|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Decka
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 20:32 02. Jan 2016 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Takže se tvůrcům vlastně podařilo zakřivit časoprostor, akorát opačným způsobem, než bysme to všichni v realitě rádi viděli 
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 20:34 02. Jan 2016 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Decka wrote: Takže se tvůrcům vlastně podařilo zakřivit časoprostor, akorát opačným způsobem, než bysme to všichni v realitě rádi viděli  ticho nebo z tebe zase bude hobit 
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Zeerit
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 02:01 03. Jan 2016 |
|
|
Ivory jde obejít kolem dokola i na NT.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 11:20 03. Jan 2016 |
|
|
Zeerit wrote: Ivory jde obejít kolem dokola i na NT. Ano, což je ale bohužel jediný případ. Zbytek jde obejít přes půlku mapy (Karatha, Isil, Ostroh, Petronika aj.)
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 11:37 03. Jan 2016 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Já bych řekl, že obcházení je relativní. Lokace Ivory se moc dobře obcházet nedá.
_________________ .
|
|
Top |
|
Zeerit
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 11:58 03. Jan 2016 |
|
|
Nalkanar wrote: Já bych řekl, že obcházení je relativní. Lokace Ivory se moc dobře obcházet nedá. Dá
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 12:15 03. Jan 2016 |
|
|
Zeerit wrote: Nalkanar wrote: Já bych řekl, že obcházení je relativní. Lokace Ivory se moc dobře obcházet nedá. Dá Z jedné strany lépe, než ze druhé, pokud se nechce člověk brodit havětí někde v jeskyni.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Fallout
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 12:28 03. Jan 2016 |
|
 |
Nováček |
|
|
Zeerit wrote: Nalkanar wrote: Já bych řekl, že obcházení je relativní. Lokace Ivory se moc dobře obcházet nedá. Dá Dá dá dá 
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 12:52 03. Jan 2016 |
|
 |
Bůh |
|
|
Fallout wrote: Da? Opravdu? Kdo? Kdy? Komu? Za kolik? 
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 13:04 03. Jan 2016 |
|
|
Caehan wrote: Zeerit wrote: Nalkanar wrote: Já bych řekl, že obcházení je relativní. Lokace Ivory se moc dobře obcházet nedá. Dá Z jedné strany lépe, než ze druhé, pokud se nechce člověk brodit havětí někde v jeskyni. Obcházet se dá, ale na druhou stranu se na ST dala obcházet líp. Zbytek se ale rozumně obejít nedá (pokud opravdu nemluvíme o obcházení přes 20 lokací)
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Zeerit
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 13:37 03. Jan 2016 |
|
|
pavad wrote: Komu?
Za kolik? Tobě klídně zadarmo Jinak Ostroh asi je trochu problém, ale Petronika se taky dá dá dá obejít v poho.
|
|
Top |
|
Goran
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 13:53 03. Jan 2016 |
|
|
Tohle je věc spíše toho, jak tvůrci pojmuli rozvržení lokací. V praxi by měla naprostá většina pevností jít obejít jednotlivcem, větší část i armádou. Význam pevnosti není jen v nějakém "zašpuntování" regionu. Ani nevím, jak by to bylo proveditelné, by musela být pevnost na způsob Velké čínské zdi.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 14:24 03. Jan 2016 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Mě se to špuntování líbí. Reálně by totiž okolím chodili různé vojenské a polovojenské (např. hraničáři, rytířské družiny) hlídky. To nelze prakticky realizovat, takže holt blok lokací je pak ucpán. Nicméně v rámci jednoho bloku by to mohlo být lépe obchoditelné.
_________________ .
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 14:32 03. Jan 2016 |
|
|
Nalkanar wrote: Mě se to špuntování líbí. Reálně by totiž okolím chodili různé vojenské a polovojenské (např. hraničáři, rytířské družiny) hlídky. To nelze prakticky realizovat, takže holt blok lokací je pak ucpán. Nicméně v rámci jednoho bloku by to mohlo být lépe obchoditelné. +1 Na tohle se totiž v rámci IC dění na Thalii úplně zapomíná. To samé platí pro hlavní cesty a podobně.
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Thalie Posted: 14:37 03. Jan 2016 |
|
 |
Bůh |
|
|
1. Osobně bych mapy viděl jako výborné. Nějaká nelinearita by se hodila, ale tak dávám místo jedničky jedna mínus.... 2. NT urazila ohromný kus cesty a díky práci Kuciho, Rejtáka, Karolíny a dalších teď je fakt hodně funkční a zajímavá. 3. Důvody proč Thalie spíše spí, jsou dané spíše změnou zvyků lidí, vytížeností její tvůrců i v jejich nízké motivaci. Kapitola GM je věc další, ale myslím, že rodinném prostředí Thalie ani tento limit nevadí.
|
|
Top |
|