No, něco možná nebudou chybičky ale nedostatky. Nějak si to přeberte ale prosím neukamenovat.
Oděvník v novém městě prodává různé věci. Kupodivu sem na sebe mohl nazout boty které smí užívat jen mnich. Mnich nejsem. Potom je škoda že se lektvary nikde nedají koupit po 10-ti ale jen po jednom. Taktéž když si člověk koupí otroka, žídného nedostane. Tohle možná patří jinam ale už to rozepíšu tu. Je docela škoda že se nedá pořídit otrok a mít ho v invu jako předmět. Jako tomu bylo před wipem, že si člověk mohl pořídit RP zvíře. Takové RP zvíře když umřelo v boji tak napořád. Prostě k němu nebyl osud moc schovývavý. Mělo asi 4 životy a bylo zbytečné. Napadlo mě že by se šiklo, kdyby v podtemnu šel zakoupit takový předmět který by uměl vyvolat otroka. Ještě lepší by bylo, kdyby se ten otrok dal ovládat hráčem, jako je tomu u mágovských přítelíčků. Kucik, se kterým jsem se o tom bavil namítal, že by se toho mohlo zneužívat v boji atp... no, dal bych tomu chcípákovi jen málo životů, mínusi do boje a klidně by mohl bejt tůze drahej, ale myslím že takovej otrok v domě by se hodil. Uvedu příklad, šel bych s postavou hajat, nebo se modlit a vyvolal bych si otroka, se kterým bych běhal po domě a dělal všem sluhu, myslím že by to byl jen a jen přínos do hry. Kdyžtak se na tenhle blábol koukněte a něco mi k němu kloudnýho napište, de, nejde atp...

.