Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 13:25 20. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 153 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Next
Author Message
 Post subject: Drobné chyby
PostPosted: 13:04 04. Feb 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Pokusím se sem zapisovat drobné chyby, když si jich všimnu.

První - opravit "včelý úl" na "včelí úl". Ještě někde jsem viděl podobnou chybu, ale nemůžu si vzpomenout.

Druhá - Jinak nevím, jestli je vyloženě vhodné mít popisek "žere chleba" a podobně "nemůžete tam dát "jí" nebo "konzumuje"? Moc RP mi to nepřipadá.

Třetí - V jednu chvíli, kdy jsem za sebou vytáhl při rybolovu dva okouny, mi to u druhého napsalo "vytáhll jsi mrtvolu" místo "vytáhl jsi okouna".

Čtvrtá - Nevím přesně, jestli je to chyba scriptu nebo záměr, ale je trošku blbé, když mně jako druida ze čtyř zvířat tři berou jako "přítele", ale čtvrtý zůstává červený a nenačte si mne jako druida a zaútočí. Nebo je to schválně? Jedná se o zmije, divočáky, jezevce a další.. Ten poměr modrý x červený je samozřejmě různý.

Pátá - občas, ačkoliv není postava v nečinnosti a mluví, chodí, sbírá a tak, přestanou fungovat ty časové experience a naskočí až po relogu. Tohle sice asi patří do systémových chyb, ale nechci zakládat x topiců...

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

Reply with quote  

Post subject: Re: Drobné chyby
PostPosted: 13:10 04. Feb 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Ad 2 - to je spravny... mas nizky charizma... Chleba nejis jako clovek, ale jako prase takze ho "zeres"... jinak je tam ze ho "jis"

Ad 5 - kdyz se nehejbas a sbiras nebo rybaris tak po chvili nenaskakujou musis to rozchodit a zacit delat neco jinyho, aby se to zas rozbehlo :D

Erik The Viking

Reply with quote  

PostPosted: 13:10 04. Feb 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

k tomu zere chleba :D:D:D:D
nevim, ale podle mne pro daleko lepsi naznaceni cinnosti se musi pouzivat krapet drsnejsi slova, aby si druhy hrac dokazal prectavit jak se asi postavicka chova, jist pul orka slusne je docela divny, nebo trpaslika. Jist muze elf, clovek ktery am slusne vychovani ci vzdelani...muj nazor.

No a tem ulum:
sem rad, ze tu je nejakej cestinar, doufam, ze se potkame ve hre, protoze u me by si to asi nestihal oopravovat ;-) :mrgreen:

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 13:14 04. Feb 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Další chyba - při sběru se některé věci stackují, jako třeba česnek, jablka a pšenice samy od sebe, ale hrušky, třešně a jiné se nepochopitelně každá ukládají jinak a stackovat je musím až ručně...

jinak co se týče té CHARISMY - tak je to pěkná kravina. Moje druidka má sice nízkou charismu, což je dáno tím jak vypadá, že z ní jde pach zvířat a nemá učesaný vlasy a já nevím co, ale neznamená to automaticky, že jí jako prase. Je to sakra elfka..

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

Reply with quote  

PostPosted: 13:16 04. Feb 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Darien wrote:
jinak co se týče té CHARISMY - tak je to pěkná kravina. Moje druidka má sice nízkou charismu, což je dáno tím jak vypadá, že z ní jde pach zvířat a nemá učesaný vlasy a já nevím co, ale neznamená to automaticky, že jí jako prase. Je to sakra elfka..

no vidis, jak sis pekne odpovedel :)

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 13:23 04. Feb 2008 
Šlechtic
 WWW  ICQ  Profile

Darien wrote:
Je to sakra elfka..

Tak proč jsi jí sakra nedal trochu vyšší charismu. (že by nebyla pak tak silná? :D)
Působí lehce odpudivě při konzumaci, ať se snaží sebevíc.... c'est la vie :D

Reply with quote  

PostPosted: 13:35 04. Feb 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Fuuuj elfka ktera neumi poradne jist ani chleba a este k tomu mlaska, smrdi a ma mastny vlasy :D *pise si* to si zada prevychovu

Erik The Viking

Reply with quote  

PostPosted: 14:02 04. Feb 2008 
Měšťan
 Profile

Darien wrote:
...

obávam se ze vsechny výše popsané chyby nejsou chybami. Mozna je chyba v interpretaci. (kromě včelýho úlu teda samozřejmě) :)

