|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sylmael
|
Post subject: Posted: 20:00 17. Jun 2007 |
|
Joined: 22:49 27. Apr 2007 Posts: 473 Location: The Oblivion
|
Tu je problem ten ze ked niekto zvoli na zaciatku trebars pritelicka vcielku maju. Ktorej sa casom zlepsuje max tak jed v zihadle... a niekto iny vyberie na zaciatku pritelicka golema(maly) casom by sa mu vylepsil na golema(minogon) a neskor na mithrilaka ktory je uz dost silny. No a si predstav ze ten co mal vcielku maju zacne na 10lvl zavidiet kamosovi minogona tak si na dalsom lvl zmeni vcielku za golema. :-/ Tak by ziskal pritelicka golema lvl 11.
Stracanie XP za zmenu pritelicka = blbost podla mna.
Zmenit pritelicka = eh.. *hodi kamen* ziskavat ho pocas hry to by "mozno" i slo ale malo by to ten isty efekt aky som popisal u vcielky maji.
PS:Vsetky pouzite frazy ako vcielka maja su len priklad, hrac sa nemusi tesit ze by take nieco raz prislo do hry na vyber.
_________________ Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 20:06 17. Jun 2007 |
|
|
Ludia ludia.. ukludnite sa popremyslajte o bludoch co pisete a potom nepiste radsej nic. Pritelickovia maju problem koli enginu hry a to : Vyvolas ho.. padne ti hra, lognes a uz ho nemas. Dalsim problemom je ze posluchaju majitela na slovo a sami neuvazuju. Neboja sa, proste utocia aj ked uz umieraju. Stracat viac HP za smrt pritelicka je ehm.. pre low lvl magov pohroma. A naspat sa da do zasoby len 1x. Cize zomrie vyvolam si dalsieho. A zas noveho musim naspat...
Je to len hra a pritelicek ci animal companion ma byt spestrenim a pomocnikom v boji nie pritaz a nechcena vec. O to mi tu aj slo. Rozvinut moznosti novych zvieratok.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 20:13 17. Jun 2007 |
|
|
No tie upravene kuzla resp. vsetky upravy su na fore v tomto topicu http://thalie.pilsfree.net/forum/viewtopic.php?t=89
No ako s tym ze ziska silnejsieho pritelicka ako pises vcielku a potom golema tak to mas pravdu z toho hladiska to je logicke, ale to si mal tak napist hned.
Ono ak vravis, ze by slo spravit to ze ziska pritelicka v hre resp. povedzme ze ho niekde kupi tak by sa dal ten silnejsi pritelicek vyriesit tak, ze ho bude drahsie, narocnejsie ziskat...
Musis to brat tak, ze piseme len navrhy a ty sa vyznas v systeme a musis povedat ci sa to spravit da alebo neda. To ja napr. absolutne netusim ci to spravit ide, nejde alebo ake zlozite je to spravenie a co vsetko to moze zo systemoveho hladiska sposobit.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Posted: 20:13 17. Jun 2007 |
|
|
Upravy jsou napsany v sekci: Co Thalie nabizi.
Jinak Sylm ma pravdu. Jde o to priteliccky zpestrit a ne je udelat nepouzitelny.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 20:20 17. Jun 2007 |
|
|
Len doplnim. Dal by sa "mozno" (to mozno preto lebo to nemam odskusane a len badam v svojich moznostiach do buducna) kupit novy/lepsi pritelicek, ale hrac by ho mohol vybrat zo zoznamu az po dosiahnuti dalsieho levelu.
Priklad:
-mag lvl 5 ma vcielku
-pocas hry kupi golema dajme tomu za 50k gp, ale stale ma este vcielku
-na lvl 6 si bude moct v zozname priatelickov vybrat len a len golema
(a tu mas zas ten problem : zmena pritelicka podla potreby lvl )
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 20:26 17. Jun 2007 |
|
|
No jasne, je to len navrh ak pojde a udelas to tak udelas ak nie tak nie.
To ze ho vezmes az pri dalsom postupe na vyssi lvl je fajn. Vies ze ides prestupit tak kupis noveho pritelicka. Cim silnejsie tym viac musis zaplatit, pripadne zohnat specialne veci nanho povedzme (tu je moznost nakych Q atd). Nechapem vsak aky problem zmeny pritelicka podla potreby lvl mas na mysli?
