Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 10:11 25. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 218 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Next
Author Message
 Post subject: Re: Můj pohled na kraft
PostPosted: 06:32 23. Apr 2010 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Nebo je teda možnost hrát zajímavé postavy, které jsou slabé ;)

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

Val'Doren - Ochránce lesa V exilu

PostPosted: 08:10 23. Apr 2010 
Šlechtic
 Profile

Grunt wrote:
Nebo je teda možnost hrát zajímavé postavy, které jsou slabé ;)

a "erpit" s nima třeba v dílně, páč všude jinde zdechnou, zvlášť po úpravách v craftu ;)

PostPosted: 09:11 23. Apr 2010 
Šlechtic
 ICQ  Profile

No ještě tady ty změny nemám moc "ošefované", ale holt to pak chce víc uvažovat, víc RPit a shánět si partu...

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

Val'Doren - Ochránce lesa V exilu

PostPosted: 10:09 23. Apr 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Lashek wrote:
Tak doporucuji do sekce prani a stiznoti otevrit topic at se ktomu vyjadri banda z rad tvurcu Thalie :)

na tohle byly i v týmu hodně rozporuplný názory a tým se rozhodně nebude hádat ve veřejný části fóra :D

PostPosted: 11:03 23. Apr 2010 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

photter wrote:
Lashek wrote:
Tak doporucuji do sekce prani a stiznoti otevrit topic at se ktomu vyjadri banda z rad tvurcu Thalie :)

na tohle byly i v týmu hodně rozporuplný názory a tým se rozhodně nebude hádat ve veřejný části fóra :D
..už se perou! Už se perou!! :twisted:

P.S.
Coby majitel DEXové postavy (hraničář) samosřejmně lobuju za zvýšení dmg pro malé zbraně držené ve dvou rukách :oops: :lol: !
Mimochodem - nápad na vyrovnání dmg outputu (nevím nakolik reálný) - musely by existovat dvoje "malé" zbraně. Jedny může nosit každý (stávající stav) a druhé co by mohl nosit jen ten kdo by měl DEX vyšší než 14-18-atd.
Tím by se od odstranili klasické mlátičky a vznikl by ekvivalent omezení, že obouručku unese jen silák 18+ STR. Takže "šikovně" zabíjet s obouručněmi drženými malými zbraněmi by mohl zacházet jen někdo "DEX"ově šikovný.
Takové to - STR prostě dýkou dá takovou ránu díky STR. DEXař v v ráně dýkou šikovně zakroutí a dmg zvýší tím.

P.P.S.
A když už lobbing...každý kdo hraje míň jak dvě-tři hodiny denně by měl od systému dostávat paušálně při lognutí desetitisícové částky (ať se uskrovním - v závislosti na levelu :lol: až statisícové), aby se příjmy vyrovnal se svojí postavou kolečkářům, co lootí a lootí desítky hodin denně.
*pokračuje ve výčtu*
Pak samozřejmně i craftové expy (plošně :lol: ), aby se vyrovnal crafterům, co hnijou v dílně desítky hodin denně.
*dostává se do role*
No a na závěr zvýšené expy, to aby se vyrovnal těm maníkům, co jsou připojení na časových expech desítky hodin denně!!!
*nasadí čivavě v náručí čtvrtníčkovi parohy*
Když rovnost, tak pro všechny!!

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

PostPosted: 11:57 23. Apr 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
černý vlk wrote:
Co udělám když si to Nomis stejně tak udělá

byt to jen na mne, tak sem craft nedelal vubec, sedel bych si doma a lootil a maximalne bych rozsiroval pevne Q typu : posta, sber bylin, lovec odmen atd...

ale holt byla potreba udelat prace i jinde a nechal jsem se premluvit i k udelani craftu + temhle upravam... neni to ciste me rozhodnuti a necucam si ho z prstu

(to jen tak pro poradek)

PostPosted: 13:11 23. Apr 2010 
Šlechtic
 ICQ  Profile

KaTo wrote:
photter wrote:
Lashek wrote:

..už se perou! Už se perou!! :twisted:

P.S.
Coby majitel DEXové postavy (hraničář) samosřejmně lobuju za zvýšení dmg pro malé zbraně držené ve dvou rukách :oops: :lol: !
Mimochodem - nápad na vyrovnání dmg outputu (nevím nakolik reálný) - musely by existovat dvoje "malé" zbraně. Jedny může nosit každý (stávající stav) a druhé co by mohl nosit jen ten kdo by měl DEX vyšší než 14-18-atd.
Tím by se od odstranili klasické mlátičky a vznikl by ekvivalent omezení, že obouručku unese jen silák 18+ STR. Takže "šikovně" zabíjet s obouručněmi drženými malými zbraněmi by mohl zacházet jen někdo "DEX"ově šikovný.
Takové to - STR prostě dýkou dá takovou ránu díky STR. DEXař v v ráně dýkou šikovně zakroutí a dmg zvýší tím.

P.P.S.
A když už lobbing...každý kdo hraje míň jak dvě-tři hodiny denně by měl od systému dostávat paušálně při lognutí desetitisícové částky (ať se uskrovním - v závislosti na levelu :lol: až statisícové), aby se příjmy vyrovnal se svojí postavou kolečkářům, co lootí a lootí desítky hodin denně.
*pokračuje ve výčtu*
Pak samozřejmně i craftové expy (plošně :lol: ), aby se vyrovnal crafterům, co hnijou v dílně desítky hodin denně.
*dostává se do role*
No a na závěr zvýšené expy, to aby se vyrovnal těm maníkům, co jsou připojení na časových expech desítky hodin denně!!!