To, ze das druidce nizkou charismu protoze se ti to nehodí do buildu je v RP svete obecne povazovano za trosku prasecinku a okecávky typu "jizva na tvari" nebo "smrdi" nejsou uplne to, co to vsechno spraví. Pokud chces mit peknou, byt lehce smradlavou elfku ktera bude pekne papat, tak ji dej charisma aspon 10 a do popisku napis ze smrdí jako jezevec, ale jinak je to pekna a slusna holka. Pokud musis ty body mít nekde jinde, tak se smir s tim, ze krome smradu bude ostatni obdarovavat i odpavadajicimi kousky potravy od úst behem jidla a ze nektery NPC s tebou budou jednat jak s bezďákem.

Mrtvola muze bejt i mrtve okoun... :-)

Kdyz si pozorne prectes popis toho druidího systému tak se doctes, ze schopnost "zmodrat" zvire roste s lvlem. Na 10. budes mit urcite 99% zvirat modrejch. Ted jsi druid-looser a nektery zviratka to poznaj, tak te porad nemaj radi.

No a nezabijes obcas sem tam nekoho (neco) xp pak nejakou dobu neskacou.

A jiste uznas, ze mezi hruskou a psenicí nějakej rozdíl je... ;)

Reply with quote  

PostPosted: 14:15 04. Feb 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

No, tu charismu beru, ona byla asi patnáct let v podobě pantera zavřená v kleci.

Zvířata jsem si napůl myslel, proto je to s otazníkem:)

Ale co se týče toho sběru, tak je to blbost, jablka se sbírají správně a ty hrušky či třešně, když pak vezmeš myší, tak je taky dáš do jednoho stacku, jen do inventory to padá každý zvlášt, což mi přijde spíš jako nějaká chyba než záměr:)

Fakt myslíš, že "vytáhl jsi mrtvolu" je správně?:))))))))))))))

Reply with quote  

PostPosted: 14:16 04. Feb 2008 
Měšťan
 Profile

Darien wrote:
No, tu charismu beru, ona byla asi patnáct let v podobě pantera zavřená v kleci.

Zvířata jsem si napůl myslel, proto je to s otazníkem:)

Ale co se týče toho sběru, tak je to blbost, jablka se sbírají správně a ty hrušky či třešně, když pak vezmeš myší, tak je taky dáš do jednoho stacku, jen do inventory to padá každý zvlášt, což mi přijde spíš jako nějaká chyba než záměr:)

Fakt myslíš, že "vytáhl jsi mrtvolu" je správně?:))))))))))))))

Však ještě vytáhneš i jinačejší věci ;)

Reply with quote  

PostPosted: 14:31 04. Feb 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Pavouka :D

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 15:32 04. Feb 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

S tim sberem ovoce je to chyba. Myslim ze je to tim, ze v palete neni identifikovano.
Kiri wrote:

Radsi nepripominat. V nedeli jsem testoval rybareni a tohle me fakt prekvapilo. Ikdyz az na to, ze jsem umrel, tak docela mile.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 15:34 04. Feb 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Ještě jsem si vzpomněl na jeden bug - když vylezete z Doubkova, tak tam jsou občas netopýři. No a jeden z nich byl naprosto nenakliknutelnej, byl friendly, ale nedalo se na něj útočit. TAk nevím, jestli je to nějaký posvátný netopýr nebo bug, ale byl tam:) Ostatní zabít šli.

Reply with quote  

PostPosted: 15:40 04. Feb 2008 
Měšťan
 Profile

kucik wrote:
S tim sberem ovoce je to chyba. Myslim ze je to tim, ze v palete neni identifikovano.
Kiri wrote:

Radsi nepripominat. V nedeli jsem testoval rybareni a tohle me fakt prekvapilo. Ikdyz az na to, ze jsem umrel, tak docela mile.

no nechal bych vylézt i neco vetsiho obcas... Mam totiz takovej pocit, ze rybareni+xpc system=expení afk. Rybareni je automatickej pohyb u kteryho vubec nemusis bejt u pocitace a nedokazu si jinak vysvetlit osoby, ktery lovej nepretrzite 3 hodiny real... (a ze by nahodou zrovna tam, kde je hodne strazi?)

Reply with quote  

PostPosted: 15:40 04. Feb 2008 
Šlechtic
 WWW  ICQ  Profile

to byl kouzelný netopýr z jiné sféry. Kdyby ses na něj pokusil zaútočit, tak by ses asi divil :twisted:

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 153 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]