|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Volby Posted: 18:16 06. Feb 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Uvažuji o krok napřed. Dneska jsem si zažádal o zbroják.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Volby Posted: 18:19 06. Feb 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
kucik wrote: Uvažuji o krok dopředu. Dneska jsem si zažádal o zbroják. ...a já myslel, že jsi začal plodit "evropany"  ve velkým, abys turbanisty přemnožil dřív, než oni přemnoží nás! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Volby Posted: 18:28 06. Feb 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
KaTo wrote: Fyzicky, psychicky, finančně i časově příliš náročné a neefektivní řešení.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Volby Posted: 18:34 06. Feb 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
kucik wrote: KaTo wrote: Fyzicky, psychicky, finančně i časově příliš náročné a neefektivní řešení. Fyzicky narocne? Hmmmm - je to dobre posilovaci a vytrvalostni cviceni, kterym prispivas ke splneni zelenych cilu (zacnes v miste akt... eeee... aktualniho umistneni zvysovat teplotu), setris za listky do kina (kde jinde byste se Ty i se svou zenou/pritelkyni tak dobre pobavili?), zbytecnym zevlovanim po turistickych pamatkach nezvysujes uhlikovou stopu... Proste, sama pozitiva! 
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Volby Posted: 18:42 06. Feb 2013 |
|
|
Já nevím, možná muslimům křivdíte - kolik z nich znáte přímo? Většina těch u nás jsou povedená dítka na zahraničních studiích nebo na hlavu padlí konvertité, kteří se potřebují nějak vymezit vůči naší "zkažené" společnosti, a tak se vrhají do náruče první dostatečně odlišné kultury po ruce.
Kdyby měli oni soudit nás podle toho, co se píše v blesku, tak bych se tomu jejich obrázku o západní společnosti ani moc nedivil, a vybrat takhle hezky zprávy jde vždycky.
Ty zprávy, co u nás dělají titulky hlavních zpráv, nejsou podle mě ani tak důsledek toho, že jsou to muslimové, jako spíš toho, že pochází ze zemí třetího světa. Tahle svinstva jdou s chudobou ruku v ruce.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Volby Posted: 19:28 06. Feb 2013 |
|
|
 Abych nebyl tak OT... znám jich osobně 6 z toho je jeden jedinej normální. (Je z Maroka-ten slušnej (ale i ten má problémy s kolejbábou  protože kouří na pokoji a tak)) Zbytek jsou naprostí, ale naprostí.... nebudu sprostej, ale to jsou a to naprostí naprostí naprostí. Líní nechutní lempli. Jednoho mi dokonce dali na koleji na pokoj... vydržel jsem s ním 4 dny. Kdo nezažil neuvěří. Titulky v novinách nejsou daleko od skutečnosti, dle mých osobních zkušeností s 5-ti vzorky. A to jsou lidi od Palestiny po Uzbekistán.
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
Last edited by Absinthorix on 19:33 06. Feb 2013, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Volby Posted: 19:33 06. Feb 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Lock and delete, maybe?
_________________ .
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Volby Posted: 19:33 06. Feb 2013 |
|
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Volby Posted: 01:06 07. Feb 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Ale že se nás Caehan slušně pokusil vytrollit  . Jeden by mu věřil, že to myslí vážně. Btw - mám osobní zkušenosti jen se dvěma (ještě z dob kolejí a je to 2:0 pro Svatou válku, asi mi tři chybí, aby byl jeden normální  ). Sice to není zrovna reprezentativní vzorek, ale...i když vydělím dvanácti a odečtu dva tisíce od toho, co si o turbanech přečtu v Caehanem doporučené literatuře (Blesk), pořád to nevysvětluje chování turbanů ke všem "neturbanům" v zemích, kde vyhráli, případně, kde se přemnožili a informace načerpaných z pár sešitků "vážnější" sociologické literatury  . to Nalk: Lock and load, jsi chtěl napsat, ne? 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Volby Posted: 01:39 07. Feb 2013 |
|
|
KaTo wrote: Ale že se nás Caehan slušně pokusil vytrollit  . Jeden by mu věřil, že to myslí vážně. Btw - mám osobní zkušenosti jen se dvěma (ještě z dob kolejí a je to 2:0 pro Svatou válku, asi mi tři chybí, aby byl jeden normální  ). Sice to není zrovna reprezentativní vzorek, ale...i když vydělím dvanácti a odečtu dva tisíce od toho, co si o turbanech přečtu v Caehanem doporučené literatuře (Blesk), pořád to nevysvětluje chování turbanů ke všem "neturbanům" v zemích, kde vyhráli, případně, kde se přemnožili a informace načerpaných z pár sešitků "vážnější" sociologické literatury  . to Nalk: Lock and load, jsi chtěl napsat, ne?  Ale vysvětluje, říkám, že jsou ze zemí třetího světa... za to, že se v Kongu ročně stane kolem 400 000 znásilnění, také nejspíš nebudete vinit křesťanství.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Volby Posted: 01:41 07. Feb 2013 |
|
|
A jsou v Kongu znásilňovány pouze "nevěřící" ženy?
