|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 10:03 29. Jul 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jedno místo určitě. Dvě asi taky, ale musíme se dobře poskládat. Rejty mi nakázal hodně bagáže. Plánovanej odjezd v pátek večer.
Ale v případě nouze by šlo i vzít větší auto.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 10:36 29. Jul 2009 |
|
|
Tak doufám, že bude mít Tao více štěstí než my. My jsme v prde.i. Nejedete náhodou někdo z Jižní Moravy nejlépe z Brna nebo okolí? Diagnóza laguny - smrt, přidřená klikovka ... takže buď rozebrat celý motor a přebrousit ji, nebo motor vyměnit za jiný ... oboje otázka 20 000,-Kč a do pátku to určitě nebude. Co se týče alternativní dopravy, pak poslední autobus jede v pátek ve 12:00 a poslední vlak ve 14:21 obé hluboko v pracovní době. Takže je to v hajzlu. Krom toho dva lidi do Konstantinek a zpět, cestovné vlak 2000,-Kč. Zkouším najít nějakou autopůjčovnu s rozumnými cenami, kdyby měl někdo cestu kolem a volno v autě rádi přijmeme a přispějeme co bude třeba T.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 10:45 29. Jul 2009 |
|
|
photter wrote: auto ? styď se !  A vůbec. Jaktože ty nejedeš?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 10:48 29. Jul 2009 |
|
|
Jo! Styď se ty, phottere - lenochu! 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 10:52 29. Jul 2009 |
|
|
nj...nejenom hrou živa je elfka...kurvadrát, jel bych rád ale sou ve světě moci, kterejm nemůže vzdorovat ani epickej dobrodruh 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 11:10 29. Jul 2009 |
|
|
Kšá spameři, děte do prčič, tady se řeší důležitější věci. Tak ještě jednou, moc prosím, smutně koukám dva lidi z Brna v pátek do Konstantinek v něděli zpět, opravdu bych moc rád jel.  P.S. a kdyby vám někdo tvrdil, že Renaulty jsou spolehlivá a bezporuchová vozidla, normálně mu rozbijte ciferník na kaši
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 11:15 29. Jul 2009 |
|
|
Theogil: To auto rovnou vyhoď  ... Já byl na technické a tam mě změřili rozdíl až 60% nesouměrnost brždění zadních bubnů. Takže jsem jel do servisu, tam to údajně vyčistili, seřídili...jel jsem rovnou na technickou a bum, znova to samé... Takže teď to je u schopnějšího chlápka a uvidí se co bude třeba vyměnit. Během toho co tohle píšu se v tom vrtá.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 11:18 29. Jul 2009 |
|
|
Theogil I wrote: ... Nedostanete se aspoň do Prahy?
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 18:17 29. Jul 2009 |
|
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 18:23 29. Jul 2009 |
|
|
nejede u brna melvik? nebo už má plno?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 18:35 29. Jul 2009 |
|
|
Hej ja jedu taky z pRAHY  V patek ale v sobotu se vracim z 5 takze mam dve mista v kare jedu cca ve 16h ale jak rikam zpet jedu jiz v sobotu kdo ma zajem tak svezu (2 lidi max mam malou zabku)jedu smerem cernak spojka barandak plzen.... 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 18:49 29. Jul 2009 |
|
|
Je to na dobré cestě, vypadá to že veverčák má místo a mohl by nás vzít. Doufám, že ta jeho feluška je velká alespoň jako mikrobus. 
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 20:26 29. Jul 2009 |
|
|
Tak to vypadá, že auto budu mít zítra hotové. Když to výjde tak mám z Prahy 2 místa volné.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 22:22 29. Jul 2009 |
|
|
Peníze (300) přišly od M. Žák, v poznamce jachyra, ale stejne nevim o koho jde :-/
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 23:14 29. Jul 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
slováci, tušim že se dohadovali snad s rejtym po ICQ
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|