Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 03:38 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 190 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Next
Author Message
 Post subject: Re: GS
PostPosted: 14:35 07. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

Co udělat hlasování, ať se vyhneme zbytečným dohadováním. Ať každý kdo chce hlasuje pro co je.

2majky: Myslím si, že nikdo GS rušit nechce a když ano, je to neuvážené. Jisté omezení by ale přijít mělo a proč by z GS neměla jít seslat třeba imploze? Ať to jde, jen se to zkrátí z minuty za level na 6 vteřin za level. Pořád je to dost času na cokoliv.

Stačilo by dle mého názoru hlasování

1)Nechat GS tak jak je
2)Omezit GS z tahu na kolo/lvl
3)Zrušit GS
4)zakázat sesílat z GS jakákoliv kouzla
5)zakázat z GS sesílat útočná kouzla

Edit: Můj hlas je jasný. Hlasuju pro číslo dva.

Last edited by efu_redo on 14:39 07. Jun 2010, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 14:37 07. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

Arsen wrote:
efu_redo wrote:
Arsen wrote:
Čet si to celý ? Třeba ty bugy k tomu co sou ?

Četl jsem to celé. A GS jsem sám využíval. Všude se na to kouzlo pohlíží jako na únikové pro mága.

Edit: reakce na tvůj edit.... Ano, invis je prohlédnutelný jako hide. A tak to má být.

Tak když je to únikové kouzlo pro mága, jaký je rozdíl mezi trváním kolo/lvl , turn/lvl ?

Invis není prohlédnutelný jako hide, při úpravě TS tady hideřa vidět nemusíš, ale invis vidíš už jen když je ten danej blízko tebe případně jakkýkoliv prohlédni invis, TS.

:roll:

Rozdíl je v tom, že mág sešle kouzlo, které trvá kolo za lvl a je to vážně k tomu aby unikl. Když to trvá minutu za level, tak to mágové mohou používat jako náhražku invisu. Ale na tohle jsem ti snad odpovídat nemusel.

Hmm, vysvětli mi jedno, já TS nemám a vidím dost hidařů. TS je pořád udělaný tak, aby si hidaře viděl. Je to lehká matika. Stačí k tomu základní škola.

Bez urážky, ale některé dotazy mi přijdou zcela zbytečné.

Reply with quote  

PostPosted: 14:40 07. Jun 2010 
Urozený
 Profile

To elfu_redo: podle mne zkracenim trvani akorat podporis to ze se z GS budou utocna kouzla sesilat, jakozto klerik nebudu mit dost casu se boostnout tudiz radsi risknu utocne kouzlo a hodim hned implozy. Ani na utek to trvani stacit nebude = GS -> bashee, prstik, imploze, MDcka, atd atd.
Myslim, ze pokud uprava tak jedine zakaz utoceni pomoci kouzel z GS, pripadne to omezit jen na zakaz instantkill kouzel.

Rodwen - divoká elfka, druidka

Last edited by xxxMajkyxxx on 15:19 07. Jun 2010, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 14:43 07. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

Na útěk ti nestačí minuta? :mrgreen: Na útěk stačí i 10 sekund.

Reply with quote  

PostPosted: 14:45 07. Jun 2010 
Urozený
 Profile

Hehe uz to vidim...prehlidnul jsem tech 6vterin za LVL :P . Jo takhle to zni i celkem rozumne.

Rodwen - divoká elfka, druidka

Reply with quote  

PostPosted: 14:54 07. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

A dodám co se týká kouzlení ze svitků. Myslím si, že to nemá co dělat se závistí jak psal ROF a LOLI, naopak, má to co dělat s hratelností. Taky mám postavu, která to dokáže, nebo brzy to tak bude. Sám za sebe říkám rovnou a předem, že používat svitky 7+ nebudu. Protože to by měla být prostě výsada určitých povolání. A ty kouzla jsou tak silná, že stačí aby někdo creepoval a creepoval, nakoupil si celý inventář a pak si dělal co chtěl. Závist tu nemá co dělat, jen selský rozum.

