornovat i na jiné věci, nějakej nováček nemusí vědět jak se to plně hraje a jenom tak že ho budete strkat správnym směrem se to naučí

Když už byl někdo poučenej a stejně v tom pokračuje tak bych to trestal, kdyby ke mě přiběh někdo a řekl že "chce boosty" a nepřestal ani po tom co ho upozornim po tellu tak bych ho zmlátil, RP bych si to okecal že mlel neznámá slova a bál sem se že na mě něco kouzlí :twisted: .. sprintery bych srážel z důvodu že sem si myslel že něco ukradli, dungvý běhače bych trestal RP "bud se budeš držet skupiny nebo tě tu svážem a vyzvednem tě až půjdem zpět.. nenchám si kvůli tobě rozpárat hrdlo" .. pokud by byla nějaká parta těhlech běhačů bez snahy se poučit tak už asi pomůže jen zásah DM, aby si nějak uvědomili že tenhle svět není pro jejich styl hry a bud si to uvědoměj nebo vypadnou

Na srazu se to trochu řešilo a líbili se mi dva názory na to.. Od sorrowa a photera: "Na tyhle lidi se vys..te" .. nepamatuju si celej rozhovor protože sem usnul na začátku a probral se na konci a pochytil sem málo ale tohle si pamatuju :lol:

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 120 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]