|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
akin
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 17:31 21. Apr 2009 |
|
|
Neithan1 wrote: jdem do labirlabu ! To zni jak nejakej dungeon pro epic postavy... 
_________________ running man...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 17:44 21. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
jo, je to adresa Equlibrie  ..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 20:47 21. Apr 2009 |
|
|
Krata wrote: jo, je to adresa Equlibrie  .. Neeeeeeeeee, jen to neeeeeeeeeeee! To je horsi nez peklo samotne!
_________________ running man...
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 16:39 22. Apr 2009 |
|
|
Běhat je třeba, kdo neběhá ztrácí spoustu času nevyužitím potenciálu ovládání nwn a potřebuje na to co si chce zahrát moře času.
takže závěrem běhání bych zakázal jen hráčům co nemají občanku (myšleno průkaz) Duvod: mají moře času a stejně se neučí
naopak hráčům co mají občanku (myšleno starou uvrčenou škatuly co nesnáší počítače) bych nechal dat jako upřimnou soustrast pernamentni haste, aby stihly vše co potřebují než je škatule na pc načapá.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 20:11 22. Apr 2009 |
|
|
melvik wrote: Běhat je třeba, kdo neběhá ztrácí spoustu času nevyužitím potenciálu ovládání nwn a potřebuje na to co si chce zahrát moře času.
takže závěrem běhání bych zakázal jen hráčům co nemají občanku (myšleno průkaz) Duvod: mají moře času a stejně se neučí
naopak hráčům co mají občanku (myšleno starou uvrčenou škatuly co nesnáší počítače) bych nechal dat jako upřimnou soustrast pernamentni haste, aby stihly vše co potřebují než je škatule na pc načapá. Do které kategorie se počítáš?
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 20:48 22. Apr 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
obcanka sa dostava v 15 rokoch.. to mas este minimalne 3 roky na strednej a tam sa tiez netreba ucit..
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 07:28 23. Apr 2009 |
|
|
monstera wrote: melvik wrote: Běhat je třeba, kdo neběhá ztrácí spoustu času nevyužitím potenciálu ovládání nwn a potřebuje na to co si chce zahrát moře času.
naopak hráčům co mají občanku (myšleno starou uvrčenou škatuly co nesnáší počítače) bych nechal dat jako upřimnou soustrast pernamentni haste, aby stihly vše co potřebují než je škatule na pc načapá. Do které kategorie se počítáš? Do té o které sem nemluvil  . Tedy zlatá střední cesta bez bonusů a postihů. Ono se do té druhé kategorie moc lidí asi nepřihlásí. Také kdo by se k tomu přiznal. add Neithan: jsem pro to aby se přitvrdilo i pro středoškoláky  také bych přitvrdil pro všechny kdo jsou pro to aby se nesmělo běhat, protože jim chybí přísný režim a strádání. Přeci nikdo nechce aby o to byly ochuzeni a nechtěly utéct na nějaký jiný svět, kde berou příkazy a omezení hráčů vážně.  navrhují neco takového pro RP hráče: - pokud se odpůrce běhu rozeběhne a běží déle než 6 sekund, tak si hodí šestistěnkou co se stane (každých cca 6 s, to je možné upravit) Podle hodu se stane následující 1. zlomená levá noha - kumulativní zpomalení 2. zlomená pravá noha - kumulativní zpomalení 3. zlomená levá ruka - kumulativní zpomalení 4. zlomená pravá ruka - kumulativní zpomalení 5. zlomený vaz - peklo 6. hází se znovu 7. nic se nestalo Takže zájemci o zapnutí tohoto rp vylepšení dyžtak se upište tady do toho topicu ať se ví jaký je o to zájem 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 08:16 23. Apr 2009 |
|
|
melvik wrote: navrhují neco takového pro RP hráče: - pokud se odpůrce běhu rozeběhne a běží déle než 60 sekund, tak si hodí 2x desetistěnou co se stane (každých cca 60 s, to je možné upravit) Podle hodu se stane následující 10 - 30 zakopl a upadl na zem - ztráta 1k4 HP 30 - 70 nic - prostě věží dál 70 - 90 zakopl a upadl na zem - ztráta 1k4 HP 90 - 100 vážnější zranění (porvrtnutý kotník, naražené koleno) - ztráta 1k8 HP + zpomalení na 1kolo/lvl postavy Takže zájemci o zapnutí tohoto rp vylepšení dyžtak se upište tady do toho topicu ať se ví jaký je o to zájem  Po těchto drobných úpravách jsem ochoten dělat testovacího králíka, jízda na zvířeti či pohůnkovi