|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pajule
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 23:45 04. May 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
taková past na ...na jezevce!!haha spostě mágů by se oddychlo*pokukuje po prasečím mágovi elvinovi* dřív by to bylo pro Stříbrnej kruh , ale když se dal k azurákům *směje se*
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 10:37 05. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
akin wrote: Kiri wrote: mam informaci, ze de i 8...stejnej konzultant mi rek, ze je se da natrenovat i vic Vsak jsem psal, ze v tom hrac musi mit praxi. Vyuzijes jen action queue, kterou maji nwn  Ano, action queue můžeš využít, ale zkus to naklikat v multiplayeru, kde nemáš pauzu. 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 11:05 05. May 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
no myslim, ze muj zdroj simuloval multiplayer, takze bez pauzy, ale este seklidne poptam
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 11:35 05. May 2009 |
|
|
kucik wrote: akin wrote: Kiri wrote: mam informaci, ze de i 8...stejnej konzultant mi rek, ze je se da natrenovat i vic Vsak jsem psal, ze v tom hrac musi mit praxi. Vyuzijes jen action queue, kterou maji nwn  Ano, action queue můžeš využít, ale zkus to naklikat v multiplayeru, kde nemáš pauzu.  samozrejme jsem to zkousel bez pauzy! Nejsem blb 
_________________ running man...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 11:56 05. May 2009 |
|
|
Ok, tak to mi fakt neni jasný, jak nahoníš během těch pár sekund, několik pastí. Já to fakt neumim.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 12:14 05. May 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
mám pocit že NWN si dokáže udělat frontu akcí.. jako když si naklikáš počet vypitejch lektvrů, tak si tam můžeš asi nabindovat počet položenejch pastí, stačí se postavit dál.. a pasti rychle za sebou označit na jedno místo, postava pak jenom přiběhne, udělá řadu pokynů, který si ji dal.. tudiž položí několik pastí na jedno místo
Položit past a pak položit druhou, na sebe by to nešlo, překrejvalo by se to max z půlky. Stát však o torchu dál, a rychle za sebou dát příkaz několika pastim na jedno místo, myslim že to potom půjde
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 12:58 05. May 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
fronta by sla dobre udelat napr. drcenim cesneku
_________________ nwn
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 13:06 05. May 2009 |
|
|
Je pravda, že pokud nějak zasekáš frontu, tak to udělat můžeš, ale to už je zneužívání bugu, protože nwn se proti takovýmu pokládání pastí prostě brání.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 14:11 05. May 2009 |
|
|
fajn. takže jsem se po x-denní debatě dostali tam, kde jsem zkonstatoval že jsme před x stránkama. kladení pastí na sebe je zneužití bugu. takže platí co sem řek, je zbytečný to řešit dál a je na dm, jestli to budou ve hře kontrolovat a vynucovat dodržování.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 14:13 05. May 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
je sice hezky ze si to vedel hned od zacatku, ale dycky je lepsi vse probrat..vic hlav vic vi, ne?
Jasem to rikal -> umi opravdu kazdej
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 14:13 05. May 2009 |
|
|
de to udělat tak, že se zpomalíš co nejvíc a klikáš ty pasti někam daleko od postavy, jakmile už postava jednou pokládá, musíš další vedle, přes postavu na zem neklikneš to je trošku problém u elfa, kterej se zpomaluje blbě, pač ho nezpomaluje hledací mód, jiný rasy se přes hide a hledací mód zpomalej na 25 % a naklikaj vic, než tam postava dojde taky je vejhoda velkej monitor a rozlišení, doklikneš dál pokud je v partě prskavka, může tě eště zpomalit a naklikáš eště víc můžeš si vod spolubojovníka v partě vzít něco těžkýho do invu pokud chceš jůzovat buga, necháš se vostatníma v partě zaseknout a můžeš naklikat kolik je libo, pak ti uhnou nicméně všecko je to natolik časově a jinak náročný, že normální hráč se na to ani nevysere a položí ty pasti normálně nahusto s tím, že se tak ze 2/3 překrejvaj, pak se daj naučit různý "mozaiky", že třeba na jednom místě se jich překrejvá víc, pokud je místo do stran
nicméně doporučuju všem bojovníkům proti pastem, aby si prostudovali na wiki, jakou dmg dávaj ty slabý pasti, jejichž hustým položením má ten lolvl zloděj získávat nějakou brutální vejhodu, tuším, že nevědí vo čem mluví
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 14:32 05. May 2009 |
|
|
dobrá rada. jak se dá vyčíst tady: http://nwn.wikia.com/wiki/Trapu většiny pastí se položením dvou pastí na sebe dostaneš účinností na past o třídu vyšší nebo i víc (jediné co je menší je DC). např. electrical minor 8k6, average 15k6. dvěma minor jsi na 16k6. to je ta vejhoda - máš bugem něco co bys měl mít až na vyšším levelu.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 14:39 05. May 2009 |
|
|
kucik wrote: Je pravda, že pokud nějak zasekáš frontu, tak to udělat můžeš, ale to už je zneužívání bugu, protože nwn se proti takovýmu pokládání pastí prostě brání. Zasekat frontu? Delani fronty akci je snad v NWN naprosto v poradku, pouzivas to uz pri boji, kdyz das carovat treba 3 ruzna kouzla za sebou, naklikas srazeni, atp. Jinak jak polozit past? Jednoduse, ani se neni treba zpomalovat. Dej si postupne pasti na quicksloty f1-fx zazoomuj si nejdal od postavy co to jde, klikni f1 dal od postavy a pak rychle zazoomuj blizko a naklikej f2-fx na stejne misto hned tesne u postavy sazejici past. Vysledkem je, ze kdyz jsi dost rychlej a sikovnej, tak mas x pasti na jednom miste...
_________________ running man...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 11:02 06. May 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
jo dani X pasti na jedno misto nejni zadnej problem. Otazka zni, co z toho teda vyvodit, ze je BUG. Proto bych dal do oficialei casti neco jako tohle:
Je zakazano pokladat vice pasti tak, aby se prekryvali vice, nez 30% plochy s jinymi pastmi
Je zakazano davat past od k prechodu na vzdalenost mensi, nez je 2x delka hrany samotne pasti.
Je zakazano pokladat past PRIMO pod jineho PC hrace (napr. v invis, hidu atd).
PS: ta delka pasti je pokud vim porad stejna, kdyz ji poklada PC a je to jednodussi rozsoudit, zda byla blizko, ci daleko.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 11:33 06. May 2009 |
|
|
vo otmhle sem taky přemejšelel, jenomže jak chceš v praxi změřit 30%??? to sou právě technicky těžko proveditelný opatření. nepokládat přes sebe vůbec a hotovo.
to pod jineho hrace je dobry, (radsi bych teda pod jinou postavu), na to sem zapomnel.
|
|
Top |
|