|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 13:16 16. Jan 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Tak jak to vypad týme thalie  .. už to bude?  mohli by jste apson nějak přiblížit čas spuštění modulu? 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 13:29 16. Jan 2008 |
|
|
Krata wrote: Tak jak to vypad týme thalie  .. už to bude?  mohli by jste apson nějak přiblížit čas spuštění modulu?  Ne ne, nežeknou. Ano ano blzičko, už blzičko to bude. A neptej se požád, jen zdlžuješ od požádné pláce. Ano ano. *tentoktát nesliní do klávesnice, ale do polštáře na posteli v bílé vyplostrované místnosti* 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 14:52 16. Jan 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Me to staci az pristi stredu, mam ted nejak moc prace, nebo raci az 16 unora, to se akorad vratim z hor 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
wekslo
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 16:14 16. Jan 2008 |
|
|
O_o vubec toho nademnou neposlouchejte! pekne to na truc spustte dneska! :] ...prosiiim!
_________________ Kostky jsou vrzeny...proc si vsak nehodit znova.
|
|
Top |
|
Theo
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 16:52 16. Jan 2008 |
|
|
Hlasenie vsetkym nedockavcom :
Je to tu! Odpocitavanie spustenia zacne uz za 367 dni ! Nastavte si hodinky !
Koniec hlasenia
_________________ Ora et Labora
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 17:00 16. Jan 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Tak optimalni by mozna bylo tak nekdy zacatek cervna, ne?
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
Last edited by Kiri on 20:33 16. Jan 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 17:01 16. Jan 2008 |
|
|
Theo wrote: Je to tu! Odpocitavanie spustenia zacne uz za 367 dni ! Nastavte si hodinky !
Odpočítávání začne za 367 dní? A to ještě nevíme kolik bude samotné odpočítávání 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Seth-Plzen
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 19:33 16. Jan 2008 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Tak co Teame? Jak to vypada?
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 19:58 16. Jan 2008 |
|
|
Theo wrote: Hlasenie vsetkym nedockavcom :
Koniec hlasenia Opravdu se zase ukazuje,jakej si primitiv.Jestli ti tohle prijde vtipny, tak me teda ne.To ze se neplanovane zdrzelo spusteni asi musi mit nakej duvod!A neboj se ze nas to nemrzi, bych spis rekl ze vic nez vas. Sorrow
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Seth-Plzen
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 20:13 16. Jan 2008 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Sorrow wrote: Theo wrote: Hlasenie vsetkym nedockavcom :
Koniec hlasenia Opravdu se zase ukazuje,jakej si primitiv.Jestli ti tohle prijde vtipny, tak me teda ne.To ze se neplanovane zdrzelo spusteni asi musi mit nakej duvod!A neboj se ze nas to nemrzi, bych spis rekl ze vic nez vas. Sorrow Klídek  Já si myslím, že každý chápe, že se to odložilo kvůli důležitým věcem. Ale spíš už tu zase začíná váznout komunikace. Poslední zpráva o dalším vývoji je víc než týden stará. Určitě nejenom já bych uvítal nějaké konkrétnější informace. Nerad bych,aby se mlžilo stejně jako okolo Wipu. Howgh
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 20:31 16. Jan 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Souhlasim.. čerstvé infomace by se hodili 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 20:32 16. Jan 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Hmm a dlouho sme se o nicem nedohadovali  coz je taky pekne naprd. Nikdo nic nekritizuje a je tu podezrelej klid *naslini prst, zmeri povetrnostni podminky, zahledi se na horizont* hmm klid pred bouri?!
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
jitka
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 20:34 16. Jan 2008 |
|
|
Opravdu se zase ukazuje,jakej si primitiv.Jestli ti tohle prijde vtipny, tak me teda ne.To ze se neplanovane zdrzelo spusteni asi musi mit nakej duvod!A neboj se ze nas to nemrzi, bych spis rekl ze vic nez vas. Sorrow myslim ze tohle bylo zbitecne tvrdy  theo chtel asi akorat odlehcit situaci ...nic vic bych tam nehledala a uz vubec napadani vas jako tymu 
_________________ Kamkoli se vydate, jdete s celym srdcem.
|
|
Top |
|
Theo
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 20:39 16. Jan 2008 |
|
|
No to asi predsa vsetci vedia ze Sorrow a RES hladaju v mojich prispevkoch vzdy to najhorsie. Trebars taky Igor hned chapal  To uz ani za slovko nestoja ty dvaja ...
_________________ Ora et Labora
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Průzkum obyvatelstva Posted: 20:42 16. Jan 2008 |
|
|
jójó, jakou si kdo udělá na fóru pověst, takovou ji má. A Theo se musí hodně snažit aby si ji nějak napravil (pokud mu teda ta současná nevyhovuju). Já bych na tým netlačil, jen ať je všechno hezky udělaný, promyšlený, neuspěchaný. Osobně by mi vyhovovalo datum spuštění 15.-16. února. Pěkně po zkouškovym, ať mi ostatní moc neujednou 
|
|
Top |
|