|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
monstera
|
Post subject: v HOSPODĚ V kRATHE NA NÁMĚSTÍ Posted: 15:11 27. Jan 2008 |
|
|
se nedá ani po zaplacení spát, pořád ve všech pokojích to hlásí, že tam není o heň u kterého by se dalo vyspat. Dokonce i v pokoji s hořícím krbem ! To mám zapálit hospodu ?
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: v HOSPODĚ V kRATHE NA NÁMĚSTÍ Posted: 15:31 27. Jan 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Uz se o tom vi. Je to tam spatne nastaveno.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: v HOSPODĚ V kRATHE NA NÁMĚSTÍ Posted: 15:35 27. Jan 2008 |
|
|
Opraveno po resu.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: v HOSPODĚ V kRATHE NA NÁMĚSTÍ Posted: 16:25 27. Jan 2008 |
|
|
Rejty wrote: Opraveno po resu. a další problém se spánkem - oheň s kotlíkem, zapálený pomící aiclky a troudu , na ohništi, není považován za oheň a nedá se u něj spát - to není dobré....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: v HOSPODĚ V kRATHE NA NÁMĚSTÍ Posted: 16:28 27. Jan 2008 |
|
|
Jo mas pravdu...ten by nemal byt v hre vobec. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: v HOSPODĚ V kRATHE NA NÁMĚSTÍ Posted: 17:48 27. Jan 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Stejne to je i v hospode v Hagolu..
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: v HOSPODĚ V kRATHE NA NÁMĚSTÍ Posted: 15:11 28. Jan 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
A taky v drowim meste.. enda se tam vubec najit misto ke spanku. I po zabiti skretu, kteri sedi u ohne, neni tento ohen povazovan za ohen.
A diky polovine nefunknich obchodu sem nic, cim by sel ohen rozdelat nenasel.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: v HOSPODĚ V kRATHE NA NÁMĚSTÍ Posted: 15:32 28. Jan 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
V Drowim městě se dá spát, teda mě se to podařilo, ale trvalo to dlouho a nepoznáš kdy j postavička odpočata protože sama nevstane
Temnota při spánku jinak mizí dřív, když zmizela myslel sem že už je probuzenej ale pořád měl únavu stejně jako když si šel lehnout.
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: v HOSPODĚ V kRATHE NA NÁMĚSTÍ Posted: 15:35 28. Jan 2008 |
|
|
JJ spi se tak cca 2min realneho casu.. mozna dyl.. mne zmatlo, ze to zacina : spanek zahajen spanek prerusen
a az pak po tech par minutach mi ta unava zmizela..
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: v HOSPODĚ V kRATHE NA NÁMĚSTÍ Posted: 15:36 28. Jan 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Krata wrote: V Drowim městě se dá spát, teda mě se to podařilo, ale trvalo to dlouho a nepoznáš kdy j postavička odpočata protože sama nevstane
Temnota při spánku jinak mizí dřív, když zmizela myslel sem že už je probuzenej ale pořád měl únavu stejně jako když si šel lehnout. napise ti to, ze si odpocaty, ale postava sama nevstane
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: v HOSPODĚ V kRATHE NA NÁMĚSTÍ Posted: 15:48 28. Jan 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Aby postava sama nevstala, jsem tam dal schvalne, prislo mi to lepsi. Na to spadnuti slepoty se podivam. "spanek prerusen" by to psat nemelo, pokud prerusenej nebyl.
Delka spanku je myslim asi 180 vterin.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: v HOSPODĚ V kRATHE NA NÁMĚSTÍ Posted: 15:51 28. Jan 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Aha toho nápisu sem si nevšim.. 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: v HOSPODĚ V kRATHE NA NÁMĚSTÍ Posted: 16:40 29. Jan 2008 |
|
|
Vsimli ste si , ze ten novej spanek nefunguje a ze mame zase ten starej?? Asi jo, ze Mne se ten "novej" spanek libil. Jen sem ze zacatku byl nejaky zmateny z toho, co to dela, a proc to chce uhen, kdyz sem u nej a nikdo se ani nezminil, z etady neco noveho je.. treba sucyhm oznamenim, od ted se na spani poterbuje to a to, funguje to takhle a takhle. Ale lezici postava, spani po dlouhou dobu, a omezeni spani to byly dobre veci, ktere beru jako pozitiva. Takze kdybyste premysleli zase spustit "novy" system spanku, jsem pro !!
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: v HOSPODĚ V kRATHE NA NÁMĚSTÍ Posted: 20:50 29. Jan 2008 |
|
|
no, uvidime
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: v HOSPODĚ V kRATHE NA NÁMĚSTÍ Posted: 20:57 29. Jan 2008 |
|
|
Já bych se taky přimluvil za novej system spanku. Podle mě je to zajimavější.
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|