Jen to poukazuje na to, kdo co od hry očekává. Mít všechno prostě nejde a nemělo by to jít. Nehrajeme NWN abychom vyhráli, ale abychom se bavili :!: Vyhrát prostě nejde.

Edit: Raději zase podotýkám že je to můj názor.

Reply with quote  

PostPosted: 15:01 07. Jun 2010 
Nováček
 Profile

efu_redo wrote:
Nehrajeme NWN abychom vyhráli, ale abychom se bavili :!: Vyhrát prostě nejde.

stim na 100% souhlasim 8)

Reply with quote  

PostPosted: 15:05 07. Jun 2010 
Velmistr
 Profile

turiel wrote:
efu_redo wrote:
Nehrajeme NWN abychom vyhráli, ale abychom se bavili :!: Vyhrát prostě nejde.

stim na 100% souhlasim 8)

jenom když jsi DM, tak můžeš vyhrát :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche

Reply with quote  

PostPosted: 15:06 07. Jun 2010 
Mistr
 Profile

Tak to Ty zatim nemuzes :D

Reply with quote  

PostPosted: 15:11 07. Jun 2010 
Ďábel
 Profile

*vyprskne smíchy* Jo a ty Efu necreepuješ jo? No to si mě pobavil.
Zase plno rozumů, ale pak zjistíš jak to funguje ve skutečnosti a změníš názor.

A dle mě GS neřešit, můžeš vidět koho chceš ikdyž má GS, stačí jen zneužít bugu, který nikdo nepozná. :roll:
Aspon by to teda měla fungovat, to co si myslím.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 15:16 07. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

-RoF- wrote:
*vyprskne smíchy* Jo a ty Efu necreepuješ jo? No to si mě pobavil.
Zase plno rozumů, ale pak zjistíš jak to funguje ve skutečnosti a změníš názor.

A dle mě GS neřešit, můžeš vidět koho chceš ikdyž má GS, stačí jen zneužít bugu, který nikdo nepozná. :roll:
Aspon by to teda měla fungovat, to co si myslím.

Nic jiného jsem od tebe nečekal Rofe, nepřekvapils a nezklamal.
Já sám sebe za creepera nepovažuju. Obhajovat se nemá moc smysl, za mě hovoří má hra.

Zase plno rozumů a že změním názor? :mrgreen: Nezměním, protože tomu pevně věřím. Stejně tak je tomu u dexových postav. Já vím, že jsou slabé a výhodu tu mají silové postavy. Ale pořád si na to nestěžuju, protože chci dexaře hrát a hlavně se ho snažím hrát hlavou.

A co se týká GS. S tím jdi někam. Zneužívání bugů je porušení pravidel a to tady nemá co dělat. Když už se k mým příspěvkům nějak vyjadřuješ, prosím k věci a fakta.

Reply with quote  

PostPosted: 15:21 07. Jun 2010 
Ďábel
 Profile

efu_redo wrote:
Nic jiného jsem od tebe nečekal Rofe, nepřekvapils a nezklamal.
Já sám sebe za creepera nepovažuju. Obhajovat se nemá moc smysl, za mě hovoří má hra.

Zase plno rozumů a že změním názor? :mrgreen: Nezměním, protože tomu pevně věřím. Stejně tak je tomu u dexových postav. Já vím, že jsou slabé a výhodu tu mají silové postavy. Ale pořád si na to nestěžuju, protože chci dexaře hrát a hlavně se ho snažím hrát hlavou.

A co se týká GS. S tím jdi někam. Zneužívání bugů je porušení pravidel a to tady nemá co dělat. Když už se k mým příspěvkům nějak vyjadřuješ, prosím k věci a fakta.

