|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Tretas
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 21:25 11. May 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
no já ve složce NWN mám nehorázný bordel, mám tam haky z EQ kandalabrie a co já vím eště, ale uklízet se mi to nechce, se bojím že bych smazal něco Thalijského  ale já to bejt nemůžu, padá to furt i když nejsem loglý
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 21:27 11. May 2009 |
|
|
Takze stolky v haji jeste teda zkusit zamnknout tu lokaci s trhem nebo ji dat uplne ze servru docasne pryc
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 22:08 11. May 2009 |
|
|
No mysleli jsme si teda že to jsou stolky... co když to jsou NPC ?
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 22:23 11. May 2009 |
|
|
innfra wrote: No mysleli jsme si teda že to jsou stolky... co když to jsou NPC ? Nekraftíme a padá to... Stolky to nejsou... Pokud to je hráč, přišlo by se na to analyzou přítomnosti hráčů na thalii v okamžiku pádu z většího množství událostí. Pokud to není hráč, je ještě možnost vyřazovat postupně jednotlivé lokace nebo skupiny lokací.. Nebo vytvořit boha Servropada a přinášet mu oběti včetně krvavých.....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 22:37 11. May 2009 |
|
|
Doufám že nechceš navrhnout tou krvavou obětí, mojí Tariel to bych byl zásadně proti 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 23:35 11. May 2009 |
|
|
23.32 procházka podtemnem, doufám že na mě naběhnou všichni z podtemna teď 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Arsen
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 23:36 11. May 2009 |
|
|
My jsme rozdělovaly lup v Cheevu u klenotníka, to už vidím jak zas budu chudej ,)
_________________ "Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..." "Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 23:41 11. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nejosvedcenejsi ochranou proti padum serveru je pry pravidelne obetovat clenum tymu mlade, krasne a povolne panny.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
aster3
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 23:43 11. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
kucik wrote: Nejosvedcenejsi ochranou proti padum serveru je pry pravidelne obetovat clenum tymu mlade, krasne a povolne panny. mlade, krasne, porad chtive a hlavne jsou z gumy... no problemo 
_________________ Podporte nový projekt
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 23:45 11. May 2009 |
|
|
cože ?
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 21:44 12. May 2009 |
|
|
stolkama to nebylo tak sem je vratil odkad sem je smazl  misto toho sem zkusil zmenit nastaveni npc v te lokaci, tak zkuste to zhodit nekdy esi se povede
|
|
Top |
|
Manolla
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 20:58 02. Jun 2009 |
|
|
Teda,ted me to nastvalo jako jindy,plnej brouk trofeji a narubanejch drahejch kamenu a padne to.Grrrrrr 
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 20:59 02. Jun 2009 |
|
|
Na svatbě Kory i server padl dojetím
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Manolla
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 21:00 02. Jun 2009 |
|
|
Fakt mam po chuti delat nakej craft...Sakra Ja vim ze to nikdo nedela schvalne ale aspon to musim napsat.
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: pad serveru Posted: 21:10 02. Jun 2009 |
|
|
Svatba vskutku padla dojetím, ale není u konce, ještě je něco v plánu...pokusíme se celou scénu to co nejrychleji rekonstruovat, tak mějte trpělivost.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|