|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: Re: Volby Posted: 01:08 12. Jan 2013 |
|
|
No 21.12.2012 skončila jedna éra, teď začla éra další, éra amnestovaných  edit: A čert vem náký prachy .. ale pouštět lidi, tkeří už v minulosti někomu ublížili (znásilnili, zabili) ty by se pouštět neměli .. ze 70% ti procent to udělaj znova.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Volby Posted: 01:18 12. Jan 2013 |
|
|
Třeba u kámoše to vypadá takto shamane:
"Přátelé, kamarádi, doba je taková, jaká je, jen bych se s Vámi rád podělil o dnešní zkušenost a všechny varoval, hlavně Vás Severočechy. Po zmršeném Klausově myšlenkovém průjmu a následném slaboduchém velkonápadu udělit amnestii se nám kdosi krumpáčem podíval do baráku a kůlny a odnesli si spoustu krásných lehce zpeněžitelných věcí. Paradoxně v místním okolí je několik věznic a z jedné z nich pustili nejvíce vězňů v republice. Dávejte si všichni pozor, nikomu nepřeji ten pocit bezmoci, kdy mu někdo cizí chodil po baráku a bral si věci, na který si poctivě vydělal, a který si poctivě koupil. Nikdy sem nikomu nepřál nic špatnýho, ty lidi jsou asi v hodně svízelný situaci, ale každá situace se dá řešit jinak než krádežemi. No už se jich hodně zase vrací, tak doufám, že dojde na všechny co se nepoučili a bez kouska vděku za svobodu se vrátili ke škodění ostatním. A kdyby to byl náhodou někdo, kdo si ještě neposeděl, tak mu přeju brzkou basu a tam ať si už hospodaří. Dávejte na sebe všichni pozor!!"
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Volby Posted: 03:19 12. Jan 2013 |
|
|
Nějak nechápu, darkul co má tvůj příspěvek společného z amnestií, natož jakým je argumentem. Je spíše nešťastný. Někomu vykradli kolnu a on si myslí, že to byli propuštění vězni, ovšem pouze na základě toho, že poblíž došlo k propuštění. Jistě to není první ani poslední vykradená kolna v dané oblasti za posledních dvacet let dopředu a dvacet let dozadu - je to pouze jeho osobní nepodložený typ. Rozhodně mi je ho ale líto. A Shamane, prosímtě, co přesně se ušetří na těch soudech, pakliže někteří omilostnění tuneláři mají tu drzost, že po státu žádají odškodné?  Nebere mi hlava to, co píšeš. Když postavím vedle sebe fakt, že se budu podílet na financování někoho, kdo má dostat za mříže zloděje, a na financování usvědčeného zloděje, který od státu s neuvěřitelnou drzostí žádá odškodné za to, že ho vůbec usvědčil - nevím, nad čím váhat. Oni přece nekradli jako ze vzduchu, nějaké imaginární státní peníze, které nemají s občany nic společného. Začínám mít čím dál větší dojem, že naše republika se dostává do stádia nesvéprávnosti, a možná přišel čas zkusit to ještě u Rakouska s prosíkem, jestli by nás nechtěli zpět. Ne že by měli důvod.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Volby Posted: 03:49 12. Jan 2013 |
|
|
Já jen píšu že uznávám amnestii jako oslavu výročí ČR. Její rozsah je sice kontroverzní, ale zase si myslím že kdyby se tu udělalo tak aby nepropustili nikoho z velkých kauz... tak by nebylo propuštěno mnohem více normálních lidí... To že se ulehčilo soudům beru jako bonus navíc, hlavní je pro mě ta oslava české republiky.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Volby Posted: 04:03 12. Jan 2013 |
|
|
To sis mohl bouchnout šampáńo. Tady v tom případě je nějaká oslava jen zástěrkou pro nebetyčnou drzost, nespravedlnost a aroganci moci.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Volby Posted: 05:53 12. Jan 2013 |
|
|
Braenn wrote: a možná přišel čas zkusit to ještě u Rakouska s prosíkem, jestli by nás nechtěli zpět. Ne že by měli důvod. Až po druhém Moravském poli, tentokrát vítězném ale 
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Volby Posted: 06:36 12. Jan 2013 |
|
|
Shaman88 wrote: Vy snad vůbec nejste češi... schválně oslavovali jste nějak 20 let české republiky? Já ano, a příjde mi amnestie jako velký dar občanům ze strany státu.
Z těch co byli amnestování je víc než polovina ve vězení za blbosti... Ti určitě budou oslavovat.... No to je fakt dárek... Shammane, já nevím, jestli trollíš, nebo jsi měl někoho z rodiny ve vězení - pokud je to to druhé, nikdo netvrdí, že to stále nemohou být normální lidé, takové věci se občas stanou, ale na tom, že tahle amnestie je spíš špatná, než dobrá, to nic nemění. Jo, propuštění budou slavit, ale poškození vážně ne. Co se amnestie týče, ta domluvená s Klausovými kamarády nejspíš byla... (třeba tohle by byla velká náhoda, takoví lidé se moc nevrací)Propuštěný soudce Berka - hlava zločineckého gangu - vždyť teď mu budou muset vrátit ušlý plat a bude moct dál soudit - člověk, co prokázal, že je naprosto nevhodný na post soudce, bude rozhodovat o ostatních a ti se budou muset tvářit, jako by nebyl nikdy trestaný. To je přece pohrdání justicí! Rozumíš, co je to za šílenství?