To víš hehe, já slyšel jiné věci. ;)

No uklidni se, já neřekl že ty zneužíváš pravidla, já jen reaguju na to, že tu řešite GS.
Já sám bugy nevyužívám a když je vím tak je nahlásím a tenhle bug jistě DM znají, ale dle mě proti němu není ochrana.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 15:47 07. Jun 2010 
Měšťan
 Profile

Jen k tomu multipovolani. Celkove D&D i NWN resi pomoci xp penalizace, ktera zde byla zrusena. A to take byla jedna z dalsich vyhod humana, ze on jedinej nemel penalizaci v jakekoliv kombinaci, zatim co ostatni rasy meli sve Favored class(y).

z nwn wiki: "Favored class (Any): When determining whether a multiclass human suffers an XP penalty, his highest-level class does not count."

i kdyz to vsichni zname...

Jinak osobne myslim, ze zde multipovolani funguje dobre, tretina classu v postave preci jen lehce zmensi sily v danem smeru ale da neco z vsestranosti jineho, ale nikdy ne vse.
Me osobne se zde multipovolani zamlouva, a neni treba zmen. (muj nazor).

Reply with quote  

PostPosted: 16:52 07. Jun 2010 
Bůh
 Profile

efu_redo wrote:
Hele, nečetl jsem to celé, to říkám rovnou, protože na některé příspěvky vážně nemám. :roll:

Můj návrh jak vyřešit GS je jednoduchý. 1kolo/lvl. A to proč? Protože tohle kouzlo primárně slouží k tomu, aby mág, klerik a bůhví kdo to ještě má utekli z prohraného boje. Nemá to sloužit jako vylepšená inviska. To si uvědomte.

A na tohle si přišel jak? Mě to zajímá, protože já když se podívám na popisek tak tam nic takovéhodle nevidím prostě.

To že tu Mág může sesílat Gsko a chodit si v něm, že mu to zachraňuje prdel, že v tom proběhne půl dungu bo celej, to vám vadí.
Ale to že tu máte alchymii na všechny ty pi... díky kterému se bojovník obejde bez mága v boji, to vám tu nevadí.
Hip hip pro vás, fakt, někdy logiku některých nechápu ... i když jo vlastně, někdo to tu psal, je to čistá závist, mág nejste, prachy na takové lektvary nemáte, nebo neznáte recept a sami si je uvařit neumíte, vám je uvařit nikdo nechce. Jo to pak dává logiku.

Fakt když to tu tak pročítám, tak ano, působí to tak na me. A myslím že nejenom na mě.

Vysvětlete mi jedno:
Co je špatného na tom, že mág si na začátku dungu hodí Gs, vykouzlí summona, použije na něj různé lektvary, různá kouzla a pak si ten dung projde. Co je na tom špatného? Když s nynější alchymií si banda bojovníků nakoupí lektvary a ten dung si projde aniž by toho mága potřebovali?

Někdy vás fakt asi nechápu ...

EDIT:
Pane "efu_redo", když řeknete, cituji: "Nemá to sloužit jako vylepšená inviska. To si uvědomte." Tak to nám říkáte, že váš názor je ten správný? - reakce na nějaký příspěvek, kde říkáte, že vlastně neříkáte jak to má být, ale jen svůj názor.

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

PostPosted: 17:06 07. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

EDIT DG: když odpovídáš na příspěvek před tebou, nedávej tam citaci, navíc pokud je na půl strany. za chvíli bysme se v topicu ztratili.
Žádná závist v tom není, na to vem jed. :mrgreen:

Prosím, neslovíčkař, vždyt to nemáš za potřebí. :lol:

Edit: Nemá smysl se opakovat. Já vyjádřil svůj názor. Někdo se mnou buď souhlasí, jiný třeba ne. *pokrčí rameny* udělejte hlasování, tam se dovíš výsledky. :wink:

Edit 2 grass: Sorry, byla to lenost dělat tam tečky. Přiznávám. :oops:

Last edited by efu_redo on 18:20 07. Jun 2010, edited 1 time in total.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 190 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]