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Volby Posted: 01:45 07. Feb 2013 |
|
|
J.F.Payne wrote: A jsou v Kongu znásilňovány pouze "nevěřící" ženy? Nemyslím, že záleží na výmluvě... když je někdo primitiv, tak mu to, že se m k ženě chovat uctivě, nevysvětlíš, nemyslím, že je to nutně dané náboženstvím.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Volby Posted: 01:54 07. Feb 2013 |
|
|
Caehan wrote: J.F.Payne wrote: A jsou v Kongu znásilňovány pouze "nevěřící" ženy? Nemyslím, že záleží na výmluvě... když je někdo primitiv, tak mu to, že se m k ženě chovat uctivě, nevysvětlíš, nemyslím, že je to nutně dané náboženstvím. Takže uznáváš, že titulky z Blesků a Hromů jsou pravdivé a je to banda hovad... Mimochodem, ti srandisti co jsem znal si 3 na musulmany jen hráli - resp. něco jako ti Alkaidové v Americe, než jim zbourali ty paneláky, jak si užívali v Los Angeles v bordelech a tak. Čtvrtej byl echt musul z Uzbekistanu, co denne 6x mlatil hlavou o zem (což byl jeden z důvodů, proč jsem se vystěhoval) a nemohl sis před ním ani přečíst zprávy, nebo jen tak kouknout na oblíbené weby (nejen ty pro dospělé  ) Jo vida, znám ještě další - ale už ne přímo osobně - vím jen že se známých dcera provdala za "pokrokového" turbana do Palestiny. Dokud byli v Česku, tak se choval slušně, jakmile přijeli k nim - jakože tam měli zůstat bydlet, tak to vedlo na rozvod (naštěstí ji nepolil kyselinou - to naštěstí dělaj jen u ultraturbanů kdesi v Pakistánu a ve Vídni)
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Volby Posted: 02:26 07. Feb 2013 |
|
|
Já si myslím, že naši předkové dobře věděli, proč si mohamedány drželi zuby nehty od těla. Stejně tak mohamedáni dobře vědí, že když nedobudou Evropu vojensky (o což se snaží už čtrnáct set let - a přestali s tím teprve nedávno), půjde to jinak, populačním dobýváním a zneužíváním našich přehnaně ohleduplných hodnot.
Toleranci k těm, kteří se chovají slušně. Ukázat zpáteční cestu domů těm, co by se jim snad v Evropě nelíbilo kvůli tomu, že je tu moc nevěřících co nechtějí přijmout Šaríu.
Je to s nima potíž. A podívej se, Caehane, na Marseille. Odjakživa francouzský město - a teď nevíš, jestli jseš ve Francii, nebo v Alžíru. O Londýně už ani nemluvím, tam si dělají, co chtějí...
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Volby Posted: 03:12 07. Feb 2013 |
|
|
Jo, však já se nehádám, rozhodně souhlasím, že imigranti z muslimských zemí jsou hodně často problém - co Francie, takové Švédsko si užívá svoje. Jen říkám, že si nejsem jistý, že je to jejich náboženstvím, podle mě na tom mají zásadní vliv poměry v jejich části světa. Je možné, že problém je jejich víra, ale podle mě to zaslouží hlubší úvahu.
|
|
Top |
|