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Volby Posted: 10:25 12. Jan 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Shamane, to co tady povídáš o oslavách 20 let samostatnosti a daru občanům, je postavené na hlavu. Vzhledem k poměru "obdarovaných" a těch, kteří na tom propuštění jsou nebo budou škodní (mluvím teď hlavně o velkých korupčních kauzách, atd.), je to asi tak stejný dar, jako kdyby zaměstnanci jedné Klausem oblíbené státní firmy, dostali tento rok ke svým platům navíc i polovinu ročního platu všech ostatních státních zaměstnanců. Když někomu odpouštíš a nebo vracíš peníze, ke kterým se dostal neprávem, dáváš tím řádnou nespravedlivou ránu těm, kteří o své spravedlivě vydělané peníze neprávem přišli. Není to tedy žádná oslava "češství" nebo dar občanům. Je to dar pár malým zlodějíčkům, výtržníkům, několik odpuštěných chyb z nepozornosti, ale hlavně je to schválené okradení více jak 100-násobné skupiny občanů (nevinných) malou skupinkou velkých podvodníků, tunelářů a mafiánů. Tohle není dobrý dar, ale trojský kůň.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Volby Posted: 11:06 12. Jan 2013 |
|
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Volby Posted: 11:14 12. Jan 2013 |
|
|
Braenn wrote: Nějak nechápu, darkul co má tvůj příspěvek společného z amnestií, natož jakým je argumentem. Je spíše nešťastný.
Shaman napsal že amnestie je vlastně dar. Já tím příspěvkem ukazuji že darem není. Nechceš snad tvrdit, že je dar, když tě okrádá někdo kdo před pár dny dostal amnestii?  edit to shaman: Já určitě nic slavit nebudu. Nezdá se mi že by byla ted praha bezpečnější  Na našem sherwoodu je ted ještě daleko více individuí a sem tam i více policistů tam potkám. Vážně nevím co bych měl slavit.
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Volby Posted: 11:47 12. Jan 2013 |
|
|
když to tak vezmete tak amnestie je jediná věc na kterou prezident má pravomoc, jinak o všem ostaním se podílí všichni.. tak proč to tady nepos.... ještě víc než je. neřeknu omilostnit za nějakou blbinu co se stala nechtěně. ale očistili dost osob kteří by zasloužili jít dělat někam do dolů.
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Volby Posted: 11:53 12. Jan 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
rosnicka wrote: když to tak vezmete tak amnestie je jediná věc na kterou prezident má pravomoc, jinak o všem ostaním se podílí všichni.. tak proč to tady nepos.... ještě víc než je. neřeknu omilostnit za nějakou blbinu co se stala nechtěně. ale očistili dost osob kteří by zasloužili jít dělat někam do dolů. ..lidi, lidi vy se mi zdáte - tu amnestii sice NAVRHUJE prezident, ale bez podpisu premiéra (=vlády!!!!!!!!!!!) a ministra spravedlnosti si s ní může prezident leda vytřít. Takhle nám tihle tři, hezky ruku v ruce vytřeli *píp* naopak nám  . Masterštik v trollingu. Mám se ještě co učit. Pokud bych se ožral a PŘIPUSTIL možnost, že ta amnestie není domluvená tak, aby pustila "vysokolevelové zmrdy", tak si s ní pááán prezident (kterýho jinak za odkopování některých prounijních kroků uznávám) uřízl ostudu, protože si NEOVĚŘIL pouhým dotazem nějakýho právníka s rozhledem, jaký bude mít dopad. Howg! Co prezident, on si to neověřil ani ten slizka premiér a loutka ministr. Náhoda? FAKT???? Trojitá náhoda???!!!!!!! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Volby Posted: 11:57 12. Jan 2013 |
|
|
tomu se říká cílená náhoda
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Volby Posted: 12:14 12. Jan 2013 |
|
|
No, on chudáček pan prezident jaksi cítí, žeano, že co se státotvornosti týče, lidi na něj tak nějak prdí, protože není za co ho obdivovat. Neb se chová jako namyšlené, arogantní hovado a ne jako prezident VŠECH občanů, jak kdysik dávno sliboval. A tak se mu v tom prostoru mezi oušky vynořilo: "Co já bych tak mohl udělat, něco hezkýho, státotvornýho, třeba co Vaškovi přede mnou prošlo a za co ho měli rádi. Ha, už vím! Amnestie!". A i proto se nám náš pán préééézident tak čílil, že to "lidi nepochopili", za což může opět "někdo kdosi jiný", nejlépe média. To není tím, že pan Nedostižný snad udělal chybu, kdepak. ON přece chyby nedělá.
Za důsledky amnestie netřeba hledat zlý úmysl. Neschopnost domyslet věci do důsledků zcela postačuje. Chtělo by se říct, že cokoli bude lepší, než tohle, ale jak se tak dívám na kandidáty, tak nevím, nevím.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Volby Posted: 12:35 12. Jan 2013 |
|
|
-darkvision- wrote: Braenn wrote: Nějak nechápu, darkul co má tvůj příspěvek společného z amnestií, natož jakým je argumentem. Je spíše nešťastný.
Shaman napsal že amnestie je vlastně dar. Já tím příspěvkem ukazuji že darem není. Nechceš snad tvrdit, že je dar, když tě okrádá někdo kdo před pár dny dostal amnestii?  . Ne ne, ty tím příspěvkem poukazuješ na to, že si někdo MYSLÍ a to bez důkazu, že to co se mu stalo způsobili propuštění, ale mohl to stejně dobře způsobit Dežo od vedle nebo Jarka z parku. Když si chceš vybrat příklad, tak alespoň prokázaný, rozumím si?:) S amnestií v tomto rozsahu pochopitelně nesouhlasím, jak sis tu asi všiml, ale také nesouhlasím s se slepým metáním viny okolo, a aby odteď byl každý zločin automaticky přisuzován amnestovaným.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|