Dokonalý! :mrgreen:

PostPosted: 13:18 23. Apr 2010 
Rytíř
 Profile

KaTo wrote:
P.P.S.
*pokračuje ve výčtu*
*dostává se do role*

To že si gej vím už dlouho, ale takovejhle? :D

Víš co by to mělo za následek? Na serveru by nikdo nehrál a jen by se jednou deně každý logl, aby dostal nášup svých XP a zas by se odlogl! S kým by si pak měli hrát ti maníci?

PostPosted: 13:22 23. Apr 2010 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

efu_redo wrote:
KaTo wrote:
P.P.S.
...
...
Víš co by to mělo za následek? Na serveru by nikdo nehrál a jen by se jednou deně každý logl, aby dostal nášup svých XP a zas by se odlogl! S kým by si pak měli hrát ti maníci?
Bohajeho, to byla sranda :shock: :lol: ...pro ty kteří to vzali vážně :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: opakuji, that is joke! Až takhle krátkozraký nejsem ani já! *nasadí si svý dna od půlitrů a jde se podívat z okna :shock: :mrgreen: *

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

PostPosted: 13:28 23. Apr 2010 
Rytíř
 Profile

KaTo wrote:
efu_redo wrote:
....

Aha. :shock:

:mrgreen:

PostPosted: 16:11 23. Apr 2010 
Šlechtic
 Profile

nomis_b wrote:
černý vlk wrote:
Co udělám když si to Nomis stejně tak udělá

byt to jen na mne, tak sem craft nedelal vubec, sedel bych si doma a lootil a maximalne bych rozsiroval pevne Q typu : posta, sber bylin, lovec odmen atd...

ale holt byla potreba udelat prace i jinde a nechal jsem se premluvit i k udelani craftu + temhle upravam... neni to ciste me rozhodnuti a necucam si ho z prstu

(to jen tak pro poradek)

pardon, fakt to neber jako osobní útok...měl jsem to napsat "nomis"..prostě obecně, ten, kdo dělá změnu...nomisů je přeci více :D

PostPosted: 12:36 25. Apr 2010 
Poutník
 Profile

Včera jsem diskutovala ve hře s Černým vlkem a o čem : O síle postav o dex a silových postavách jen pro příklad uvadím konkrétnost.
- Černý vlk - silová postava na 15 lvl zabije dva prastaré tygry v Prahvozdu naráz.
- Rotona - dextr postava na 20 lvl nezabije bez přítelíčka či sumona ani jednoho prastareho tygra.
Vím nejsem žádný buildař a jistě nedělám správné kroky ve vývoji postavy, ale když si vzpomenu kolik mne stálo času než-li jsem tu svou postavičku dotlačila až k 21 lvlu tak mne polévá studený pot, při pomyšlení dělat novou silovou.

PostPosted: 13:05 25. Apr 2010 
Rytíř
 Profile

rotona wrote:
...

Záleží na tom, zda vlk jede nějaký build a zná mechaniku a ty ne. Jestli tomu tak je, pak to nemá žádnou vypovídací hodnotu....

PostPosted: 13:31 25. Apr 2010 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

To je zas debata o nesmrtelnosti chrousta. Muzete rikat, ze ta a ta postava je silnejsi a drsnejsi a muzete mit treba pravdu. Na serveru jsou hraci, kteri se bavi pilovanim sveho buildu k dokonalosti a zaroven jsou tu hraci, kteri pri levelu klikaji na featy podle jejich ikonky.
A vite co? Pokud tolik herni mechaniku neznate, tak proste tezko dosahnete stejne vybuildenejch postav jako nekdo, kdo se zabyva jen stavenim buildu.
Mohou tu byt zvyhodneny silovky, nebo dexari, kouzlici, nebo nekouzlici povolani, Jednoabilitove classy, nebo spise ty multiabilitove.

Vezmete-li ale v uvahu celou variabilitu nwn potazmo DnD, musite si uvedomit, ze tech moznosti je tolik, ze vzdy budou nejake lepsi a horsi buildy. Pokud te to taky tak trapi, tak si udelej taky mnicha, nebo cleric-fightera a muzes se pysnit tim, ze taky zabijes dva tygry.

A konecne se dostavame k tomu, ze porovnavat co kdo a jak zabije fakt neni moc smysluplny. To bych mohl tvrdit, ze muj wizard bez kouzel a summonu taky nema zadnou sanci a mel by se mu zvysit BAB progress a HD.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 13:32 25. Apr 2010 
Šlechtic
 Profile

efu_redo wrote:
rotona wrote:
...

Záleží na tom, zda vlk jede nějaký build a zná mechaniku a ty ne. Jestli tomu tak je, pak to nemá žádnou vypovídací hodnotu....

aneb pokud nemáš sladěný superbuild nemáš co dělat po lvlu 20 v Prahvozdě? wow, dobrý :D

k Rotoně: celkem mě překvapilo, jak těžce bojuje i s prastarým tygrem..poté co slyšela, že se ji pak její zbraň vymění za šmejd s maximálním očarovánm + 2 elementem, tak z toho byla opravdu dost rozčarovaná..

nemá smysl něco teoreticky řešit, ti, co navrhovali změny k horšímu s tím očarováním, udělejte si postavu lvl 20 s vámi navrhovanou výbavou a zkuste si boj !!! jinak než v praxi si to neověříte..a rozhodovat "z kanceláře" jak změní praxe, je opravdu špatný krok

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 218 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]