|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|
Author |
Message |
Arto
|
Post subject: Temnota Posted: 16:07 04. Feb 2008 |
|
|
Jak je to s tímhle kouzlem a drowama? Dneska jsem se do jednoho připletl, když ho vyčarovalo neutrální NPC a voslepl sem...
_________________ Oloth Zhah Tuth Abbil Lueth Ogglin
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Temnota Posted: 16:13 04. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Me bylo receno, ze drow ma mit pouze darkvision. Darkvision je na kouzelnou temnotu kratky (az na featovy darkvision, ktery bioware udelali jako ultravision). Az nekdo kompetentni rekne, ze ma mit drow ultravision, stejne jako duergar, tak to zmenim.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Temnota Posted: 16:42 04. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Duergar má ultravision?! takže když na něj sešlu temnotu tak on v ní uvidí líp než drow kterej to má jako rasovou výhodu.. není to malinko nelogický?
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Temnota Posted: 16:53 04. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Je. Duergar to ma od trpaslika, protoze to pani z Bioware prasacky udelali.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Temnota Posted: 16:56 04. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
hmm.. tak to jo, to mi nedošlo, ale steně bych aby to měli obě rasy stejný. Když už má drow tuhle schopnost a žije taky v temnotě tak by mohl mít taky tak dobrý zrak
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Temnota Posted: 17:11 04. Feb 2008 |
|
|
hlásím, že u mé postavy (Mal'rak N'Abarn) nefunguje Darkvision. Supluju si to tím, že si zvýšim gammu na max ,abych u nás dole v pekle nezakopl.
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Temnota Posted: 17:59 04. Feb 2008 |
|
|
já bych se spíš přimlouval za to, aby ten vergl na sesílání temnoty měl víc použití za den (3-5?) je to jedna z mála vejhod, která tý ECL 2 postavě zbydou, pokud nehraje prskavku a s tímdle systémem spánku je jednou denně fakt dost málo
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|