|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Derken-
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 22:29 02. Jun 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Je nás celkově prostě mín a málokdy hraješ misy, kdy nejsi v oslabení. Teď nám to možná trochu vadí, ale až se to naučíme a budem dávat, tak za to budem naopak rádi že... víc fragů, víc peněz atd...  Ale tak to je ve všem...
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 22:46 02. Jun 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Derken- wrote: Je nás celkově prostě mín a málokdy hraješ misy, kdy nejsi v oslabení. Teď nám to možná trochu vadí, ale až se to naučíme a budem dávat, tak za to budem naopak rádi že... víc fragů, víc peněz atd...  Ale tak to je ve všem... za poslední dva dny jsem byl vždycky proti přesile nebo proti stejnému počtu, proti menšímu týmu jsem byl slovy dvakrát je to podle matchmakingu a threatu který postava má, nezávisí to na počtu registrovaných cajtů/crimů navíc na jednom districtu je vždy maximm 100 hraáčů a to 50 pro každou frakci je-li district plný, jsou počty rovnocenné
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 22:58 02. Jun 2011 |
|
|
uz jsem byl hodnekrat na districtu kde bylo 50 krim a jen 10 fizlu  a to vazne hodnekrat ale spis je tam vzdy tak stejne. Edit: tak dneska jsem si vubec nezahral, lagy neprestaly cely den, ty rusove snad uz nechodeji spat.
_________________ Victor Gall - G14 Vojta(podsluncem) - Víly neexistují!
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 13:43 03. Jun 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Padá a padá a padá  .Lognu a udrží se to deset minut někdy i míň než to vyhodí chybu programu. Jak jste na tom Vy ostatní?
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 13:55 03. Jun 2011 |
|
|
Radim wrote: Padá a padá a padá  .Lognu a udrží se to deset minut někdy i míň než to vyhodí chybu programu. Jak jste na tom Vy ostatní? Kdyby ses regl na cz/sk serveru -> http://apb.xservers.cz/forum/index.phpTak víš že s novým patchem to padá všem. Štěstí že jedu na víkend pryč, doufám že mezi tím udělaj new patch, aby to šlapalo jak má. EDIT: Jinak pokad jste v SAFU a tvorite si auta, oblečky atd, tak tam to nepadá. Jen v těch akčních. (tutoriály jsem nezkoušel)
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Last edited by -darkvision- on 13:56 03. Jun 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 13:55 03. Jun 2011 |
|
|
Me to vyhodi tak jednou denne ale tedka mam spis problem s temi lagy, kdyz jsem to zacinal hrat bylo to uplne v pohode, ale porad se to cimdal vic zhorsuje, pak uz slo hrat jen vecer a tedka uz nemuzu hrat vubec nikdy, mam to non-stop nehratelne. Aspon jsem si jeste stihl zaplatit reklamu svoji  v socialu muzete na jedne televizi najit jeji jmeno se srdickem 
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 14:24 03. Jun 2011 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
běžte hrát NWN...to padá jen někdy 
|
Radim
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 14:39 03. Jun 2011 |
|
|
PiAn0 wrote: Me to vyhodi tak jednou denne ale tedka mam spis problem s temi lagy, kdyz jsem to zacinal hrat bylo to uplne v pohode, ale porad se to cimdal vic zhorsuje, pak uz slo hrat jen vecer a tedka uz nemuzu hrat vubec nikdy, mam to non-stop nehratelne. Aspon jsem si jeste stihl zaplatit reklamu svoji  v socialu muzete na jedne televizi najit jeji jmeno se srdickem  Já až tě zas objevím tak obětuju prestiž za fízla pokud ty budeš mít 5  .Děs ta růžová kombinace
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 18:07 03. Jun 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Proč mi u toho "GamersFirst LIVE!" nejde stáhnout APB? Velké tlačítko DOWNLOAD odporuje
_________________ .
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 18:41 03. Jun 2011 |
|
|
Nalkanar wrote: Proč mi u toho "GamersFirst LIVE!" nejde stáhnout APB? Velké tlačítko DOWNLOAD odporuje netuším, zkus reinstal gamersfirst přesně pro to já tyhle přídavný klienty nenávidím, jen žerou místo, pamět, neustále cpou reklamy na jiné svoje hry, otravujou s nejnovjěší nabídkou ingame kravin a tak podobně, naštěstí tenhle jde po instalaci hry zlikvidovat a hru spouštět přes normálního patchera kterým disponuje samotný herní klient
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Last edited by Prasokralik on 18:42 03. Jun 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 18:42 03. Jun 2011 |
|
|
Me to pres gamerfirst taky neslo tak jsem si to stahl pres torrent
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 19:47 03. Jun 2011 |
|
|
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 20:18 03. Jun 2011 |
|
|
Možná to nefunguje proto, že se mi teď neje ani do hry připojit. Něco se jim tam pokazilo 
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: APB: Reloaded Posted: 20:35 03. Jun 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Bojí se Nalka