se do toho nepočítá. A aby jste neřekli napíšu celkem navážno jak to dělám já. 1) ve městech chodím běžným krokem (vyjímkou jsou spěšné přesuny do zavírajícího se obchodu, na odjíždějící loď nebo za dlouhočekajícími spolutrpaslíky, když meškám na předem domluvený sraz) 2) mezi městy používám Hatu (poníka) k rychlému přesunu, dokud jsem ho neměl tak jsem to bral kvapíkem (během), pokud jsem nespěchal moc zpomaloval jsem při spatření jiné osoby abych mu neprášil z toho běhu do obličeje (tato část byla již debatována a uznávám, že to vypadá zvláštně o lepším řešení je možno podebatovat) 3) pokud jdeme na výpravu, vetšinou jdeme, nedochází k rozplznutí družiny do několika obrazů, je možno se mezi sebou bavit a nikdo si nepřeje přijít na bojiště vysílen 4) běh jsem používal při všech bojových a akčních pasážích Jaké v tom spetřuji výhody: je možno v hodně případech reagovat na dění kolem sebe a stihnout to psanou formou komentovat, hned po wipu v době skupinových průzkumných výprav než člověk napsal myšlenku, byla přední část skupiny o 1 - 2 lokace dál a co si pamatuji, tak tohle se teamu a ani lidem nelíbilo, proto jsem zavedl sám sobě tyto pravidla a popravdě jsem spokojen s jejich fungováním.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 09:14 23. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Neithan1 wrote: obcanka sa dostava v 15 rokoch.. to mas este minimalne 3 roky na strednej a tam sa tiez netreba ucit.. Jak dostává? To mi nikdo neřekl! Já jsem musel svojí občanku pracně balit někde v baru.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 09:16 23. Apr 2009 |
|
|
no bez toho zlomeného vazu a 7čky na šestistěnce to není ono  To tvoje vypadá jako obyčejný omezovací skript na hráče. Takže bychom to mohly vyřešit jinak a jednodušej: Ti hráči RP co chtěj mít omezený běh musí následující udělat: - přestat fyzicky pít tekutiny - pít je "jako", věřím ze vetsina rp hráčů už pití "jako" má nacvičeno a umí už předvést i jednodušší jidlo "jako" - z nedostatku tekutin dostanou prokletí a spomalení, takže voala systém spomalení je na světě pro ty, kteří chtěj ps: před bojem se napijte trochu vody (fyzicky), ať nenadáváte že ste zdechly kvůly mě ps2: všchny uvedené texty byly myšleny pro POSTAVY (tedy ne pro hráče). Tedy u počítače normalně pijte jak je libo.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 16:34 23. Apr 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
kucik wrote: Neithan1 wrote: obcanka sa dostava v 15 rokoch.. to mas este minimalne 3 roky na strednej a tam sa tiez netreba ucit.. Jak dostává? To mi nikdo neřekl! Já jsem musel svojí občanku pracně balit někde v baru. vy cesi mate vsetko inak
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 07:47 24. Apr 2009 |
|
|
No mi teda přijde podstatně divnější když někdo ke mně běži,10m předemnou zpomali, pronese nějakou naprogramovanou hlašku typu "Rad tě zase potkávám" a kyž je kousek zamnou zase se rozeběhne... to radši ať to proběhne rovnou...
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 08:58 24. Apr 2009 |
|
|
Grunt wrote: No mi teda přijde podstatně divnější když někdo ke mně běži,10m předemnou zpomali, pronese nějakou naprogramovanou hlašku typu "Rad tě zase potkávám" a kyž je kousek zamnou zase se rozeběhne... to radši ať to proběhne rovnou... Jasně o tom se tu mluvilo a nedomluvilo, to je věc k jenání a domluvě ... s tím naprosto souhlasím, mě to divné až tak nepřijde jiným ano, to chápu a je to jen o domluvě.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 09:30 24. Apr 2009 |
|
|
souhlasím s Váma. Nemělo by se spomalovat. Když se beží tak se běží. Zrychlování a zpomalování pusobí nerovnoměrnou zátěž. Krom toho ani člověk v realu nezpomaluje kuly kdejakymu pomalu jdoucimu tvoru. Kdyz uz chce neco rict tak vetsinou zastavy nebo jen pozdravi za chodu  Jinak myslim, že ti co choděj pomalu tím neškodí zas tak zásadně a neměly by se za to trestat.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 09:35 24. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Kdyžuž běží, tak běží. By si mohl třeba zvrknout kotník tou náhlou změnou rychlosti 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|