Ono mne ide o to aby si ten carodej mohol zmenit toho pritelicka casom, proste povedzme, ze zahra, ze mu ten pritelicek naozaj zahynul alebo nak onho prisiel a tak si musi zadovazit ineho. Zas sa mi nepaci uplne ta moznost, ze si zalozis carodeja, povedzme nevies co ktory pritelicek dokaze a das si ho, potom zistis ze ti az tak nevyhovuje (aj z RP hladiska tvoja postava sa nak vyvynula) ale uz nemas moznost ho nikdy zmenit, jedine si zalozit novu postavu.
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 20:43 17. Jun 2007 |
|
|
Priklad: Ide o to ze postava ktora vie ze na lvl 1-5 je dobre dat priatelicka co ma redukciu damage a tak expit. A potom od lvl 6-8 vie ze ked zmeni na ineho ktory ma zas vyhodu v silnom drtivom utoku... a na 9-15 pozna ze ked si da prave toho ma perfektnu stenu s imkami a moze utocit zo zalohy..
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Posted: 21:01 17. Jun 2007 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Spíš by se mi zamlouvalo, kdyby to získávání přítelíčků zůstalo u přivolávání než přímo kupování. Kupovat by se právě mohly různé ingredience potřebné k tomu přivolání. Ani by nevadilo kdyby byly dost drahé (přece jen je to změna) a klidně by tam mohla být šance na to, že se to nepovede a postavě zůstane ten samý přítelíček  .
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 22:11 17. Jun 2007 |
|
|
Jo to je dalsia alternativa, ktora sa mi paci este viac  preto je dobre ked sa k tomu vyjadri co najviac ludi a preberu sa navrhy a napady a pripomienky.
No s tym, ze si meni tych pritelickov ako potrebuje a podla jeho vlasnosti mas pravdu. To berem, ale proste sa mi zda brutalne prisudit magovi len jedneho pritelicka na cely jeho zivot bez akejkolvek moznosti jeho zmeny pocas zivota a vyvinu. Ja taky zacinal s inym pritelickom, ked som hral prvy krat maga a zistil az casom, ze mi viac bude vyhovovat iny a toho som mal uz potom nastalo. Takze preto som zato, aby ta moznost bola i ked nak stazena ako napr. tymi ingredienciami na vyvolanie, pripadne "kupovanim" pritelicka atd.
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 22:26 17. Jun 2007 |
|
|
Fryn wrote: Spíš by se mi zamlouvalo, kdyby to získávání přítelíčků zůstalo u přivolávání než přímo kupování. Kupovat by se právě mohly různé ingredience potřebné k tomu přivolání. Ani by nevadilo kdyby byly dost drahé (přece jen je to změna) a klidně by tam mohla být šance na to, že se to nepovede a postavě zůstane ten samý přítelíček  .
Zaujimave. Len musim preverit ci je to vobec mozne nieco take.
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 22:51 17. Jun 2007 |
|
|
Takze trochu som bludil medzi roznymi subormi az som sa dopatral k dvom scriptom pre Summon Familiar a Summon Animal Companion.
Obe scripty su nepouzitelne. Nieje tam nic co by sa dalo menit a ovplivnovat tak povolaneho pritelicka. Takze to vidim ako riesenie uplne noveho systemu, ktory nikde inde snad neni. Zajtra na tom zacnem pracovat, no nic dopredu neslubujem.
BTW: Paci sa mi najviac napad od Fryna. Takze ked nikto nepride s niecim lepsim, tak robim podla neho.
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Posted: 09:50 18. Jun 2007 |
|
|
Daanri wrote: No tie upravene kuzla resp. vsetky upravy su na fore v tomto topicu http://thalie.pilsfree.net/forum/viewtopic.php?t=89
Jo, o tomhle vim, ale dost tam toho chybí. Ability boosty(bull´s strength, eagle´s splendor atd., magic weapon, darkfire, a možná i něco dalšího maj taky snížený trvání buffy na turn/level (?) a enchanty round/level (?) a u těch vyvolávacích je eště to tvoření nemrtvýho na 3. kruhu a ten má taky snížený trvání
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 09:57 18. Jun 2007 |
|
|
Dopise sa...ono to niekde bolo len po tom utoku na server ked sa smazalo forum tak to zmizlo.
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Posted: 09:59 18. Jun 2007 |
|
|
Jasně, jenom mě zajímalo jestli to neni ponechaný na PC ať si taky užijou trochu magickýho výzkumu 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 10:09 18. Jun 2007 |
|
|
Taky moznost, ale to by se pak nekdo nasel kto by nas zas skritizoval, ze kvoli tomu niekde zomrel a Thalia je nehratelna. 
|
|
Top |
|